Starity

Kesha mégis felléphet a Billboard Music Awardson

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 22. 10:46 #21
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1305
Csatolások: 0
Azonosító: 137470
Istenem, most akkor dontsek mar el, hogy mi van. Multkor azt irtak, hogy nem lephet fel, most megis?!
Egyebkent en nem birom a csajt, sosem szerettem, es nem most fogom elkezdeni megszeretni. Utalkozast nem kerek, koszi, puszixx
2016. május 22. 16:14 #22
- törölt felhasználó -    
Hát persze, most magyarázkodással megpróbálják eltussolni az egészet, hogy ne legyen botrány belőle. Abba kéne hagyni az egész szarakodást és véget vetni ennek az egésznek!
2016. május 23. 23:25 #23
Netti35
Netti35
visszatérő vendég

StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 214
Csatolások: 0
Azonosító: 171275
Most én vagyok a hülye vagy itt kajak szövegértési problémái vannak egyeseknek?
'Eredetileg' úgy volt, hogy felléphet, de visszavonták, mikor azt 'hitték', hogy ezt a fellépési lehetőséget a szócsöveként fogja használni, de miután azt mondta, hogy nem, mégis mehet.
Folyton ez van, nem engednek neki valamit, azt természetesen kiderül, ugye mindenki Keshának ad igazat és utána, de mindig utána előrukkolnak egy sztorival, hogy de ők engedték, Kesha hazudott..stbstb
Nem vagyok Kesha rajongója, de azt tudom, hogy pénz beszél kutya ugat ez pasi és maga a kiadó is nagyon maga javára akarja fordítani a történetet úgy, hogy Keshát lejáratják. Szerintem, ha Kesha hazudna és ez valóban nem történt volna meg, hogy bántották vagy fenyegették, nem így kezelnék, de ebből az egészből már az jön le, hogy próbálnak mindent eltusolni, mindent hazugságként beállítani..wtf
2016. május 25. 12:42 #24
- törölt felhasználó -    
emily92-17 én is egyetértek veled!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Kesha Kesha 38.