Istenem, most akkor dontsek mar el, hogy mi van. Multkor azt irtak, hogy nem lephet fel, most megis?!
Egyebkent en nem birom a csajt, sosem szerettem, es nem most fogom elkezdeni megszeretni. Utalkozast nem kerek, koszi, puszixx
Kesha mégis felléphet a Billboard Music Awardson
2016. május 22. 16:14
Hát persze, most magyarázkodással megpróbálják eltussolni az egészet, hogy ne legyen botrány belőle. Abba kéne hagyni az egész szarakodást és véget vetni ennek az egésznek!
2016. május 23. 23:25
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Most én vagyok a hülye vagy itt kajak szövegértési problémái vannak egyeseknek?
'Eredetileg' úgy volt, hogy felléphet, de visszavonták, mikor azt 'hitték', hogy ezt a fellépési lehetőséget a szócsöveként fogja használni, de miután azt mondta, hogy nem, mégis mehet.
Folyton ez van, nem engednek neki valamit, azt természetesen kiderül, ugye mindenki Keshának ad igazat és utána, de mindig utána előrukkolnak egy sztorival, hogy de ők engedték, Kesha hazudott..stbstb
Nem vagyok Kesha rajongója, de azt tudom, hogy pénz beszél kutya ugat ez pasi és maga a kiadó is nagyon maga javára akarja fordítani a történetet úgy, hogy Keshát lejáratják. Szerintem, ha Kesha hazudna és ez valóban nem történt volna meg, hogy bántották vagy fenyegették, nem így kezelnék, de ebből az egészből már az jön le, hogy próbálnak mindent eltusolni, mindent hazugságként beállítani..wtf
'Eredetileg' úgy volt, hogy felléphet, de visszavonták, mikor azt 'hitték', hogy ezt a fellépési lehetőséget a szócsöveként fogja használni, de miután azt mondta, hogy nem, mégis mehet.
Folyton ez van, nem engednek neki valamit, azt természetesen kiderül, ugye mindenki Keshának ad igazat és utána, de mindig utána előrukkolnak egy sztorival, hogy de ők engedték, Kesha hazudott..stbstb
Nem vagyok Kesha rajongója, de azt tudom, hogy pénz beszél kutya ugat ez pasi és maga a kiadó is nagyon maga javára akarja fordítani a történetet úgy, hogy Keshát lejáratják. Szerintem, ha Kesha hazudna és ez valóban nem történt volna meg, hogy bántották vagy fenyegették, nem így kezelnék, de ebből az egészből már az jön le, hogy próbálnak mindent eltusolni, mindent hazugságként beállítani..wtf
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: