Starity

Kesha mégis felléphet a Billboard Music Awardson

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 20. 12:54 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Egyre szövevényesebbé válnak a Keshát és Dr. Luke-ot összekötő szálak, ugyanis kiderült, hogy ezúttal az énekesnő volt a ludas.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. május 20. 13:06 #2
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
Most nem azért de a végén az is kiderül h Kesha végig hazudik. Am nekem már kezd sok lenni Keshábol ez az álszentsége hogy őt bántották és elvárja h mindenki álljon mellé támogassák sajnálják. Bármi baj van a tárgyaláson vagy elutasitanak vmit ő egyből közli a világhálon, de minek? Ezzel nem lesz vége a pereskedésnek... És csodálkozik h a bíróság nem dönt az ügyben... Kitudja miket mondd a tárgyalásokon..
2016. május 20. 13:47 #3
pergerhanna05
pergerhanna05
visszatérő vendég

StátuszEgy álom akkor a legszebb, ha valóra is válik.
Hozzászólás: 161
Azonosító: 242693
Emily92-17 teljesen egyetértek!
2016. május 20. 14:24 #4
freedominyoureyes
freedominyoureyes
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 248543
Hogy ti milyen undorítóak vagytok pergerhanna05, emily92-17
ha valami nem tetszik nem kell elolvasani, se semmi
ha valaki hazudik nem küzd idáig az igazáig. SEMMIT nem tudtok Kesháról, sem,mit, de mégis nagy pofátok van. Az életben nem fogtok annyit elérni mint Ő elért. smileeee.gif
2016. május 20. 14:28 #5
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
Hozzászólás: 485
Azonosító: 221365
Na igen, még pár ilyen húzás és teljesen hiteltelenné válik.
Kesha fanoknak: ezzel nem azt mondom, hogy hazudik az erőszakolással kapcsolatban, viszont nem ez az első ilyen eset (mint ami ebben a cikkben szerepel), hogy ferdített az igazságon annak érdekében, hogy még többen szimpatizáljanak vele.

2016. május 20. 14:29 #6
Carmen013
Carmen013
új tag

Státusz"Még a szokatlannak is vannak határai"-Franz Kafka
Hozzászólás: 27
Azonosító: 233003
Én nem akarok okoskodni meg semmi de nekem már Kesha lassan 7 éve a kedvenc előadóm és nem hiszem ,hogy hazudna ilyen KOMOLY dolgokról hozzáteszem Dr.Luke nem csak Keshát bántalmazta és zaklatta lelkileg és testileg hanem más előadókat is. Amúgy meg az egész per a pénzről szól..A Sony is Luke mellé állt mert lefizette jó pénzért szóval Kesha nem hazudik és talál ki semmit amiket mondd azok mind megtörténtek vele az meg ,hogy közli a világhálón az azért van mert aggódnak érte a rajongói és érdekli őket mi történik vele (köztök engem is). És ha hazudna nem állnának mellette ennyien. De persze higgyetek amit szeretnétek....
2016. május 20. 14:38 #7
Carmen013
Carmen013
új tag

Státusz"Még a szokatlannak is vannak határai"-Franz Kafka
Hozzászólás: 27
Azonosító: 233003
De persze ha a ti kedvenc előadótokkal történne ilyen akkor ő már nem hazudna ugye?
2016. május 20. 14:40 #8
Rosette
Rosette
visszatérő vendég

Státusz...
Hozzászólás: 252
Csatolások: 12
Azonosító: 255663
freedominyoureyes - Teljesen igazad van
2016. május 20. 15:24 #9
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
freedominyoureyes ez vélemény ezzel nem bántom őt, miért te talán ott voltál mikor megtörtént a probléma?? vagy ott vagy minden tárgyalásán személyesen h halld h mit mondott???? Te talán ismered személyesen? egy dolog h kedvenc énekesed és egy dolog az amit te irsz.. mintha te személyesen ismernéd, pláne h személyes sértésnek veszed. Nem azt irtam h hazudik hanem azt hogy a végén az fog kiderülni h kamu az egész. De ha értelmeznéd amit leirtam ott lent akkor nem háborodtál volna fel ezen. Kedvenc énekesed védd igen mert rajongo vagy ez igy van jol de értelmezd már amit leirtam és ne ess egyből neki a másiknak ha nem ugyanaz a véleménye mint neked! És na ná ha az én kedvencem történne meg ez valszeg én is védeném őt, de ettől függetlenül ha azt tenné mint Kesha h mindent megoszt h éppen ő mellé álljanak ami már önmagában kicsit sok és szánalmas is akkor a saját kedvencemről is ezt mondanám h kicsit tulzásba viszi.. Na igy érthető voltam?? nem szóltam le, nem mondom h hazudik.. Tessék már kicsit oda figyelni h mit irok.. Legyél rajongo de ne legyél elfogult, vagy ha az vagy akkor is fogadd el másik véleményét.
2016. május 20. 16:03 #10
kíváncsi-fáncsi
kíváncsi-fáncsi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 174
Azonosító: 180904
emily92-17 én is egyetértek veled!! Ha egy ilyen komoly ügyben - úgy hogy elméletileg van bizonyítéka Keshának, meg mások is vannak akikkel csúnyán elbánt Dr. Luke stb.. - és ennek ellenére még sem ítélik el, sőt.... akkor ott valami nem stimmel (és nem hiszem hogy ennyire nyilvánvalóan le lehetne fizetni a bíróságot). Mi tényleg nem tudhatjuk hogy IGAZÁBÓL mi is zajlik a bíróságon!!
2016. május 20. 16:09 #11
- törölt felhasználó -    
Hát ezt már nem értem. Lassan azt érzem én is, hogy Kesha végig csak hazudott. Mindannyiótoknak igaza van. Ki tudja miket talált még ki, miket mond még a bíróságon. De már ez engem nagyon nem érdekel. Kezd unalmassá válni ez az egész.
2016. május 20. 16:19 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (freedominyoureyes @ 2016.05.20. 14:24)
Hogy ti milyen undorítóak vagytok pergerhanna05, emily92-17
ha valami nem tetszik nem kell elolvasani, se semmi
ha valaki hazudik nem küzd idáig az igazáig. SEMMIT nem tudtok Kesháról, sem,mit, de mégis nagy pofátok van. Az életben nem fogtok annyit elérni mint Ő elért. smileeee.gif

ha egyszer bíróságra került az ügye, akkor nem is tehet mást. össze-vissza jelentgették egymást annyi szálon folyik a pereskedés, h. már nyomon se lehet követni mikor miben hoznak, hoztak ítéletet. arról viszont kesha már eskü alatt vallott, hogy NEM bántalmazták
2016. május 20. 16:22 #13
- törölt felhasználó -    
Utálom, hogy az énekesek kiadóiktól függenek.
Hajrá Kesha, "borítsd ki a bilit" csak azért is!
Az igazságot nem nyomhatja el az igazságtalanság!
2016. május 20. 17:08 #14
- törölt felhasználó -    
MissKyloVader egyetértek
2016. május 20. 17:53 #15
Hope01508
Hope01508
új tag

StátuszÁllj ki amellett, amiben hiszel, még akkor is, ha egyedül maradsz.
Hozzászólás: 29
Azonosító: 255035
Én is egyetértek MissKyloVader hozzászólásával
2016. május 20. 19:09 #16
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Jesszusom, én meg teljes mértékig igazat adtam ennek a nőnek.
Az én szememben elbukott, egyszerűen gyűlölöm a hazugságot vagy a pofátlanságot.
2016. május 20. 21:02 #17
Skywalkerr
Skywalkerr
visszatérő vendég

StátuszAdjatok hozza snapen: mkataa666
Hozzászólás: 199
Azonosító: 254059
Szorul a hurok? biggrin.gif Pont az ilyen apró kamuk miatt dől meg az, hogy ő csak igazat mond... biggrin.gif
2016. május 21. 08:28 #18
- törölt felhasználó -    
Ennek a viszálynak már sosem lesz vége.
2016. május 21. 09:17 #19
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Najó, mostmár nem tudom kinek adjak igazat. Utálom, hogyha valaki hazudik, de Keshát is sokan bántották. Viszont tény és való, hogy ezt magának intézte el.
2016. május 21. 19:24 #20
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Carmen013 @ 2016.05.20. 14:38)
De persze ha a ti kedvenc előadótokkal történne ilyen akkor ő már nem hazudna ugye?

Őszinte leszek, én még a kedvenc előadómra is lazán rámondanám, hogy hazudik. Ez persze, most nem ellened szól, csak hozzáteszem: ők is emberek. Ők is ugyan olyan esendők, mint te vagy én, ami annyit tesz, hogyha valakinek a hírnév/pénz a fontos, vagy mondjuk teszem fel (ez csak példa) neked a kutyád, ha van, akkor azért tűzön-vízen átmész, bármit is kell érte tenned vagy mondanod. Morbid példa, de most ennyire futja. Bocsesz.
Nem ismerjük őket közelről, kamerába mondani dolgokat könnyű. Lehetünk vele kicsit elnézőbbek, de attól mert valaki híres, nem szent. Ha valakinek leáldozik a karrierje, de görcsösen ragaszkodik hozzá, még akár ilyet is bevállal, hogy a köztudatban maradjon. Nem csak Keshára lehetne ez igaz egyébként, hanem sok más előadóművészre is.
Kardashianék példája a legkézenfekvőbb: a legbutább, legprimitívebb hírességek, az anyjuk pedig nem győzi még jobban butítani a családot, azért, mert a valóságshowból dől a pénz, ami ugyebár a luxus fényűzéshez kell. Nem számít, hogy a gyerekeit tönkrevágja, meg az unokáit, ha ott a rakás pénzt, akkor az bizony kell.
Na, befejeztem az agymenést, bocsi smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Kesha Kesha 38.