A 18 éves valóságshow-sztár joggal aggódik, ugyanis állítólag illetéktelen kezekbe került egy róla és exbarátjáról készült pikáns homevideó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner kiakadt! Bármikor nyilvánosságra kerülhet Tygával készített szexvideója
2016. május 20. 11:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 20. 11:09
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Juj...Szegény Kylie
2016. május 20. 11:17
Jaj istenem, szegény lány, hogy én mennyire sajnálom.
El ne higgyétek már!
Sajnálja a fene!
Ha egyszer megcsinálták azt a videót vállalja a következményeket, ne nyafogjon a csajszika.
Na kedves rajongók lehet támadni, de úgy is tudjátok, hogy nekem van igazam. Ha most én csinálok magamról egy ruha nélküli képet és az eljut mondjuk a pasimhoz akkor azzal kell élnem, hogy vagy egy bunkó lesz az exem és majd feltölti valahova, vagy normális annyira, hogy kitörli. De nem kell ilyenen aggódnom mert nem küldök ilyet senkinek.
Abba meg megint ne menjünk bele, hogy 16 éves hírnévre éhes celebecske miért csinált felnőttvideót. Szerintem menőzni akart, tehát ismét nincs miért sajnálni.
Na mindegy, a lényeg, hogy nem tudtok nekem olyat mondani, hogy miért kéne sajnálnom. "De ő csak a pasijában bízott meg. Ez egy jó buli volt."
Igen, jó buli volt, aminek várható következményei vannak, tehát tessék azt is vállalni. (Mint mikor részegre iszod magad. Másnap mikor másnapos vagy nem várod el, hogy sajnáljanak, mert tudod a részegség ezzel jár.)
Az meg, hogy megbízott a pasijába... Egy idő után rájön az ember, hogy kiben lehet bízni és már bocsánat, de tyga nem pont az az ember, akiben meg lehetne bízni.
Persze ez csak az én véleménem a külseje alapján, amúgy lehet full rendes a pasi és csak a csajnak van már megint feltűnési viszketegsége...
Komolyan ebből kellett cikk nagyon...
El ne higgyétek már!
Sajnálja a fene!
Ha egyszer megcsinálták azt a videót vállalja a következményeket, ne nyafogjon a csajszika.
Na kedves rajongók lehet támadni, de úgy is tudjátok, hogy nekem van igazam. Ha most én csinálok magamról egy ruha nélküli képet és az eljut mondjuk a pasimhoz akkor azzal kell élnem, hogy vagy egy bunkó lesz az exem és majd feltölti valahova, vagy normális annyira, hogy kitörli. De nem kell ilyenen aggódnom mert nem küldök ilyet senkinek.
Abba meg megint ne menjünk bele, hogy 16 éves hírnévre éhes celebecske miért csinált felnőttvideót. Szerintem menőzni akart, tehát ismét nincs miért sajnálni.
Na mindegy, a lényeg, hogy nem tudtok nekem olyat mondani, hogy miért kéne sajnálnom. "De ő csak a pasijában bízott meg. Ez egy jó buli volt."
Igen, jó buli volt, aminek várható következményei vannak, tehát tessék azt is vállalni. (Mint mikor részegre iszod magad. Másnap mikor másnapos vagy nem várod el, hogy sajnáljanak, mert tudod a részegség ezzel jár.)
Az meg, hogy megbízott a pasijába... Egy idő után rájön az ember, hogy kiben lehet bízni és már bocsánat, de tyga nem pont az az ember, akiben meg lehetne bízni.
Persze ez csak az én véleménem a külseje alapján, amúgy lehet full rendes a pasi és csak a csajnak van már megint feltűnési viszketegsége...
Komolyan ebből kellett cikk nagyon...
2016. május 20. 11:53
|
|
F.Enikő96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 250578 offline
|
Idézet
Teljes mértékben egyetértek AliceLiza,akármennyire is tetszik vagy sem másoknak. Persze szemétség volt Tyga-tól,hogy nyilvánosságra hozta a videót,mert tudhatná,hogy amit felrak,mindegy mennyi ideig van fent,ott is marad,vagy ahogy itt is történt,valaki más kezébe kerül,de Kylie-nak is lehetett volna annyi esze mielőtt jó buliból megcsinálták a videót,hogy tudja,az esetek 90%-ban nyilvánosságra kerülnek az ilyen szexvideó dolgok,szóval én azt gondolom ilyet még szórakozásból sem feltétlenül kéne csinálni,de lehet csak én vagyok túl prűd vagy ilyesmi. Nem tudom sajnálni,persze arról nem tehet,hogy Tyga szivárogtatta ki először és értem,hogy ciki a helyzet,de előbb kellett volna gondolkodnia
2016. május 20. 13:15
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ch, kellett nekik videót csinálniuk. Undorító ez az egész már elnézést, nem mellesleg AliceLiza majdhogynem leírt mindent amit én is akartam. Hozzátenném a csávó is egy igazi p*csfej és ha közzéteszi az oldalán, akkor meg tényleg ne csodálkozzanak ha hirtelen kijutna a világhálóra a videó. Minek kellett közzétenni, piti bosszút akart állni az exén, vagy szórakozni akart, vagy micsoda? Mégis mire volt ez jó, hogy még több drámát csináljanak? Áh, minek is kérdezem meg magamat, természetesen a drámateremtésről volt itt szó, mi másról is lenne! Valahányszor meghallom a Kardashian, vagy a Jenner nevet azonnal a dráma jut eszembe, az oktalan figyelem ami feléjük fordul.
A következő húzásuk pedig az lesz hogy egyenesen büszkék lesznek majd erre a gusztustalan tettre, elvégre ezzel Kylie "karriere" is "felívelhet". Ha az elcs*szett nővére példáját akarja követni ahhoz is csak gratulálni tudok, 18 éves de ebben a percben lehet hogy ezrek töltik le maguknak a szexvideóját és nézik végig, ahogyan levedli minden önérzetét. Bár nem lepődök meg, a sajtó és a média ebből is csak pénzt fog magának csinálni, pontosan úgy ahogyan ez a kettő is.
És akkor most megkérdezném újra, hogy azon kívül hogy balhét akar más oka is van annak hogy nem akarja inkább megtartani Tyga magának a videót? Tényleg csak a pénz meg a hírnév érdekli, vagy ennyire betegesen infantilis és képes lenne bosszúból vagy viccből csak úgy kirakni a videót ország-világ elé?
Mikor fordult ki a világ ennyire a sarkaiból?
A következő húzásuk pedig az lesz hogy egyenesen büszkék lesznek majd erre a gusztustalan tettre, elvégre ezzel Kylie "karriere" is "felívelhet". Ha az elcs*szett nővére példáját akarja követni ahhoz is csak gratulálni tudok, 18 éves de ebben a percben lehet hogy ezrek töltik le maguknak a szexvideóját és nézik végig, ahogyan levedli minden önérzetét. Bár nem lepődök meg, a sajtó és a média ebből is csak pénzt fog magának csinálni, pontosan úgy ahogyan ez a kettő is.
És akkor most megkérdezném újra, hogy azon kívül hogy balhét akar más oka is van annak hogy nem akarja inkább megtartani Tyga magának a videót? Tényleg csak a pénz meg a hírnév érdekli, vagy ennyire betegesen infantilis és képes lenne bosszúból vagy viccből csak úgy kirakni a videót ország-világ elé?
Mikor fordult ki a világ ennyire a sarkaiból?
2016. május 20. 13:26
Még régebben nem arról volt szó, hogy Kim példájára ő is ki akar szivárogtatni egy ilyen videót?
2016. május 20. 14:58
Hát lehet hogy nem kellett volna csinálni szexvideót és akkor nem lenne ebből most gond...
2016. május 20. 16:14
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Csak is magát okolhatja ezért!
2016. május 20. 16:20
Juj, nehogy már megsajnáljam ezt a kis... Vállalja a következményeket. Egyébként is, minek kellett szexvideót csinálnia/csinálniuk? Szánalmas ez a csaj, az összes családdal együtt. Tudtam, hogy nem különb ez egyiktől sem. A vér nem válik vízzé. Én azt kívánom, jusson csak ki, megérdemelné ez a kis senkiházi k.... Mégis mit képzelt? Hogy most az egész világ sajnálni fogja? Szánalmas!
2016. május 20. 16:45
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nem fogom sajnálni miatta...
2016. május 20. 17:14
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ezért nem kell az ilyen videózgatásokba beleegyezni, mert szakítás esetén nem kizárt, hogy a másik fél bosszúból ellenünk használja majd fel (ami megjegyzem irtó undorító húzás). Szerintem aki nem gondol a jövőbeni következményekre, az később ne siránkozzon, ha a neten találja magát. Gondolkodni és mérlegelni sem ártana, mielőtt az ember ilyesmibe egyezik bele. Aztán kitudja mennyire igaz ez a hír Kyliék esetében, de én most általánosságban beszéltem.
2016. május 20. 18:40
|
|
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline
|
Hát, ez kellemetlen a négyzeten. De sosem értettem, miért szoktak egyesek ilyen videókat készíteni magukról. Kyliecica is ugyanúgy hibás az egészben. De mondjuk mi mást várna az ember egy Kardashian-Jenner származéktól?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: