Starity

Kylie Jenner kiakadt! Bármikor nyilvánosságra kerülhet Tygával készített szexvideója

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 20. 11:01 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 18 éves valóságshow-sztár joggal aggódik, ugyanis állítólag illetéktelen kezekbe került egy róla és exbarátjáról készült pikáns homevideó.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. május 20. 11:09 #2
pergerhanna05
pergerhanna05
visszatérő vendég

StátuszEgy álom akkor a legszebb, ha valóra is válik.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 161
Csatolások: 0
Azonosító: 242693
Juj...Szegény Kylie sad.gif
2016. május 20. 11:17 #3
- törölt felhasználó -    
Jaj istenem, szegény lány, hogy én mennyire sajnálom. sad.gif

El ne higgyétek már! ohmy.gif

Sajnálja a fene! _nevet.gif
Ha egyszer megcsinálták azt a videót vállalja a következményeket, ne nyafogjon a csajszika.

Na kedves rajongók lehet támadni, de úgy is tudjátok, hogy nekem van igazam. Ha most én csinálok magamról egy ruha nélküli képet és az eljut mondjuk a pasimhoz akkor azzal kell élnem, hogy vagy egy bunkó lesz az exem és majd feltölti valahova, vagy normális annyira, hogy kitörli. De nem kell ilyenen aggódnom mert nem küldök ilyet senkinek.

Abba meg megint ne menjünk bele, hogy 16 éves hírnévre éhes celebecske miért csinált felnőttvideót. Szerintem menőzni akart, tehát ismét nincs miért sajnálni.

Na mindegy, a lényeg, hogy nem tudtok nekem olyat mondani, hogy miért kéne sajnálnom. "De ő csak a pasijában bízott meg. Ez egy jó buli volt."
Igen, jó buli volt, aminek várható következményei vannak, tehát tessék azt is vállalni. (Mint mikor részegre iszod magad. Másnap mikor másnapos vagy nem várod el, hogy sajnáljanak, mert tudod a részegség ezzel jár.)
Az meg, hogy megbízott a pasijába... Egy idő után rájön az ember, hogy kiben lehet bízni és már bocsánat, de tyga nem pont az az ember, akiben meg lehetne bízni.
Persze ez csak az én véleménem a külseje alapján, amúgy lehet full rendes a pasi és csak a csajnak van már megint feltűnési viszketegsége...

Komolyan ebből kellett cikk nagyon... good.gif

2016. május 20. 11:53 #4
F.Enikő96
F.Enikő96
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 250578
Idézet
Ha egyszer megcsinálták azt a videót vállalja a következményeket, ne nyafogjon a csajszika. 

Na kedves rajongók lehet támadni, de úgy is tudjátok, hogy nekem van igazam. Ha most én csinálok magamról egy ruha nélküli képet és az eljut mondjuk a pasimhoz akkor azzal kell élnem, hogy vagy egy bunkó lesz az exem és majd feltölti valahova, vagy normális annyira, hogy kitörli. De nem kell ilyenen aggódnom mert nem küldök ilyet senkinek. 

Abba meg megint ne menjünk bele, hogy 16 éves hírnévre éhes celebecske miért csinált felnőttvideót. Szerintem menőzni akart, tehát ismét nincs miért sajnálni. 

Na mindegy, a lényeg, hogy nem tudtok nekem olyat mondani, hogy miért kéne sajnálnom. "De ő csak a pasijában bízott meg. Ez egy jó buli volt." 
Igen, jó buli volt, aminek várható következményei vannak, tehát tessék azt is vállalni. (Mint mikor részegre iszod magad. Másnap mikor másnapos vagy nem várod el, hogy sajnáljanak, mert tudod a részegség ezzel jár.) 
Az meg, hogy megbízott a pasijába... Egy idő után rájön az ember, hogy kiben lehet bízni és már bocsánat, de tyga nem pont az az ember, akiben meg lehetne bízni. 

Teljes mértékben egyetértek AliceLiza,akármennyire is tetszik vagy sem másoknak. Persze szemétség volt Tyga-tól,hogy nyilvánosságra hozta a videót,mert tudhatná,hogy amit felrak,mindegy mennyi ideig van fent,ott is marad,vagy ahogy itt is történt,valaki más kezébe kerül,de Kylie-nak is lehetett volna annyi esze mielőtt jó buliból megcsinálták a videót,hogy tudja,az esetek 90%-ban nyilvánosságra kerülnek az ilyen szexvideó dolgok,szóval én azt gondolom ilyet még szórakozásból sem feltétlenül kéne csinálni,de lehet csak én vagyok túl prűd vagy ilyesmi. Nem tudom sajnálni,persze arról nem tehet,hogy Tyga szivárogtatta ki először és értem,hogy ciki a helyzet,de előbb kellett volna gondolkodnia fool.gif unsure.gif
2016. május 20. 13:13 #5
BGreta16
BGreta16

Státusz★★★
Hozzászólás: 503
Csatolások: 1
Azonosító: 126140
Ez a lány annyira nevettséges. Egyszerűen nem tudok mit hozzáfűzni, csak ezt.
2016. május 20. 13:15 #6
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Ch, kellett nekik videót csinálniuk. Undorító ez az egész már elnézést, nem mellesleg AliceLiza majdhogynem leírt mindent amit én is akartam. Hozzátenném a csávó is egy igazi p*csfej és ha közzéteszi az oldalán, akkor meg tényleg ne csodálkozzanak ha hirtelen kijutna a világhálóra a videó. Minek kellett közzétenni, piti bosszút akart állni az exén, vagy szórakozni akart, vagy micsoda? Mégis mire volt ez jó, hogy még több drámát csináljanak? Áh, minek is kérdezem meg magamat, természetesen a drámateremtésről volt itt szó, mi másról is lenne! Valahányszor meghallom a Kardashian, vagy a Jenner nevet azonnal a dráma jut eszembe, az oktalan figyelem ami feléjük fordul.
A következő húzásuk pedig az lesz hogy egyenesen büszkék lesznek majd erre a gusztustalan tettre, elvégre ezzel Kylie "karriere" is "felívelhet". Ha az elcs*szett nővére példáját akarja követni ahhoz is csak gratulálni tudok, 18 éves de ebben a percben lehet hogy ezrek töltik le maguknak a szexvideóját és nézik végig, ahogyan levedli minden önérzetét. Bár nem lepődök meg, a sajtó és a média ebből is csak pénzt fog magának csinálni, pontosan úgy ahogyan ez a kettő is.
És akkor most megkérdezném újra, hogy azon kívül hogy balhét akar más oka is van annak hogy nem akarja inkább megtartani Tyga magának a videót? Tényleg csak a pénz meg a hírnév érdekli, vagy ennyire betegesen infantilis és képes lenne bosszúból vagy viccből csak úgy kirakni a videót ország-világ elé?
Mikor fordult ki a világ ennyire a sarkaiból?
2016. május 20. 13:26 #7
- törölt felhasználó -    
Még régebben nem arról volt szó, hogy Kim példájára ő is ki akar szivárogtatni egy ilyen videót? blink.gif
2016. május 20. 14:46 #8
Rosette
Rosette
visszatérő vendég

Státusz...
Hozzászólás: 252
Csatolások: 12
Azonosító: 255663
Juj.......elég rossz lehet nekik
2016. május 20. 14:58 #9
- törölt felhasználó -    
Hát lehet hogy nem kellett volna csinálni szexvideót és akkor nem lenne ebből most gond...
2016. május 20. 15:26 #10
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Kitorolni nem lehet? Es akkor talan nem kene ettol felnie..
2016. május 20. 15:27 #11
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Csak gratulálni tudok ezért neki, hogy ekkora balfsz volt.
2016. május 20. 16:04 #12
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Csak gratulalni tudok neki biggrin.gif Minek kell egy olyan videot csinalni egyaltalan?! Neveseges az egesz Kardashian family.
2016. május 20. 16:14 #13
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Csak is magát okolhatja ezért!
2016. május 20. 16:20 #14
- törölt felhasználó -    
Juj, nehogy már megsajnáljam ezt a kis... Vállalja a következményeket. Egyébként is, minek kellett szexvideót csinálnia/csinálniuk? Szánalmas ez a csaj, az összes családdal együtt. Tudtam, hogy nem különb ez egyiktől sem. A vér nem válik vízzé. Én azt kívánom, jusson csak ki, megérdemelné ez a kis senkiházi k.... Mégis mit képzelt? Hogy most az egész világ sajnálni fogja? Szánalmas!
2016. május 20. 16:30 #15
H.Niki
H.Niki
visszatérő vendég
Hozzászólás: 362
Azonosító: 177606
Hülye k*rva!!Remélem nyílvánoságra kerül!!
1 felhasználónak tetszik: Pityang
2016. május 20. 16:45 #16
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Nem fogom sajnálni miatta...
2016. május 20. 16:57 #17
Rebi0719
Rebi0719
visszatérő vendég

Státusz#ThisIsNotTheAlbum
Hozzászólás: 316
Azonosító: 204160
Annyira megérdemelné ez az elkényeztetett kis p*csa, olyan jót röhögnék rajta! SZÁNALMAS! biggrin.gif
2016. május 20. 17:11 #18
- törölt felhasználó -    
Mi a sz*rért vették fel?
2016. május 20. 17:14 #19
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Ezért nem kell az ilyen videózgatásokba beleegyezni, mert szakítás esetén nem kizárt, hogy a másik fél bosszúból ellenünk használja majd fel (ami megjegyzem irtó undorító húzás). Szerintem aki nem gondol a jövőbeni következményekre, az később ne siránkozzon, ha a neten találja magát. Gondolkodni és mérlegelni sem ártana, mielőtt az ember ilyesmibe egyezik bele. Aztán kitudja mennyire igaz ez a hír Kyliék esetében, de én most általánosságban beszéltem.
2016. május 20. 18:40 #20
Inori
Inori
visszatérő vendég

StátuszLéket kapott a létezésem hülye hajója.
Hozzászólás: 116
Azonosító: 202686
Hát, ez kellemetlen a négyzeten. De sosem értettem, miért szoktak egyesek ilyen videókat készíteni magukról. Kyliecica is ugyanúgy hibás az egészben. De mondjuk mi mást várna az ember egy Kardashian-Jenner származéktól?
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tyga Tyga 1974.