Hivatalos: Nina Dobrev visszatér a Vámpírnaplókba
2016. május 21. 20:33
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Oh. My. God. ._.
2016. május 21. 21:16
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Egy decemberi cikkben mondta mikor kérdezték visszatér e, az ő szavai azok voltak ez a fejezet bezárult számára.Több cikket is megnéztem a VISSZATÉRÉSÉRŐL kedves DavidthDirectoner minden cikknél az van lehetséges visszatérés Nina nem mondja ki igen visszamegyek még a twitterén sincs semmi szóval mielőtt leállsz valakit sértegetni néz te utána. Inkább hiszek Ninának amikor ő jelenti be mint egy névtelen informátornak akinek elmondása alapján harangozzák be a visszatérését
2016. május 22. 13:15
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Az nagyon jó lenne!!!
2016. május 22. 22:37
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
A 7. évad szerintem botrányosan sz@r lett, de ezzel ellenben alig éreztem Elena hiányát. Engem az zavart leginkább, hogy mindenki segg hülye, Damon viszi az egészet, úgy, hogy még ő is képes egy istentelen idióta lenni néhányszor.
Ez a 3 éves ugrás is eléggé kétségbeesett döntés vot, gondolom nem tudták már hova húzni a dolgot.
Elenát soha nem szerettem, idegesít a vinnyogása és a primitív megnyilvánulásai, a mártírkodása, az, hogy mindenki mennyire oda van érte. Nem bírom megérteni, miért. A Delena száltól egyenesen hánytam, szörnyűek együtt, és elég szar, hogy az alkotók mindent megtesznek azért, hogy ez a szál megmaradjon. Komolyan, még Elenát is képsek visszahozni csak ezért? Annyi mindent kihozhattak volna a 7. évadból, a testéri szál olyan érdekes, az eretnekeket is lehtetett volna még ragozni, de NEM, MERT MINDENKINEK NAGYON HIÁNYZIK ELENA. Jézusom.+
Már a 4. évadban elindult a lejtőn az egész, szerintem 8 évad fantasztikusan elég lenne, mert már ez a 7 is sok.
Ez a 3 éves ugrás is eléggé kétségbeesett döntés vot, gondolom nem tudták már hova húzni a dolgot.
Elenát soha nem szerettem, idegesít a vinnyogása és a primitív megnyilvánulásai, a mártírkodása, az, hogy mindenki mennyire oda van érte. Nem bírom megérteni, miért. A Delena száltól egyenesen hánytam, szörnyűek együtt, és elég szar, hogy az alkotók mindent megtesznek azért, hogy ez a szál megmaradjon. Komolyan, még Elenát is képsek visszahozni csak ezért? Annyi mindent kihozhattak volna a 7. évadból, a testéri szál olyan érdekes, az eretnekeket is lehtetett volna még ragozni, de NEM, MERT MINDENKINEK NAGYON HIÁNYZIK ELENA. Jézusom.+
Már a 4. évadban elindult a lejtőn az egész, szerintem 8 évad fantasztikusan elég lenne, mert már ez a 7 is sok.
2016. május 23. 20:35
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Bárcsak visszajönne
2016. május 25. 13:52
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Én egyáltalán nem hiányoltam Elena karakterét, nem tartozik a kedvenc szereplőim közé. Ha visszajön, akkor visszajön.. ha nem, akkor nem. Szerintem le kellene már zárni a sorozatot a 8. évaddal, mert ezt már nem lehet a végtelenségig húzni. Már jó ideje nem olyan már a sorozat, mint régen. A 7. évadból 1-2 rész igazán tetszett, de nem a régi már.. és igen, most kritizáltam a sorozatot, de ha már ilyen sokáig kitartottam mellette, akkor már végig nézem.
2016. május 29. 19:34
Imádom... *sóhaj* "elmegy!" "nem megy el!" döntsék már el!
2016. június 15. 16:53
Nah
Remélem visszatér
Nem nagyon keveltem Elenát a sorozatban,mert Katherine karaktere sokkal jobban tetszett,de a sorozat Nina nélkül...nem az igazi.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: