Úgy tűnik, hogy mégsem volt végleges Nina Dobrev távozása, ugyanis a színésznő hajlandó ismét Elena bőrébe bújni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: Nina Dobrev visszatér a Vámpírnaplókba
2016. május 20. 09:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 20. 11:29
|
|
DelenaYJortiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.20. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 256493 offline
|
Hát nem tudom, hogy ez igaz-e De ha igen, és vissza jön a 8. Évadra Én leszek a világ legboldogabb embere *-*
Imádom Ninát.
2016. május 20. 13:04
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Annyira tudtam...
2016. május 20. 13:10
Remélem igaz, bár valahol tudtam, hogy vissza"jönne":D
2016. május 20. 13:19
Elena meg Katrine karakterét se szerettem, de Nina jól alakította őket és végül is Elena a főszereplő, így jó lenne, ha visszatérne
2016. május 20. 13:31
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ó te jóságos ég!
Én tudtam..tudtam.Jaj,nagyon,de nagyon szépen köszönöm Istenem.KÖSZÖNÖM.
Ez fantasztikus hír.Amikor megláttam a cikket azt hittem,hogy álmodok.
2016. május 20. 14:22
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jajj, nincs akkora szerencsénk, hogy az utolsó évad legyen, mint ahogan az sem, hogy valaki ténylegesen eltűnjön a szériából. Julie Plec olyan kreatívnak tartja magát, de mégis foggal körömmel ragaszkodik a színészeihez, annyiszor haltak már meg a karakterek, hogy egyszerűen nem lehet komolyan venni, már nem sajnálsz senkit, mert tudod, hogy úgyis visszatér, ha pedig mégsem, az sem baj, úgyis idegesített.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. május 20. 14:57
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Na nekem el is vették a kedvemet! Nekem kifejezetten, sokkal jobban tetszik és szórakoztatóbb, hogy nincs benne a sorozatban! Szerintem a karaktere mindenkit visszahúzódott a lelki fejlődésben, mert minden egyes szemnek rá kellett szegeződnie. Most pedig, sokkal izgalmasabb, hogy csak a két Salvatore fivérekre összpontosítanak, és a többi szereplőkre!
Nekem jobban elnyerte a tetszésemet, hogy nincs benne Nina!!!
Nekem jobban elnyerte a tetszésemet, hogy nincs benne Nina!!!
2016. május 20. 15:16
Én igazán kedvelem Ninát, de a karakterétől agybajt kapok.
Remélem nem rakják vissza a soriba, bár egy egyepizódos szereplést még szívesen fogadnék.
2016. május 20. 16:06
Én amiatt hagytam abba a sorozatot, hogy ő kilépett, de most lehet, hogy folytatni fogom. Remélem, hogy visszatér a karaktere
2016. május 20. 16:30
|
|
moonlightadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 255081 offline
|
Nem nagyon kedvelem a sorozatbeli karakterét,de ha Damon bodog lesz...de én nem orulok h vissza jon. :/
2016. május 20. 17:35
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
de jóóó^^ örülök neki:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.