A népszerű műsorvezető közkedvelt játékra invitálta sztárvendégeit, melynek keretein belül őszintén kellett felelniük a legpikánsabb kérdésekre is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meglepő titkokról vallott Ellen DeGeneresnek Jared Leto és Drake
2016. május 19. 13:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 19. 15:43
Idézet (S.S. @ 2016.05.19. 14:34)
Haha.. Jókat nevettem rajta! 
Én is! Én is!
2016. május 19. 16:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Én nem vagyok nagy Jared Leto-fan, de van egy olyan megmagyarázhatatlan kisugárzása, hogy wow... Végig őt néztem, nagyon cuki volt, ahogy zavarába eltakarta a táblával az arcát. x)
2016. május 19. 17:02
Imádom mindkettejüket.
Jót nevettem rajtuk. xD
Aaah Jareeed. ♥
Aaah Jareeed. ♥
2016. május 20. 00:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Azaz igazság, hogy a 30 seconds to mars zenéjére nemrég szoktam rá, így Jareddel is még csak az ismerkedéses fázisban vagyok. Nem gondoltam volna, hogy ennyire laza és jófej teremtés. Valóban kellemetlen kérdésekkel bombázták őket, de hát akkor nem lett volna benne semmi pláne.
Letónak egyébiránt tényleg van valami extra kisugárzása, amire még az rátesz egy lapáttal, hogy valóban a helyes pasik táborát erősíti. Na és azok a kisfiús elpirulások tényleg aranyosak tőle.
Közelgő filmes projektje a Suicide Squad, ahol Jokert fogja alakítani. Jared szeret teljesen karakterévé átlényegülni, így a hitelesség kedvéért ledobott magáról pár kilót. Elismerem azt, hogy ennyire komolyan veszi a munkáját/hivatását, de érdemes lenne mérlegelnie, hogy mi az ami megéri és mi az ami nem. Nehogy az egészségére menjen rá, ugyanis tényleg elég girnyó mostanság.
Idézet (kis_zsú @ 2016.05.19. 20:22)
Tényleg ellopta a showt Jared. Nagyon jól nézett ki, és nagyon aranyos volt, bár most elég vékonynak tűnt.
Közelgő filmes projektje a Suicide Squad, ahol Jokert fogja alakítani. Jared szeret teljesen karakterévé átlényegülni, így a hitelesség kedvéért ledobott magáról pár kilót. Elismerem azt, hogy ennyire komolyan veszi a munkáját/hivatását, de érdemes lenne mérlegelnie, hogy mi az ami megéri és mi az ami nem. Nehogy az egészségére menjen rá, ugyanis tényleg elég girnyó mostanság.
2016. május 21. 09:38
Idézet (Arvil fan @ 2016.05.20. 09:00)
Hát ez vicces volt!
Szerintem is!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: