Merész kivágású ruhában mutatta meg bájait Palvin Barbi
2016. május 20. 20:24
Kezdeném azzal, hogy nem értem, mire föl van ekkora felhajtás ekörül a nő körül.Átlagos, a környéken is rengeteg ilyen csajszi rohangál. Nyugodtan le lehet oltogatni meg jöhetnek a rajongói olyan szöveggel, hogy "csak irigy vagyok rá" meg, hogy "szeretnék én ilyen szép lenni és fáj, hogy nem vagyok ilyen." De egyik sem igaz. Az egyetlen kiemelkedő dolog rajta, hogy marhára vékony. Egyáltalán nem szép az arca, ami szerintem sokkal többet ér annál, hogy valaki vékony-e vagy sem.
A másik dolog pedig, hogy sosem értettem, miért nem lehet normálisan felöltözni az ilyen eseményekre meg alapjáraton. Hogy mi "annyira szexi" ezekben a köldökig érő kivágásokban. -.- Mindkettő ruha közönséges. -.-
A másik dolog pedig, hogy sosem értettem, miért nem lehet normálisan felöltözni az ilyen eseményekre meg alapjáraton. Hogy mi "annyira szexi" ezekben a köldökig érő kivágásokban. -.- Mindkettő ruha közönséges. -.-
2016. május 21. 09:30
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Tény, hogy Barbi gyönyörű, de ezek a rohák borzalmasak
2016. május 21. 09:31
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Előzöhöz: *ruhák
2016. május 21. 14:27
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2016.05.20. 20:24)
Kezdeném azzal, hogy nem értem, mire föl van ekkora felhajtás ekörül a nő körül.Átlagos, a környéken is rengeteg ilyen csajszi rohangál. Nyugodtan le lehet oltogatni meg jöhetnek a rajongói olyan szöveggel, hogy "csak irigy vagyok rá" meg, hogy "szeretnék én ilyen szép lenni és fáj, hogy nem vagyok ilyen." De egyik sem igaz. Az egyetlen kiemelkedő dolog rajta, hogy marhára vékony. Egyáltalán nem szép az arca, ami szerintem sokkal többet ér annál, hogy valaki vékony-e vagy sem.
egyetértek. Én is marhára unom hogy "csak irigy vagy" féle szövegeket. Hát egyáltalán nem vagyok rá irigy, nem akarok ilyen közönséges lenni mint amilyen ő
CSAK KIRÖHÖGÖM ÉS LENÉZEM
2016. május 24. 15:46
Hát a második ruha nem merész kivágású hanem egy nagy kivágás az egész
2016. május 24. 17:28
|
|
MrsFeltonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 255981 offline
|
Én komolyan nem értem, mi ez a nagy felhajtás ekörül a lány körül. Jó, szép arca van meg minden, de már a csapból is az folyik, hogy Palvin Barbi így...
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2016. május 26. 08:45
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
A másodiknak van stílusa, az első elég gagyi
egyetértek Shireen ;D
2016. május 26. 08:48
nekem jobban tetszik, mint az első. az kicsit olyan nagymamás vagy mit tudom én. persze az is jó, de egyetértek az előttem hozzászólóval.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?