A 19 éves szupermodell úgy döntött, hogy a kevesebb több elvet alkalmazza, ám nem számolt azzal, hogy ez a szabály sokkal inkább a sminkelés, mint az öltözködés esetében érvényes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Hadid merész ruhában jelent meg Cannes-ban! Nem sokat bízott a képzeletre
2016. május 19. 07:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 19. 09:31
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szerintem nagyon dögös, de az biztos, hogy nem egy ilyen fesztiválra.
2016. május 19. 10:56
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Egyáltalán nem merész kifejezetten csinos benne.
2016. május 19. 12:03
imádom a ruháját ...ha ilyet vehetnék ...alakom megvan hozza
2016. május 19. 15:28
Forr a levegő! A felsőteste nagyon sexy, de deréktól lefelé picit csonti.
De mindenképp, köszi a ruhaválasztásért!
De mindenképp, köszi a ruhaválasztásért!
2016. május 19. 16:29
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Szerintem elég ízléstelen a ruha, Bella pedig rém ronda és koravén! 19 évesen 40-nek néz ki. "Szupermodell"? XDDD evvel a szóval az olyanokat illetném mint pl Miranda Kerr nem pedig őt!
2016. május 19. 16:53
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
A bugyi dologra visszatérve, itt úgy említik, hogy nem viselt fehérneműt, máshol meg azt olvastam hogy csak valami tapasz szerűséget (amit el se tudok képzelni), ami csak a kényes részt takarja, de voltaképpen nem fehérnemű, nincs pántja.
2016. május 19. 17:01
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Elég ízléstelen ruhát valasztottak neki és képeken is többnek tűnik a koránál.
2016. május 19. 17:06
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Engem még mindig Jennifer Lawrence-re emlékeztet. Az arcvonásaikban szinte alig van eltérés.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. május 19. 17:42
"Egyeltalán nem merész"
Én nem akarok veszekedni, de ha valakinek ez nem merész, akkor érdekelne mi az. XDD
Egyébként... Mondanám, hogy csinos, de... Ah, Jézusom. Borzalmas... Szerintem van egy határ a bevállalósaságnál is. Én véleményem, de szerintem egy visszafogottabb ruhával is tudott volna jól kinézni és szemeket magára vonni. ^^
Mellékesen... Tényleg úgy néz ki, mint egy 30 éves. ><"
Én nem akarok veszekedni, de ha valakinek ez nem merész, akkor érdekelne mi az. XDD
Egyébként... Mondanám, hogy csinos, de... Ah, Jézusom. Borzalmas... Szerintem van egy határ a bevállalósaságnál is. Én véleményem, de szerintem egy visszafogottabb ruhával is tudott volna jól kinézni és szemeket magára vonni. ^^
Mellékesen... Tényleg úgy néz ki, mint egy 30 éves. ><"
2016. május 19. 18:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Diala @ 2016.05.19. 10:29)
Annyit kérdeznék, ő mit keres Cannes-ban?
Ilyen rendezvényeken általában a modellek képviselik az adott divatcégeket (pl. Vercase, Dior, L'Oreal etc.). Ezért is volt idén kint Palvin Barbi, aki megint csak nem volt nagy szám, már ami az outfitjeit illeti.
Egyébként ez a ruha nem lenne rossz, mert egy kifejezetten csinos estélyiről van szó, de tényleg extrán van felvágva oldalt, amitől maga a ruhadarab elveszti tartását és eredeti formáját. Szerintem nem olyan extrém, Madonna sokkal durvább volt az idei MET gálán. Ez egyszerűen csak csúnya, semmi több.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.