Újabb Rapunzelt találtunk: ez a hosszú hajú lány az internet új sztárja
2016. május 18. 19:20
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Szerintem sok macera lehet vele.
2016. május 18. 19:32
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Megőrülnék ha nekem ilyen hajam lenne
2016. május 18. 19:33
OMG!!
Meddig tarthat ezt kifésülni te jó istenkém..
Meddig tarthat ezt kifésülni te jó istenkém..
2016. május 18. 19:49
Hát nem akarom kritizálni, de szerintem nem olyan szép a haja... kevés is meg el van vékonyodva... de am minden tiszteletem az övé, hogy el tudja viselni ezt a sok hajat... én is szeretnék hosszú hajat, de max derékig érőt... a hosszabbal már nagyon sok a baj meg ki se lehet fésülni...
2016. május 18. 21:54
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Woow, ez gyönyörű! *-* A csaj pedig mázlista, én kb 14 éve növesztem, és egyrészt visszaugrik, mert göndör (persze szeretem, csak nem olyan hosszú), másrészt egyszerűen nem nő meg akkorára, mivel a végéből rendszeresen vágunk pár centit. Kiskoromban mindig "térdhajlatig érő haj"-ra vágytam, akkoriban még nem gondolkodtam olyan dolgokon, mint pl a súly, amit cipelnem kéne vele. Még mindig növesztem a hajamat, de volt egy-két gyenge pillanatom, amikor megtetszett a rövidebb haj, és esetleg vágtam is 5 centit, de ezt leszámítva mindig erős voltam.
Az utcán továbbra is áhítattal nézem azokat a lányokat, akiknek fenékig érő egyenes hajuk van, és reménykedem, hogy egyszer nekem is megnő akkorára, habár göndör.
Visszatérve a cikkhez.
"A kérdésre, miszerint miért nem vágatja le fürtjeit és adományozza jótékony célra, rendre úgy felel, hogy először szeretné elérni az álomhosszt..."
Csak nekem furcsa kicsit ez a kérdés? Mintha rá akarnák erőszakolni, mintha minden embernek csakis azért kéne hosszú hajat növeszteni, hogy levágassa és eladakozza. Persze szép dolog, ha egyszer levágatnám, szerintem én is ezt tenném, de nem hiszem, hogy erről kéne faggatni a lányt. Egyszerűen csak furán veszi ki magát.
Visszatérve a cikkhez.
"A kérdésre, miszerint miért nem vágatja le fürtjeit és adományozza jótékony célra, rendre úgy felel, hogy először szeretné elérni az álomhosszt..."
Csak nekem furcsa kicsit ez a kérdés? Mintha rá akarnák erőszakolni, mintha minden embernek csakis azért kéne hosszú hajat növeszteni, hogy levágassa és eladakozza. Persze szép dolog, ha egyszer levágatnám, szerintem én is ezt tenném, de nem hiszem, hogy erről kéne faggatni a lányt. Egyszerűen csak furán veszi ki magát.
2016. május 18. 22:33
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Abszolút nem kevés a haja. Valószínűleg vékony szálú, viszont durván sok. És baromi nehéz az ilyen hosszú hajat karban tartani...Nekem derékig ért a hajam, amikor levágattam, mert borzasztóan könnyen lelapult, bármit is csináltam vele, a nehézsége (meg a gyengesége) miatt nagyon hullott, és iszonyatosan töredezett volt, szóval elismerésem, hogy ilyen szépen karban tartja.
Emellett borzaszóan tolakodó a kérdés, hogy miért nem vágatja le és adakozza el...Szép dolog az adományozás, de nem kötelező, plusz van egy olyan érzésem, hogy a felajánlott valódi hajak nagyja luxusparóka vagy hasonlókként végzik valami dúsgazdag (/kitartott) nőn.
Emellett borzaszóan tolakodó a kérdés, hogy miért nem vágatja le és adakozza el...Szép dolog az adományozás, de nem kötelező, plusz van egy olyan érzésem, hogy a felajánlott valódi hajak nagyja luxusparóka vagy hasonlókként végzik valami dúsgazdag (/kitartott) nőn.
2016. május 18. 22:34
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Aki szerint kevés a haja, az "vegye fel a cipőjét"..baromi nagy a súlya ennek a hajzuhatagnak!!! Nekem szintén göndör hajam van, de már nem olyan nagyon mint régen, mert a súlya kihúzza..pedig nekem nem ér le eddig, csak a hátam közepéig, és sok tincsem felugrik még, de már közel sem annyira mint anno..a lényeg, hogy az enyémnek is van súlya, pedig sokkal rövidebb..
2016. május 18. 23:39
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Nagyon durvaaa... és igazad van Sofy98 nekem is ugyan olyan hajam lehet mint neked és igen is nehéz... meg idegesítő mikor a vállamra teszem a táskát és a hajam alatta marad és meghúzza na az sem kellemes dolog.
2016. május 19. 06:53
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Nekem is hosszú hajam van, minden évben 2x vágunk a végéből és nagyon gyorsan nő, egyébként gyönyörű haja van szívesen elfogadnám, de én nem növesztem eddig a hajam, mert ha egyszer elkezd töredezni akkor....
2016. május 19. 16:19
Deréknál hossszabb haj, mindig igénytelenül néz ki, mert az is.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: