A május 22-én megrendezésre kerülő Billboard Music Awardson Kesha is fellépett volna, ám Dr. Luke és lemezkiadó cége, a Kemosabe Records megtagadta ezt a kérést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dr. Luke ismét keresztbe tett Keshának
2016. május 18. 13:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 18. 14:28
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Sajnálom Keshát..
2016. május 18. 14:44
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Rendesen szívatják, nem értem a bíróságot h miért nem döntenek már végre ez ügyben. mire várnak még? vagy dr luke kezeiben van a bíróság is?
2016. május 18. 15:24
Miiíí??? Hogy képzeli ez az állat? Zaklatja Keshát, és nem engedi, hogy zenéljen? Én már rég lecsukattam volna! De a bíróság, mint mindig, mindennel foglalkozik, csak a fontos dolgokkal nem.
2016. május 18. 15:59
Sajnálom Keshát, de nagyon. Ez nem volt fair megint vele szemben.
2016. május 18. 17:12
Jesszus ez a nő hogy hazudik! Ő maga terjesztette hogy ez a fellépés lesz a nagy visszavágása most meg tagad mindent.
Én igazából Dr. Luke-ot sokkal jobban sajnálom, iszonyatosan jó producer, jó dalokat köszönhetünk neki és Kesha se lenne sehol nélküle. Valahogy amióta a sztárok elkezdték őt védeni vérszemet kapott és elvárja hogy minden az ő ügye körül forogjon. Nem tudom igaz-e amit állít, de ha az akkor jóval ezelőtt is léphetett volna, gyakorlatilag tönkreteszi a saját karrierjét is a kiadó jó hírével együtt.
Én igazából Dr. Luke-ot sokkal jobban sajnálom, iszonyatosan jó producer, jó dalokat köszönhetünk neki és Kesha se lenne sehol nélküle. Valahogy amióta a sztárok elkezdték őt védeni vérszemet kapott és elvárja hogy minden az ő ügye körül forogjon. Nem tudom igaz-e amit állít, de ha az akkor jóval ezelőtt is léphetett volna, gyakorlatilag tönkreteszi a saját karrierjét is a kiadó jó hírével együtt.
2016. május 18. 17:14
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Rohadjanak már meg...Miért kell korlátozni??Mert amúgy végülis nem őt erőszakolták meg..Dr.Luke baromira SZÁNALMAS!
2016. május 18. 17:47
|
|
rebecca2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 256031 offline
|
Komolyan ez a Dr. Luke nagyon szánalmas, azt hiszi, hogy ezzel bármit is elér? Inkább csak jobban felbőszíti az embereket. Kesha a kezdetek óta az egyik nagy kedvencem, lényegében az ő zenéjén nőttem fel.
2016. május 18. 19:39
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
ajj már megint, pedig úgy örültem a fellépésnek és mikor instán láttam.. :c Sajnálom szegényt
2016. május 18. 21:45
Úristen márr.... Idegesítőbb mint a Jelena ..Jól tette ..
2016. május 18. 22:56
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Első alkalommal mikor Kesha kérvényezte hogy felléphessen Dr. Luke és a kiadója megadta az engedélyt, ezután pedig mást sem lehetett hallani Kesha fellépéséről, csak hogy hogy visszavág majd Dr. Lukenak, meg megalázza stb...
Ezek után Dr. Liuke visszavonta az engedélyt a fellépésre, hát ne csodálkozzon rajta....
Nem értem Keshát, mint ha keresné a bajt. Az egész pereskedése alatt azért nyafogott és harcolt mert úra zenét akart csinálni Dr. Luke nélkül, más producerekkel. Végre elérte a célját, megengedték neki, de ő még mindig csak Dr. Lukkal van elfoglalva. Ha fölöslegesen piszkálja és "kóstolgatja", ne csodálkozzon ha visszavág!! :/
Ezek után Dr. Liuke visszavonta az engedélyt a fellépésre, hát ne csodálkozzon rajta....
Nem értem Keshát, mint ha keresné a bajt. Az egész pereskedése alatt azért nyafogott és harcolt mert úra zenét akart csinálni Dr. Luke nélkül, más producerekkel. Végre elérte a célját, megengedték neki, de ő még mindig csak Dr. Lukkal van elfoglalva. Ha fölöslegesen piszkálja és "kóstolgatja", ne csodálkozzon ha visszavág!! :/
2016. május 19. 06:16
mikor lesz már ennek vége? idegileg kikészítik egymást.
kesha bevallhatná, h.nem tudja mi történt pontosan mert be volt lőve, luke h. halálosan szerelmes belé, összeházasodhatnának és boldogan élhetnének az idők végzetéig
kesha bevallhatná, h.nem tudja mi történt pontosan mert be volt lőve, luke h. halálosan szerelmes belé, összeházasodhatnának és boldogan élhetnének az idők végzetéig
2016. május 19. 06:45
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Unom........
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: