Azt gondolhatnánk, hogy Kim Kardashian élete már így is izgalmas családja reality műsorának, a divatbemutatók tucatjainak és saját márkájának kiépítésének köszönhetően, ám a 35 éves szépség még ennél is több izgalomra vágyik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian elárulta, mivel foglalkozna, ha nem lenne híres
2016. május 18. 12:54
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 18. 13:19
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Szerintem nagyon szép, hogy híres létére is segíteni akarja a mások munkáját. Meg hát, hogyha ő ezzel szeretne foglalkozni
2016. május 18. 13:20
Hogy örvényszéki nyomozó legyen a hoz némi ész is kéne...
Gondolom én....
Gondolom én....
2016. május 18. 14:32
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Csak,hogy ezek az emberek rengeteget tanultak, tettek, küzdtek, hogy elérjék céljukat. Nem pedig meztelenül pózoltak különböző ujságoknak
2016. május 18. 14:39
Törvényszéki nyomozót mondott? Megnézném, ahogy keményen dolgozik nap mint nap...
2016. május 18. 15:19
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
hát jó...egyébként nem hiszem,hogy egy törvényszéki nyomozónak csak izgalomból áll az élete. mellette keményen kell dolgozni, nem csak Sherlock-ot játszani...
2016. május 18. 15:49
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
nem szeretnék kötekedni senkivel sem... de attól még, hogy cicababaként viselkedik meg hasonló de viszont még nem kell lealacsonyítani nem akarom ezzel védeni őt... de tudok élő példát mondani unokatestvérem is egy cicababa úgy viselkedik úgy öltözködik ... de még is nagyon okos.... főiskolán 1éves és nem csak a kinézet meg a viselkedés alapján kell ítélni... amíg nem beszéltél vele vagy nem ismered annyira őt... addig nem kellene lealacsonyítani.... na de inkább nem írok már semmit mert én leszek a rossz!
Kim neked meg annyi, hogy váltsd valóra a álmaid:) te megteheted (pénzileg) ezért ...
2016. május 18. 16:01
Érdekes elképzelés. Viszont szerintem ebbe a szakmába nem igazán illene bele.
2016. május 18. 16:38
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szerintem még eladónak sem vennék fel
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2016. május 18. 17:12
Ja persze pont ő fog törvényszéki nyomozó lenni.Hamarabb vennének fel egy csövest mint őt.
2016. május 18. 17:32
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
És mi akadályozza meg? Attól még hogy híres attól meg dolgozhat noemálisan mert a nap 24 órájában semmit nem csinál mert ha például egy énekesnő mondaná ezt akkor azt mondanám hogy jó mert ugye nincs rá ideje de ő simán csinálhatja mert szerintem semmi nem akadályozza meg vagy akkor ne ugy csinálja mint egy munka hanem mint egy hobbi.......
2016. május 18. 18:40
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Jaj de édes, megpróbál úgy csinálni, mintha lenne esze.
2016. május 18. 18:55
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Istenem, annyira agyfelbaszó az olyan kommentek, amiben azt írják a drágalátos tagocskák, hogy ez mennyire benyalizós egy kis.. értitek.
És honnan a rákból lehet tudni, hogy mennyi esze van? Respect az ilyen kommentekért. Azért már egy hülye liba, ha a Kardashian család tagja. Hihetetlen. Eszem megáll.
Szerintem ez aranyos tőle, bárki mondjon bármit. Kitudja, lehet hogy nem lenne olyan rossz.
Véleményt pedig NEM kérek, köszi.
És honnan a rákból lehet tudni, hogy mennyi esze van? Respect az ilyen kommentekért. Azért már egy hülye liba, ha a Kardashian család tagja. Hihetetlen. Eszem megáll.
Szerintem ez aranyos tőle, bárki mondjon bármit. Kitudja, lehet hogy nem lenne olyan rossz.
Véleményt pedig NEM kérek, köszi.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.