Néhány hétig volt szingli, máris belevetette magát egy új kapcsolatba a 18 éves valóságshow-sztár.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner továbblépett: másik rapperre cserélte Tygát
2016. május 18. 10:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 18. 12:53
szerintem nem feltétlenül illenek össze jobban azért, mert kisebb a korkülönbség. egyébként nagyon nagy szerelem lehetett, ha mindkét fél ilyen hamar túllépett a másikon.
2016. május 18. 13:29
Huu,Bírom Kyliet de mit ne mondjak jó hamar túl tette magát Taygán,már nem azért..
És én sem gondolom úgy hogy attól mert azzal a "Jahronnal" korban picit jobban passzolnak,még nem feltétlenül illenek össze..
Szerelemben szerintem egyáltalán nem számít a kor...
Taygával jobban össze illetek,de ha Kylie így jól érzi nekem édes mindegy a fő hogy boldog legyen..<33333
És én sem gondolom úgy hogy attól mert azzal a "Jahronnal" korban picit jobban passzolnak,még nem feltétlenül illenek össze..
Szerelemben szerintem egyáltalán nem számít a kor...
Taygával jobban össze illetek,de ha Kylie így jól érzi nekem édes mindegy a fő hogy boldog legyen..<33333
2016. május 18. 14:44
Csak nekem nincs fogalmam, ki a csuda ez a PartyNextDoor?
2016. május 18. 19:06
Azta ez gyors volt.Gondolom az előző srácot nem is szerette,ha ilyen gyorsan továblébett.
2016. május 18. 20:39
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
K_rv@ az összes
2016. május 18. 20:40
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Flower...Love | Ma, 14:44
Csak nekem nincs fogalmam, ki a csuda ez a PartyNextDoor
Én se tudom,ki ez,tuti celeb. Én őszintén megmondom,egyiket se ismerem, talán a kenner lányt,de hát az...hmhmhm
Csak nekem nincs fogalmam, ki a csuda ez a PartyNextDoor
Én se tudom,ki ez,tuti celeb. Én őszintén megmondom,egyiket se ismerem, talán a kenner lányt,de hát az...hmhmhm
2016. május 18. 21:30
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
szeretem Kyliet, meg minden, de azzal sohase értettem egyet, hogy az egyik pillanatban még annyira fáj neki a szakítás, és soha nem fogja majd feldolgozni a történteket, azt már egy hét múlva más pasival kavar. ne essék félreértés, én örülök ha a szerelem megtalálja, mert az egy csodás dolog, de szerintem ez a csávó se akar többet a család pénzénél.
2016. május 19. 07:18
Ez a PartyNextDoor sem jobb, mint Tyga... Elég rossz ízlése van a leányzónak!
2016. május 19. 14:30
Nem tudom megérteni, hogy egy ilyen mondhatni kifinomult ízlésű lánynak miért az ilyesfajta agyontetovált, idősebb emberkék jönnek be. A nyolc év korkülönbség tényleg nagyon sok volt, de nekem személy szerint a négy se olyan kevés... De azért kívánom neki(k) a legjobbakat!
2016. május 19. 14:39
Kylie.. Rajongója vagyok, de ilyen téren nem vagyok jó véleménnyel róla.
Túl hamar továbblépett, pedig egy hete még depizett.
Tyga egyáltalán nem volt szimpatikus, de most inkább azt mondom legyen vele, minthogy ezzel az ízléstelen, agyontetovált PartyNextDoor-al.
Na de mindegy, örülök ha rátalált a szerelem, legyenek boldogok, kívánom a legjobbakat.
Túl hamar továbblépett, pedig egy hete még depizett.
Tyga egyáltalán nem volt szimpatikus, de most inkább azt mondom legyen vele, minthogy ezzel az ízléstelen, agyontetovált PartyNextDoor-al.
Na de mindegy, örülök ha rátalált a szerelem, legyenek boldogok, kívánom a legjobbakat.
2016. május 19. 14:40
Mindig is tudtam, hogy egy k*rva, mint az egész családja! Ez a csaj sem kivétel! Nem lepődök meg!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: