Demi Lovato őszintén mesélt a Grammy-díjátadós pillanatáról, múltbeli énjéről, és készülőben lévő hatodik albumáról is, a riport mellé pedig egy nem mindennapi fotósorozat is készült róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Rémálom volt együtt dolgozni velem!”
2016. május 18. 08:27
2016. május 18. 11:06
Tetszik amit a fotósorozat ábrázolni akar, különösen az a kép nyerte el a tetszésemet, amin szétkeni a rúzsát, valamint a közeli az arcáról, oda és vissza vagyok a szeplőiért. Az interjút imádtam. Hány híresség (de vehetünk hétköznapi embereket is) mer milliók előtt olyan szavakat magára használni mint a "bitchy" vagy "cunt", rámutatva ezzel arra, hogy bizony ő is csak ember és nem tökéletes. Újra és újra bizonyítja, hogy miért szeretem annyira.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2016. május 18. 14:05
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.05.18. 11:06)
Tetszik amit a fotósorozat ábrázolni akar, különösen az a kép nyerte el a tetszésemet, amin szétkeni a rúzsát, valamint a közeli az arcáról, oda és vissza vagyok a szeplőiért. Az interjút imádtam. Hány híresség (de vehetünk hétköznapi embereket is) mer milliók előtt olyan szavakat magára használni mint a "bitchy" vagy "cunt", rámutatva ezzel arra, hogy bizony ő is csak ember és nem tökéletes. Újra és újra bizonyítja, hogy miért szeretem annyira.
2016. május 18. 16:16
Jó kis interjú lett, a fotósorozat pedig legalább annyit mond, mint a beszélgetés a riporterrel.
2016. május 18. 18:03
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Azért szeretem Demi interjúit mert ő sok hírességgel ellentétben amikor komoly dologról kérdezik vagy szembe állítják egy róla elterjedt "hírrel" ő nem csak kerülgeti a témát és tulajdonképpen a végére igazából nem is válaszolt a kérésre min d sokan mások hanem ő keményen a képébe mondja a világnak azt amit gondol az adott dologról.
Külön bírom benne hogy nincs elszólva magától és folyton fejlődni akar.
Grammyre pedig szerintem jelölhették volna a "Stone Cold" dallal na de remélhetőleg jövőre össze jön neki..
U.I.: A képek nagyon jók lettek
Külön bírom benne hogy nincs elszólva magától és folyton fejlődni akar.
Grammyre pedig szerintem jelölhették volna a "Stone Cold" dallal na de remélhetőleg jövőre össze jön neki..
U.I.: A képek nagyon jók lettek
2016. május 18. 20:07
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szeretem Demi interjúit olvasni. Sugárzik belőle a komolyságát, és a magas intelligencia. Okos nőnek tartom.. nem egy kylie jenner felé buta pi....
2016. május 19. 07:24
Szerintem is jó cikk lett! Demi őszinte ember, ami ritka a sztárvilágban!
2016. május 19. 14:51
Annyira imádom őt, a képek valami fantasztikusak, maga az interjút is imádom. Nekem örök példakép lesz Demi! Sugárzik belőle a komolyság, ez tagadhatatlan!
2016. május 19. 15:14
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Nagyon jók a fotók!!
2016. május 19. 17:58
Szerintem, ha valaki azt mondja, hogy imádja Demit, akkor nem kell arra egy nagyon tartalmas indokot adni.
A képek fantasztikusak lettek, annyira hihetetlen gyönyörű ez a nő!
Az interjú meg... Olyan jó olvasni őket. Őszinte, komoly, intelligens!
A képek fantasztikusak lettek, annyira hihetetlen gyönyörű ez a nő!
Az interjú meg... Olyan jó olvasni őket. Őszinte, komoly, intelligens!
2016. május 19. 18:10
Azért örülök, hogy egy ilyen őszinte sztár is van a celebvilágban
2016. május 19. 19:32
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Ezért szerethető személyiség, mert bátran felvállalja a negatívumait. Simán leoltja saját magát, és beismeri ha hibázott. Nagyon földhözragadt személyiség. Nagyon remélem hogy még sokáig a köztudatban marad
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.