Demi Lovato őszintén mesélt a Grammy-díjátadós pillanatáról, múltbeli énjéről, és készülőben lévő hatodik albumáról is, a riport mellé pedig egy nem mindennapi fotósorozat is készült róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Rémálom volt együtt dolgozni velem!”
2016. május 18. 08:27
2016. május 18. 11:06
Tetszik amit a fotósorozat ábrázolni akar, különösen az a kép nyerte el a tetszésemet, amin szétkeni a rúzsát, valamint a közeli az arcáról, oda és vissza vagyok a szeplőiért. Az interjút imádtam. Hány híresség (de vehetünk hétköznapi embereket is) mer milliók előtt olyan szavakat magára használni mint a "bitchy" vagy "cunt", rámutatva ezzel arra, hogy bizony ő is csak ember és nem tökéletes. Újra és újra bizonyítja, hogy miért szeretem annyira.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2016. május 18. 14:05
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.05.18. 11:06)
Tetszik amit a fotósorozat ábrázolni akar, különösen az a kép nyerte el a tetszésemet, amin szétkeni a rúzsát, valamint a közeli az arcáról, oda és vissza vagyok a szeplőiért. Az interjút imádtam. Hány híresség (de vehetünk hétköznapi embereket is) mer milliók előtt olyan szavakat magára használni mint a "bitchy" vagy "cunt", rámutatva ezzel arra, hogy bizony ő is csak ember és nem tökéletes. Újra és újra bizonyítja, hogy miért szeretem annyira.
2016. május 18. 16:16
Jó kis interjú lett, a fotósorozat pedig legalább annyit mond, mint a beszélgetés a riporterrel.
2016. május 18. 18:03
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Azért szeretem Demi interjúit mert ő sok hírességgel ellentétben amikor komoly dologról kérdezik vagy szembe állítják egy róla elterjedt "hírrel" ő nem csak kerülgeti a témát és tulajdonképpen a végére igazából nem is válaszolt a kérésre min d sokan mások hanem ő keményen a képébe mondja a világnak azt amit gondol az adott dologról.
Külön bírom benne hogy nincs elszólva magától és folyton fejlődni akar.
Grammyre pedig szerintem jelölhették volna a "Stone Cold" dallal na de remélhetőleg jövőre össze jön neki..
U.I.: A képek nagyon jók lettek
Külön bírom benne hogy nincs elszólva magától és folyton fejlődni akar.
Grammyre pedig szerintem jelölhették volna a "Stone Cold" dallal na de remélhetőleg jövőre össze jön neki..
U.I.: A képek nagyon jók lettek
2016. május 18. 20:07
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szeretem Demi interjúit olvasni. Sugárzik belőle a komolyságát, és a magas intelligencia. Okos nőnek tartom.. nem egy kylie jenner felé buta pi....
2016. május 19. 07:24
Szerintem is jó cikk lett! Demi őszinte ember, ami ritka a sztárvilágban!
2016. május 19. 14:51
Annyira imádom őt, a képek valami fantasztikusak, maga az interjút is imádom. Nekem örök példakép lesz Demi! Sugárzik belőle a komolyság, ez tagadhatatlan!
2016. május 19. 15:14
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Nagyon jók a fotók!!
2016. május 19. 17:58
Szerintem, ha valaki azt mondja, hogy imádja Demit, akkor nem kell arra egy nagyon tartalmas indokot adni.
A képek fantasztikusak lettek, annyira hihetetlen gyönyörű ez a nő!
Az interjú meg... Olyan jó olvasni őket. Őszinte, komoly, intelligens!
A képek fantasztikusak lettek, annyira hihetetlen gyönyörű ez a nő!
Az interjú meg... Olyan jó olvasni őket. Őszinte, komoly, intelligens!
2016. május 19. 18:10
Azért örülök, hogy egy ilyen őszinte sztár is van a celebvilágban
2016. május 19. 19:32
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Ezért szerethető személyiség, mert bátran felvállalja a negatívumait. Simán leoltja saját magát, és beismeri ha hibázott. Nagyon földhözragadt személyiség. Nagyon remélem hogy még sokáig a köztudatban marad
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.