Avril Lavigne megvédte a Nickelbacket
2016. május 17. 19:28
Sosem értettem, miért utálják ennyien a Nickelback-et, szerintem nagyon jó zenekar. Egyébként ez az újságíró nem túl normális. Úgy értem, az újságírás egyik fő szempontja ez objektivitás, ennek ellenére nem igazán vannak olyan újságok/cikkek, amik objektívek legalább egy bizonyos szintig. Ha körülnézel ezen az oldalon, itt is szubjektív dolgokat találsz. Ha ránézel egy pletykalapra, ott is. Ha ránézel egy rockzenei magazinra, ott is. Ennél a Nickelback-es dolognál csak az akaszt ki jobban, amit a Hammerworld nevezetű magazin Facebook oldalán szoktam látni... Az ilyenek nem profik.
2016. május 17. 21:54
Nem szeretem ezt a bandát, de durva hasonlat volt az újságírótól...Egyáltalán nem egy újságba való megjegyzés. Szép gesztus volt ez Avril-től
))
2016. május 17. 22:39
|
|
cintia8924új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 199930 offline
|
Én imádom a Nickelbacket, és én sem értem, hogy miért utálják egyesek őket, szerintem semmi okuk nincs rá. Ők legalább nem a semmiről énekelnek, mint egyes sztárocskák és együttesek, valamint a klippjeik is nagyon jók, volt olyan, amelyiken sírtam, a Never gonna be alone klippjét a mai napig nem bírom ki sírás nélkül.
2016. május 18. 10:21
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Annyira felnézek rá
2016. május 18. 15:58
|
|
Tessa Collinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 255389 offline
|
Imádom őket, és attól, hogy valaki nem szereti még nem kell mindenki nevében ilyeneket írnia, vagy leszaroznia, mert mindenkinek más az ízlése. Szerintem a világ egyik legjobb bandája, viszont a barátnőm utálja és mégse mondta még rá soha hogy szar vagy hogy mindenki utálja mert tudja hogy nem igaz attól, hogy ő nem szereti.
2016. május 18. 18:39
|
|
Hope01508új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.24. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 255035 offline
|
Nem értem miért kell általánosítani az újságcikk írójának. Nem szép dolog másokat úgy kritizálni ha az a valaki még a felét se érte el annak mint ők. Igenis vannak akik szeretik a Nickelback-et! Noha én csak 1-2 számukat szeretem, de ami nem tetszik azt nem kürtölöm világgá megsértve ezzel a rajongókat. Ha valami nem tetszik akkor azt csak elkönyvelem magamban, hogy ez nem az én világom és nem foglalkozom vele tovább. Avril-től pedig ez nagyon szép volt!
2016. május 19. 07:10
Szerintem nagyon jó együtes a Nickelback! Több számuk is tetszett! Jól tette Avril, hogy megvédte őket!
Az újságírók meg hajlamosak a túlzásokra...
2016. május 20. 16:16
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Rendes tőle,hogy kiállt mellette!
2016. szeptember 18. 12:02
Egyáltalán mit lehet ebben az együttesben nem szeretni? Chad egy rettentően tehetséges énekes, a zenéjük ízléses és igényes, és tudomásom szerint egy darab botrány nem fűződik ehhez az összetartó csapathoz. Max azt lehetne felgozni, ami Av és Chad kötött történt, de ez rohadtul nem az együttes dolga, plusz teljesen normálisan lezajlott szakításnak mondható, ellentétben pl a Calvin-Taylor-Tom trióval, vagy akár a Selena-Jusztina komédiával. Egyszóval SEMMIT nem lehet találni ezeken a fiúkon, amivel meg lehetne szorongatni őket!!! Akkor most már feltehetem a kérdést: MI JOGON ócsárolják őket?! -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: