A fiatal szerelmesek tegnap este jelentek meg először hivatalosan is egy párként.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sor került Brooklyn Beckham és Chloë Moretz vörös szőnyeges debütálására
2016. május 17. 09:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. május 17. 09:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Aranyosak együtt meg minden, de mielőtt a szőnyegre léptek, igazán kikérhették volna Vic véleményét, ugyanis az öltözékük nem igazán van összhangban. Míg Brooklyn nem vette valami elegánsra a figurát a farmerrel, addig hozzá képest Chloe-nak túl ünnepélyes ez a rojtos ruha. Vagy Brooklynnak kellett volna picit jobban kicsípnie magát, mondjuk egy fekete szövetnadrág viselésével, vagy Chloe-nak egy egyszerűbb fekete színű vagy bármilyen, kevésbé alkalmi ruhával.
Egy szó mint száz: szerintem nem harmonizál kettejük outfitje.
Egy szó mint száz: szerintem nem harmonizál kettejük outfitje.
2016. május 17. 17:09
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon aranyosak együtt. Egyik kedvenc sztárpárosom.
2016. május 17. 19:50
Aranyosan együtt, ez a Brooklyn gyerek nagyon cuki.
Chloen mi ez a ruha..
Chloen mi ez a ruha..
2016. május 17. 19:51
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Kezdetektől aranyosnak tartottam őket és örülök, hogy Chloe megtalálta a boldogságot (: látszik a mosolyán, hogy őszinte és ennek örülök.
2016. május 18. 19:42
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Jó, jó, aranyosak együtt, de... mik azok a ruhák rajtuk? Még én is sokkal ízlésesebben szoktam felöltözni, amikor boltba megyek, ők meg a vörös szőnyegen így vonulnak fel? Öhm.
2016. május 19. 07:04
Brooklyn rezzenéstelen arcot vág, semmi érzelem sincs rajta! Chloe viszont tényleg mosolyog! Remélem bolodgok lesznek együtt!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?