A fiatal szerelmesek tegnap este jelentek meg először hivatalosan is egy párként.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sor került Brooklyn Beckham és Chloë Moretz vörös szőnyeges debütálására
2016. május 17. 09:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. május 17. 09:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Aranyosak együtt meg minden, de mielőtt a szőnyegre léptek, igazán kikérhették volna Vic véleményét, ugyanis az öltözékük nem igazán van összhangban. Míg Brooklyn nem vette valami elegánsra a figurát a farmerrel, addig hozzá képest Chloe-nak túl ünnepélyes ez a rojtos ruha. Vagy Brooklynnak kellett volna picit jobban kicsípnie magát, mondjuk egy fekete szövetnadrág viselésével, vagy Chloe-nak egy egyszerűbb fekete színű vagy bármilyen, kevésbé alkalmi ruhával.
Egy szó mint száz: szerintem nem harmonizál kettejük outfitje.
Egy szó mint száz: szerintem nem harmonizál kettejük outfitje.
2016. május 17. 17:09
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon aranyosak együtt. Egyik kedvenc sztárpárosom.
2016. május 17. 19:50
Aranyosan együtt, ez a Brooklyn gyerek nagyon cuki.
Chloen mi ez a ruha..
Chloen mi ez a ruha..
2016. május 17. 19:51
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Kezdetektől aranyosnak tartottam őket és örülök, hogy Chloe megtalálta a boldogságot (: látszik a mosolyán, hogy őszinte és ennek örülök.
2016. május 18. 19:42
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Jó, jó, aranyosak együtt, de... mik azok a ruhák rajtuk? Még én is sokkal ízlésesebben szoktam felöltözni, amikor boltba megyek, ők meg a vörös szőnyegen így vonulnak fel? Öhm.
2016. május 19. 07:04
Brooklyn rezzenéstelen arcot vág, semmi érzelem sincs rajta! Chloe viszont tényleg mosolyog! Remélem bolodgok lesznek együtt!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.