A 2000-es évek egyik legnézettebb drámasorozata hamarosan visszatér a képernyőkre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett A szökés folytatásának első betekintője
2016. május 17. 09:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
RyanJoseph
2016. május 18. 02:52
aztaaaa:)))) és T-Bag barátom is lesz benneee:D de Mahone bácsival mi van?
2016. május 18. 23:44
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
OMG :3 alig várom.. remélem nem szúrják el. de az komoly hogy meghalt, és mégis él???
komoly kiváncsi vagyok. de már tudom mi a nyári programom
megnézni újra az egész sorozatot
2016. május 19. 07:37
A 2000-es években én is nagy Prison Break rajongó voltam! :
Nem láttam még az összes évadot, de majd bepótolom! Kíváncsi vagyok, hogy a sorozatból még mit tudnak kihozni...
2017. január 07. 12:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
2017 egyik legnagyobb durranása lesz, ha hasonlóképpen fog ütni, mint a tavaly bemutatott X-akták. Az előzetest megnézve, korrektnek tűnik, én is nagyon bizakodom abban, hogy nem fogják eltolni. Gyerekkoromban minden szerda este a tévé elé ültetett, és imádtam. Nemrég pedig a kimaradt évadokat is pótoltam. Nagyon várom, és bizakodok abban, hogy a minőség nem fog süllyedni.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.