A rajongók legnagyobb örömére megérkezett a héttagú dél-koreai fiúbanda, a BTS várva várt videoklipje, ami a Save ME című dalukhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: BTS – Save ME
2016. május 16. 11:23
|
|
Nusi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 154508 offline
|
Ez az MV és szám tökéletes befejezése egy fantasztikus trilógiának
Kár, hogy vége lett mert nagyon imádtam.
Az MV-t úgy lehetne jellemezni, hogy egyszerű de nagyszerű.
A tánc valami tökéletes.
Az MV-t úgy lehetne jellemezni, hogy egyszerű de nagyszerű.
2016. május 16. 12:01
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Nagyon jó lett :)Fantasztikus a szám, a klipp és a tánc is
Szép befejezés! FIGHTING! :3
2016. május 16. 14:54
Az egészet imádom! *.* Annyira csodálatos a szám maga, az alapja, a srácok hangja... Aztán a koreo az valami zseniális. Új kedvencem lett.
Fighting BTS! ^^
Fighting BTS! ^^
2016. május 16. 15:48
Imádok minden olyan dolgot amihez a BTS-nek köze van *-*
Egyszerűen tökéletesek mindenben és ez a dal is eszméletlen jó lett :3
A fiúk pedig eszméletlen jól néznek ki..főleg Tae <3 ^.^
Egyszerűen tökéletesek mindenben és ez a dal is eszméletlen jó lett :3
A fiúk pedig eszméletlen jól néznek ki..főleg Tae <3 ^.^
2016. május 16. 16:47
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Bár többet vártam, ez is fantasztikus lett
Szegényeken lehet látni, hogy lefagytak, értékelni kell a kemény munkájukat. Egyik kedvenc számom tőlük lassacskán, érdekes folyamat lesz megtanulni a táncot.
2016. május 16. 16:58
a dal maga nagyon tetszik, de a klip nagyon selejtes.. de koreo is tök jó.
2016. május 16. 17:01
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Imádom, hogy egyre több a kpop cikk *w*
De Jiminnie.. nem úgy volt, hogy kövér leszel? :c Mindjárt elfogy és liveokban egy csomószor látszik, ahogy meginog
De Jinnek végre adnak szöveget ^^ Nem is értem, hogy eddig miért nem tették, a Fireben is tök jó :3
Viszont Hobie-Hobiet hanyagolják, elvileg ő a főtàncos, gyakorlatilag most már Suga és néha V táncol a "helyén" ><
De az össz benyomásom pozitív
Kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki ezután
De Jiminnie.. nem úgy volt, hogy kövér leszel? :c Mindjárt elfogy és liveokban egy csomószor látszik, ahogy meginog
De Jinnek végre adnak szöveget ^^ Nem is értem, hogy eddig miért nem tették, a Fireben is tök jó :3
Viszont Hobie-Hobiet hanyagolják, elvileg ő a főtàncos, gyakorlatilag most már Suga és néha V táncol a "helyén" ><
De az össz benyomásom pozitív
2016. május 16. 18:24
|
|
Gabika2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 224549 offline
|
Imádtam! <3 Egyszerű a klip de illik is hozzá az egész koreo és a zene is
<3
2016. május 16. 18:59
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Remélem azért más kpop csapatokról is lehet majd olvasni cikket a közeljövőben, és nem csak a BTS-ről. /Komolyan mondom, mindenhol csak őket látni/ Kicsit furcsállom ezt a nagy őrületet körülöttük, de ez legyen az én bajom.
A dal határozottan jobban tetszett a Fire daluknál, viszont én a régebbi dalaikat sokkal jobban szerettem.
Lehet nem hatott rájuk túlzottan jó hatással ez az iszonyatos hype ami körülveszi őket... mert valahogy a dalaik is teljesen másak már, mintha valami hiányozna a csapatból. Hangsúlyoznám, nem vagyok hater! Csupán úgy érzem, hogy lassan az egész kpopot velük fogják azonosítani, a többi szintén tehetséges csapat meg le van ejtve....
A dal határozottan jobban tetszett a Fire daluknál, viszont én a régebbi dalaikat sokkal jobban szerettem.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2016. május 16. 20:19
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
Imádom! *-*
A tánc és a zene is nagyon tetszik.
A tánc és a zene is nagyon tetszik.
2016. május 16. 21:44
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Eddig is tetszett ez a szám, de így a klippel még jobb lett^-^ csak így tovább nekik x333
2016. május 17. 15:32
Imádom.
Fantasztikus dal, egyszerű, de nagyszerű klip...tökéletes befejezése lett a trilógiának. Sőt, ez a három dal közül a kedvencem. Csak így tovább!<3
2016. május 17. 15:55
OMG
Rohadt jó lett..
Imádom a fiukat <33
A dal kurv@ jó lett,míg a klipp eredeti és fantasztikus...
Nagyon jó befejezés lett
Gratulálok <333
BTS *__*
Rohadt jó lett..
Imádom a fiukat <33
A dal kurv@ jó lett,míg a klipp eredeti és fantasztikus...
Nagyon jó befejezés lett
Gratulálok <333
BTS *__*
2016. május 17. 19:30
|
|
JungKook1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 247715 offline
|
Hmmm..ne jutok szóhoz annyira jó lett.Tökéletes koreo,a dal is tetszik,a klippről meg ne is beszéljünk!A BTS mindent össze tud hozni ahogy látjuk.Legjobb befejezést! <3 Gratuu :*
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.