Renner Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Show-ban megdöbbentő sztorit árult el az Amerika Kapitány: Polgárháború brit filmpremierjén történtekkel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jeremy Renner hajléktalannak nézte Mark Hamillt
2016. május 14. 08:28
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Hajléktalan?!hogy meri?
2016. május 14. 13:30
Istenem, de bolond ez az ember ><
Én is elsírtam volna magam Elizabeth helyében
imádom Markot
Én is elsírtam volna magam Elizabeth helyében
2016. május 14. 14:50
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
A sírás már haladás Lizzienél... múltkor, amikor Harrisonnal egy Jimmy Kimmel-adásban voltak vendégek, totál lefagyott nála a beszédet irányító rendszer.
Imádom, hogy ennyire nagy SW-fan.
Tisztára magamat látom benne.
Amúgy nem mondom, hogy nem áll jól Marknak ez a szakáll, de tényleg úgy néz ki, mint egy hajléktalan... főleg, ha nem öltönyben van.
Amúgy nem mondom, hogy nem áll jól Marknak ez a szakáll, de tényleg úgy néz ki, mint egy hajléktalan... főleg, ha nem öltönyben van.
2016. május 15. 19:09
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Három kedvenc, egy képen. Uhhh. *-*
2016. május 15. 21:59
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
Ellnézést...de mi az a star wars?
2016. május 15. 23:00
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ármin12345 @ 2016.05.15. 21:59)
Ellnézést...de mi az a star wars?
Úristen.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 17. 07:40
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Talán lehet hogy jobb lenne ha Mark Hamill vágna a szakkálából vagy nem tom
ármin12345 Ezt most komolyan kérdezed hogy mi az a Star Wars????(O_O)
Nem tudom elképzelni hogy lehet hogy nem tudod mikor a Star Wars már benne van a sci-fi történelemben sőt 99-ben jelent meg az első része és a napjainkban pedig a a legújabb része a 8.része. Azóta számtalan számitógépes játék és animáció is készült no meg a könyvekben is lehet olvasni ...stb...stb. Szóval ez hihetetlen hogy nem tudod mi az a Star Wars(O_O) Keresrá a Googlen!!
ármin12345 Ezt most komolyan kérdezed hogy mi az a Star Wars????(O_O)
Nem tudom elképzelni hogy lehet hogy nem tudod mikor a Star Wars már benne van a sci-fi történelemben sőt 99-ben jelent meg az első része és a napjainkban pedig a a legújabb része a 8.része. Azóta számtalan számitógépes játék és animáció is készült no meg a könyvekben is lehet olvasni ...stb...stb. Szóval ez hihetetlen hogy nem tudod mi az a Star Wars(O_O) Keresrá a Googlen!!
2016. június 10. 21:22
|
|
Petra Beifongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 251691 offline
|
Lianda, ha már ilyen nagy SW fan vagy, hogy kiosztod azt, aki nem ismeri, tudhatnád; a decemberben megjelent rész a hetedik. Nem baj, majd legközelebb...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.