Starity

Adrian Grenier kapja idén a Paul Walker Ocean Leadership-díjat

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 14. 05:40 #1
goldman
goldman
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6971
Azonosító: 67315
A Paul Walker tiszteletére létrehozott díjat az Óceánok Világnapján adják át.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Grace Benning
2016. május 14. 08:38 #2
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
heart.gif Szerintem ez klassz. Jó ilyesmit is tudni valakiről. smileeee.gif Úgy értem, a sztárok esetében a legtöbbször az számít hírnek, ha valaki hibázik. És minél nagyobb a hiba, annál nagyobb a sajtó és a közönség figyelme. Szerintem bőven itt lenne az ideje annak, hogy inkább az ilyesmire fektessünk nagyobb hangsúlyt. Vannak még jó emberek, akik nem csak elfekszenek a babérjaikon és élvezik a hírnevet, hanem tesznek is az őket körülvevő világért. Rájuk, és az ilyen hírekre érdemes odafigyelni, mert hibázni emberi dolog, azt mindenki tud, de jót tenni, valami igazán fontosat - ezt azért nem sokan mondhatjuk el magunkról.
1 felhasználónak tetszik: goldman
2016. május 16. 14:53 #3
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Grace Benning @ 2016.05.14. 08:38)
heart.gif Szerintem ez klassz. Jó ilyesmit is tudni valakiről. smileeee.gif Úgy értem, a sztárok esetében a legtöbbször az számít hírnek, ha valaki hibázik. És minél nagyobb a hiba, annál nagyobb a sajtó és a közönség figyelme. Szerintem bőven itt lenne az ideje annak, hogy inkább az ilyesmire fektessünk nagyobb hangsúlyt. Vannak még jó emberek, akik nem csak elfekszenek a babérjaikon és élvezik a hírnevet, hanem tesznek is az őket körülvevő világért. Rájuk, és az ilyen hírekre érdemes odafigyelni, mert hibázni emberi dolog, azt mindenki tud, de jót tenni, valami igazán fontosat - ezt azért nem sokan mondhatjuk el magunkról.

Egyetértek.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy jó látni, hogy vannak még olyanok, akik folytatják Paul munkáját és felhívják a figyelmet a természet védelmére.

1 felhasználónak tetszik: goldman
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok