A One Directionrajongók örülhetnek: május 15-én ismét láthatjuk a négy srácot a képernyőinken.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra egyesül a One Direction
2016. május 13. 19:03
|
rekafan.1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 255070 offline
|
Kicsit sem vicces hogy a cím ilyen fos!!!!!!!!!!!!!! (mérges vagyok!!)
2016. május 13. 19:04
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát jó xDD
2016. május 13. 19:07
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
A cím szerintem nem igazán illik ide, de megtévesztésnek tökéletes...és szerintem nem lettek valami "élethűek " a sorozatban, bár ez az én véleményem:/
2016. május 13. 19:08
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Szeritem nagyon megtévesztő a címe a cikknek, hisz mint például én is egyből azt hittem hogy 100% hogy visszatérnek. Én is valószínű megnézem majd
De akkor nem ezt a címet kellett volna adni, hanem például 1D a tvképernyőjén..vagy valami hasonlót xd
Ez csak saját vélemény
<3
Ez csak saját vélemény
2016. május 13. 19:32
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Ez a cím NAGYON megtévesztő
2016. május 13. 19:34
Azt hittem tényleg vissza térnek! Itt síkítozok, üvöltök, erre bazd látom, hogy az van odaírva hogy: Habár csak animált formában, azért mégis egyesül a One Direction... elég megtévesztő a cím... XD
2016. május 13. 19:38
MIÉRT KELL ILYEN MEGTÉVESZTŐ CÍMEKET ADNI?? ISTENEM..
KEZDEM UNNI.AZT HISZI A CIKK ÍRÓJA HOGY HA ILYEN FÉLREÉRTHETŐ CÍMEKET AD AKKOR TÖBBEN FOGJÁK MEGNÉZNI VAGY MI??!!!
(fuck logik)
KEZDEM UNNI.AZT HISZI A CIKK ÍRÓJA HOGY HA ILYEN FÉLREÉRTHETŐ CÍMEKET AD AKKOR TÖBBEN FOGJÁK MEGNÉZNI VAGY MI??!!!
(fuck logik)
2016. május 13. 19:46
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (B.T.S. @ 2016.05.13. 19:38)
MIÉRT KELL ILYEN MEGTÉVESZTŐ CÍMEKET ADNI?? ISTENEM..
(fuck logik)
(fuck logik)
Pontosan. Ezt hívják hatásvadász címnek.
(Nem akarok senkinek beszólni ezzel. Csak ténymegállapítás volt.)
2016. május 13. 19:50
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Elég megtévesztő a cím..
2016. május 13. 19:50
A pulzusom a kéttszeresére ugrott, amikor megláttam a címet és remegő kézzel, boldogságtól telve nyitott meg a cikket. Hát...ez nagy csalódás volt.
De könyörgöm, ennek mi értelme volt???
Ez nagyon gonosz és megtévesztő dolog.
Ettől függetlenül örülök, hogy ha csak animált formában, de újra láthatjuk a srácokat.
De könyörgöm, ennek mi értelme volt???
Ez nagyon gonosz és megtévesztő dolog.
Ettől függetlenül örülök, hogy ha csak animált formában, de újra láthatjuk a srácokat.
2016. május 13. 19:52
Idézet (Cosmo @ 2016.05.13. 19:08)
Jééé!Ez a legjobb hír ezen a héten 
Mondjuk mint mindenkinek igaza van a cím megtévesztő.Én mindig elolvasom a cikket,de most annyira örültem,hogy nem tettem,de ezt meg már ngayon is bánom a cikk írójának lehetne annyi esze,hogy normális címet ad és a héten nem ez az első iylen cikk.
2016. május 13. 19:55
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ez a cím szörnyű! úristen már nagyon elkezdtem örülni, és erre megláttam ezt a hülye family guy-t!!!! szörnyű
2016. május 13. 19:55
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Újra egyesül a One Direction
Ez a cím azt jelenteni hogy a négy fiú vissza jött a nyaralásból és neki álltak az újabb kemény munkához és koncertekhez vagy azt végső esetben hogy Zayn vissza áll a csapatba( tudom hogy ez nem fog megtörténni )
Én ennek a cikknek azt a címet adtam volna például hogy : A one Direction látható lesz a képernyőn vagy one Direction már a family guy ban is
Jó jó tudom hogy elég bénák de jobb mint ez a félrevezető cím......
Ez a cím azt jelenteni hogy a négy fiú vissza jött a nyaralásból és neki álltak az újabb kemény munkához és koncertekhez vagy azt végső esetben hogy Zayn vissza áll a csapatba( tudom hogy ez nem fog megtörténni )
Én ennek a cikknek azt a címet adtam volna például hogy : A one Direction látható lesz a képernyőn vagy one Direction már a family guy ban is
Jó jó tudom hogy elég bénák de jobb mint ez a félrevezető cím......
2016. május 13. 19:59
Mileylove23! Eskü én is azt hittem hovy vissza tértek. Persze örülök ennek is de egy újabb félre vezető cím!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: