Káprázatos átváltozás: testsúlya felét adta le ez a lány
2016. május 11. 20:25
Mi ez, valami béna teleshop-reklám? Egyre inkább ilyen érzésem van. Műtétet reklámozó teleshopos reklám. És nem a csaj fogyott, csak leszívatta a zsírt, hát grt ezt bárki megtehetné, nincs ebben semmi hősies.
2016. május 11. 23:40
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nekem ez gyanús.... láttam már pár dokumentum filmet, ahol gyomorszűkítést hajtottak végre az adott emberen, és egyikük sem nézett ki utána ilyen jól.... ennek a csajnak a bőre kifogásolhatatlan o.o hát nem értem.... meg csak szerintem lett túlságosan vékony és hibátlan?
2016. május 12. 03:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem a before-after képen két különböző ember van. De tegyük fel, hogy igaz. Miért olyan nagy cucc gyomorgyűrűvel fogyni? Nekem is van egy ismerősöm, aki kipróbálta és ötven kiló ment le róla. Úgy tűnik manapság már nem divat diétával és mozgással fogyókúrázni. Ez már a második cikk, ami le akarja erőszakolni a torkomon a gyomorszűkítő operációt. Nekem vesefelvarrásom lesz nyáron laparoszkóppal, szóval nem is vágnak fel, de ettől be vagyok f*sva. Ki az, aki előbb bevállalja azt, hogy átvágják a hashártyát és hasizmot? Nem egyszerűbb már sporttal és étrend változtatással fogyni?
2016. május 12. 07:04
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
2 különböző nő...
De ha tényleg ugyanazok...miért más a hajszíne? És a telefon? És az arc?
De ha tényleg ugyanazok...miért más a hajszíne? És a telefon? És az arc?
2016. május 12. 07:33
Ez nem két különböző ember...ez nem szerintem van hanem így igaz..
2016. május 12. 13:51
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Úristen! Ez hatalams teljesítmény!! Gratulálok neki!
2016. május 12. 13:52
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hajni és Gézacica:
Befestette a haját, telefont váltott az évek alatt, es miközben fogyott, az arca is valtozott, nyilván
Befestette a haját, telefont váltott az évek alatt, es miközben fogyott, az arca is valtozott, nyilván
2016. május 12. 14:56
Szerintem is sántít itt valami. Nem nézhet ki így a bőre egy ilyen műtét után..
2016. május 12. 16:07
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok! Nem lehetett könnyű dolog ennyi kilótól megszabadulnia.
2016. május 12. 19:43
|
|
Tessa Collinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 255389 offline
|
Most komolyan? Ki hisze el ezt a hülyeséget?
A környezeten, a csajon, a telefonon...mindenen látszódik, hogy ez hülyeség
De még mekkora!
Csak egy újabb cikk ami a fogyásra bíztatja az embereket, ahelyett, hogy arra bíztatná, hogy mindenki fogadja el magát olyannak amilyen. A kövérek sem csúnyák azért mert kövérek. Nem kell fogyókúrázni. Hülyeség.
2016. május 12. 20:05
Én sem hittem el! De megnéztem az Instagram fotóit és látszik hogy ez igaz! A pasi meg sokat vesztett!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: