A 18 éves valóságshow-sztár a Keeping Up With The Kardashians egyik legújabb, kivágásra ítélt részében számolt be nővérének természetfeletti élményéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hátborzongató: Elhunyt nevelőapja megpróbált kapcsolatba lépni Kylie Jennerrel
2016. május 11. 14:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 11. 14:55
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nem hinném, hogy ez megtörtént volna.
2016. május 11. 15:25
Egy halnak több esze van, mint ennek a híg agyú libának...
2016. május 11. 15:31
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ez csak puszta véletlen, semmi több
2016. május 11. 15:51
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
2016. május 11. 16:03
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Őőő oké de ennek most mi értelme?
2016. május 11. 16:11
Hát ennél azért érdekesebb,és hosszabb cikkre számítottam..
2016. május 11. 16:12
Mivaan? Ez aztán értelmes...fáradt vagyok én az ilyesmikhez
2016. május 11. 17:35
Az a hátborzongató, hogy ilyenekről írsz!
2016. május 11. 17:47
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Idézet (rednail @ 2016.05.11. 17:35)
Az a hátborzongató, hogy ilyenekről írsz!
2016. május 11. 19:37
Abszolút lehetséges, hogy elhunyt szerettünk akar velünk kapcsolatba lépni, nem egyszer hallottam már ilyenről. Egy YouTuber is mesélt egy ehhez hasonlót, hogy az elhunyt szülei az álmain át akarnak vele beszélni. Állítólag a szülei nem emlékeznek semmire, ami a halált illeti. Az a bizonyos videós az álmaiban megemlítette a szüleinek, hogy meghaltak, azonban nem hitték el. Még úgy sem tudtak rá emlékezni, hogy a videós elmesélte, hogy ez és ez történt és hogy már tényleg nem az élő közösséget erősítik, nem akarták elhinni. A szellemeknek kiesik a halál pillanata, és akár élhetnek tovább teljesen normális életet anélkül, hogy tudnák, hogy meghaltak. Simán átmehetnek azon az ajtón például munkába menet, ami már rég be van falazva, hiszen ott régen, anno 1842-ben egy ajtó volt, és nekik még mindig az van ott. És ez egyébként nem hátborzongató (tudom, könnyű ezt mondani), hiszen mégis egy szerettéről van szó, neki sem kellene félnie, gondolom a nevelőapja nem akarja őt bántani, vagy ilyesmi. Eltértem a tárgytól, tökmindegy Szóval én ezt el tudom képzelni, bár a cikk ismét semmi fontosat nem árult el, ebből alig lehet valamire következtetni.
2016. május 11. 21:03
Aki hall ilyen szellemek üzennek típusú eseteket más emberektől az mégis honnan tudja, hogy igaz-e? Onnan, hogy egy tök ismeretlen személy az interneten azt állítja és bőven kifejti, hogy nem emlékeznek a szellemek a halálukra?
Ennyi erővel nyugodtan mondhatnám, hogy Kurt Cobain szellemével nyírtam a füvet a házunk előtt. Nincs senki, aki megcáfolhatná... Főleg Kylie-tól kész röhej ez az egész
Mióta híres a hiteles információiról ez az üresfejű kis botránytündér? Ráadásul ebben az esetben az a nagy, hiteles információ egy "érzés"... -.-
Épp ezért nevetséges, hogy cikket kellett írni egy "érzésről". Akkor most már, ha az érzések cikk témák, akkor majd jönnek az olyanok, hogy "X meg Y kiskorában úgy érezte egy ideig, hogy keresztül tud menni a falakon, aztán nekiment egynek és rájött, hogy nem"?
Épp ezért nevetséges, hogy cikket kellett írni egy "érzésről". Akkor most már, ha az érzések cikk témák, akkor majd jönnek az olyanok, hogy "X meg Y kiskorában úgy érezte egy ideig, hogy keresztül tud menni a falakon, aztán nekiment egynek és rájött, hogy nem"?
2016. május 11. 21:58
Idézet (Gothic01 @ 2016.05.11. 21:03)
Aki hall ilyen szellemek üzennek típusú eseteket más emberektől az mégis honnan tudja, hogy igaz-e? Onnan, hogy egy tök ismeretlen személy az interneten azt állítja és bőven kifejti, hogy nem emlékeznek a szellemek a halálukra?
Ennyi erővel nyugodtan mondhatnám, hogy Kurt Cobain szellemével nyírtam a füvet a házunk előtt. Nincs senki, aki megcáfolhatná...
Nyílván én se hinném el, ha ezt nem egy olyan videós mondta volna, aki aktívan foglalkozik ilyenekkel, és általában nem szokta elviccelni az ilyen dolgokat, bárhol utána lehet nézni több feltevésének is. Persze ilyet hiába magyarázok egy olyan személynek akinek nincs egy bizonyos befogadóképessége, és ez nem is baj, mindenki maga dönti el, hogy miben hisz és miben nem.
2016. május 12. 04:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2016.05.11. 21:03)
Ennyi erővel nyugodtan mondhatnám, hogy Kurt Cobain szellemével nyírtam a füvet a házunk előtt. Nincs senki, aki megcáfolhatná... Főleg Kylie-tól kész röhej ez az egész
Mióta híres a hiteles információiról ez az üresfejű kis botránytündér? Ráadásul ebben az esetben az a nagy, hiteles információ egy "érzés"... -.-
Ha te magad is átéltél volna már hasonló paranormális élményt, akkor abszolút másképp vélekednél róla. Nem azt mondta, hogy Elvis Presley próbált vele kapcsolatba lépni (reagálván a te Kobaines hasonlatodra), hanem az egyik elhunyt családtagja. Ez miért annyira hihetetlen szerinted? Nagyobb esély van arra, hogy az elhunyt rokon kapcsolatba lép vele, mint egy idegen, akit sem ő, sem családja soha nem is ismert. Én is rühellem a Kardashian-Jenner famíliát, de a hozzászólásod egy csöppet túlzás. Görcsösen bele akarsz kötni valamibe és lehordani a sárga földig, pedig a csaj most az egyszer nem nyilatkozott hülyeséget. A paranormális jelenségek pedig azért annyira nyomasztóak, mert csak érzed. Egy szellemet pl. nem láthatsz, de határozottan érezheted a jelenlétét, szóval igen is jogos e témát illetően, hogy egy érzésről íródott meg ez a szánalmas öt soros "szösszenet". Nekem pl. egy hónapja (életemben másodszor) alvásbénulásom volt, és bár a tudomány híve vagyok, van biológiai magyarázata, mégis érzem legbelül, hogyha nem is az elhunyt nagypapám, de valami túlvilági dologhoz köthető az a pár perc. Egyszer átélsz egy ehhez hasonló dolgot, nyitottabb leszel és vonzani fogod, hidd el.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: