Starity

Hátborzongató: Elhunyt nevelőapja megpróbált kapcsolatba lépni Kylie Jennerrel

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 11. 14:42 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 18 éves valóságshow-sztár a Keeping Up With The Kardashians egyik legújabb, kivágásra ítélt részében számolt be nővérének természetfeletti élményéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. május 11. 14:55 #2
forever.romanci
forever.romanci
quiero saber de la vida

Státusz190713 ♡ monsta x concert
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7337
Csatolások: 952
Azonosító: 249515
Nem hinném, hogy ez megtörtént volna.
2016. május 11. 14:59 #3
- törölt felhasználó -    
Jó hosszú, értelmes cikk lett. Taps, taps.
2016. május 11. 15:25 #4
- törölt felhasználó -    
Egy halnak több esze van, mint ennek a híg agyú libának...
2016. május 11. 15:31 #5
BlackVeilBrides-26
BlackVeilBrides-26
Hozzászólás: 509
Csatolások: 0
Azonosító: 249167
Ez csak puszta véletlen, semmi több
2016. május 11. 15:51 #6
I Love Paris
I Love Paris

StátuszJ'aime Paris
Hozzászólás: 600
Azonosító: 164330
crazy.gif crazy.gif
2016. május 11. 16:03 #7
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Őőő oké de ennek most mi értelme?
2016. május 11. 16:11 #8
- törölt felhasználó -    
Hát ennél azért érdekesebb,és hosszabb cikkre számítottam..sad.gif
2016. május 11. 16:12 #9
- törölt felhasználó -    
Mivaan? Ez aztán értelmes...fáradt vagyok én az ilyesmikhez
2016. május 11. 16:14 #10
Grety01
Grety01
visszatérő vendég

StátuszTake it simple
Hozzászólás: 111
Azonosító: 227378
Ez nagyon NAGY nyomorékság... Már nem azért, de ez a cikk konkrétan csak média. azért írták, hogy legyen mit olvasni -.-
2016. május 11. 17:20 #11
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
ebből miért kell cikk?
2016. május 11. 17:35 #12
- törölt felhasználó -    
Az a hátborzongató, hogy ilyenekről írsz!
2 felhasználónak tetszik: rammievengeance, Phaedra
2016. május 11. 17:45 #13
Cintia99
Cintia99

Státuszit's a solo song and it's only for the brave
Hozzászólás: 1099
Azonosító: 148309
Egy újabb semmitmondó cikk. Hosszabbra és érdekesebbre számítottam.
2016. május 11. 17:47 #14
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Idézet (rednail @ 2016.05.11. 17:35)
Az a hátborzongató, hogy ilyenekről írsz!

meghajolo.gif meghajolo.gif
2016. május 11. 18:38 #15
- törölt felhasználó -    
B.T.S. én is...
2016. május 11. 19:37 #16
- törölt felhasználó -    
Abszolút lehetséges, hogy elhunyt szerettünk akar velünk kapcsolatba lépni, nem egyszer hallottam már ilyenről. Egy YouTuber is mesélt egy ehhez hasonlót, hogy az elhunyt szülei az álmain át akarnak vele beszélni. Állítólag a szülei nem emlékeznek semmire, ami a halált illeti. Az a bizonyos videós az álmaiban megemlítette a szüleinek, hogy meghaltak, azonban nem hitték el. Még úgy sem tudtak rá emlékezni, hogy a videós elmesélte, hogy ez és ez történt és hogy már tényleg nem az élő közösséget erősítik, nem akarták elhinni. A szellemeknek kiesik a halál pillanata, és akár élhetnek tovább teljesen normális életet anélkül, hogy tudnák, hogy meghaltak. Simán átmehetnek azon az ajtón például munkába menet, ami már rég be van falazva, hiszen ott régen, anno 1842-ben egy ajtó volt, és nekik még mindig az van ott. És ez egyébként nem hátborzongató (tudom, könnyű ezt mondani), hiszen mégis egy szerettéről van szó, neki sem kellene félnie, gondolom a nevelőapja nem akarja őt bántani, vagy ilyesmi. Eltértem a tárgytól, tökmindegy Szóval én ezt el tudom képzelni, bár a cikk ismét semmi fontosat nem árult el, ebből alig lehet valamire következtetni.
2016. május 11. 21:03 #17
- törölt felhasználó -    
Aki hall ilyen szellemek üzennek típusú eseteket más emberektől az mégis honnan tudja, hogy igaz-e? Onnan, hogy egy tök ismeretlen személy az interneten azt állítja és bőven kifejti, hogy nem emlékeznek a szellemek a halálukra? tongue.gif Ennyi erővel nyugodtan mondhatnám, hogy Kurt Cobain szellemével nyírtam a füvet a házunk előtt. Nincs senki, aki megcáfolhatná... Főleg Kylie-tól kész röhej ez az egész _nevet.gif Mióta híres a hiteles információiról ez az üresfejű kis botránytündér? Ráadásul ebben az esetben az a nagy, hiteles információ egy "érzés"... -.-
Épp ezért nevetséges, hogy cikket kellett írni egy "érzésről". Akkor most már, ha az érzések cikk témák, akkor majd jönnek az olyanok, hogy "X meg Y kiskorában úgy érezte egy ideig, hogy keresztül tud menni a falakon, aztán nekiment egynek és rájött, hogy nem"?
2016. május 11. 21:58 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gothic01 @ 2016.05.11. 21:03)
Aki hall ilyen szellemek üzennek típusú eseteket más emberektől az mégis honnan tudja, hogy igaz-e? Onnan, hogy egy tök ismeretlen személy az interneten azt állítja és bőven kifejti, hogy nem emlékeznek a szellemek a halálukra?  tongue.gif Ennyi erővel nyugodtan mondhatnám, hogy  Kurt Cobain szellemével nyírtam a füvet a házunk előtt. Nincs senki, aki megcáfolhatná...

Nyílván én se hinném el, ha ezt nem egy olyan videós mondta volna, aki aktívan foglalkozik ilyenekkel, és általában nem szokta elviccelni az ilyen dolgokat, bárhol utána lehet nézni több feltevésének is. Persze ilyet hiába magyarázok egy olyan személynek akinek nincs egy bizonyos befogadóképessége, és ez nem is baj, mindenki maga dönti el, hogy miben hisz és miben nem. wink.gif
2016. május 11. 22:07 #19
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Szerintem lehetséges hogy kapcsolatba próbalt lépni vele.
2016. május 12. 04:46 #20
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Gothic01 @ 2016.05.11. 21:03)
Aki hall ilyen szellemek üzennek típusú eseteket más emberektől az mégis honnan tudja, hogy igaz-e? Onnan, hogy egy tök ismeretlen személy az interneten azt állítja és bőven kifejti, hogy nem emlékeznek a szellemek a halálukra?  tongue.gif Ennyi erővel nyugodtan mondhatnám, hogy  Kurt Cobain szellemével nyírtam a füvet a házunk előtt. Nincs senki, aki megcáfolhatná... Főleg Kylie-tól kész röhej ez az egész  _nevet.gif Mióta híres a hiteles információiról ez az üresfejű kis botránytündér? Ráadásul ebben az esetben az a nagy, hiteles információ egy "érzés"... -.- 
Épp ezért nevetséges, hogy cikket kellett írni egy "érzésről". Akkor most már, ha az érzések cikk témák, akkor majd jönnek az olyanok, hogy "X meg Y kiskorában úgy érezte egy ideig, hogy keresztül tud menni a falakon, aztán nekiment egynek és rájött, hogy nem"?

Ha te magad is átéltél volna már hasonló paranormális élményt, akkor abszolút másképp vélekednél róla. Nem azt mondta, hogy Elvis Presley próbált vele kapcsolatba lépni (reagálván a te Kobaines hasonlatodra), hanem az egyik elhunyt családtagja. Ez miért annyira hihetetlen szerinted? Nagyobb esély van arra, hogy az elhunyt rokon kapcsolatba lép vele, mint egy idegen, akit sem ő, sem családja soha nem is ismert. Én is rühellem a Kardashian-Jenner famíliát, de a hozzászólásod egy csöppet túlzás. Görcsösen bele akarsz kötni valamibe és lehordani a sárga földig, pedig a csaj most az egyszer nem nyilatkozott hülyeséget. A paranormális jelenségek pedig azért annyira nyomasztóak, mert csak érzed. Egy szellemet pl. nem láthatsz, de határozottan érezheted a jelenlétét, szóval igen is jogos e témát illetően, hogy egy érzésről íródott meg ez a szánalmas öt soros "szösszenet". Nekem pl. egy hónapja (életemben másodszor) alvásbénulásom volt, és bár a tudomány híve vagyok, van biológiai magyarázata, mégis érzem legbelül, hogyha nem is az elhunyt nagypapám, de valami túlvilági dologhoz köthető az a pár perc. Egyszer átélsz egy ehhez hasonló dolgot, nyitottabb leszel és vonzani fogod, hidd el.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok