Orlando Bloom Selena Gomezzel csalja Katy Perryt?
2016. május 11. 22:31
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Nem hinném, hogy Selena ilyen lenne, aki ezt hagyná, főleg, hogy Katyvel jó barátnők, nem hinném, hogy tenne olyat, amivel megbánthatná. Ám ha ez igaz, mindkét fél hibás, nem csak Selena, csak mert vannak olyan kommentelők, akik szerint ő a "ribanc." Egyébként meg nem hinném, hogy tényleg igaz lenne.
2016. május 11. 23:15
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Egyesek elég könnyen dobálóznak a r*banc megnevezéssel, véleményem szerint jogtalanul.
2016. május 12. 03:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Orli drága Miranda után jócskán leadott a színvonalból. Katy-vel először furának tartottam őket, viszont női szemmel nézve is csinos és dögös. Még meg is értem, hogy Orlandónak bejön. Na, de, hogy mit akar egy tizenötnek kinéző kislánytól... ha van is köztük valami, nem hiszem, hogy Bloom hosszú távon tervezne vele.
2016. május 12. 08:51
Ott kezdődik az egész hogy Orly mit eszik Katyn, mert hogy az a nő egyaltalán nem hozzá való az biztos, Orlando szebbet és jobbat érdemel. A képekből is látszik hogy itt többről volt szó mint ölelésről.én nem ismerem Sekenat azt sem tudom milyen dalai vannak és ezutan se fogom egy dolog biztos hogy szebb mint Katy és ha Orly egy jót akart szórakozni, hát kapott is a lehetőségen. Lehet ezért támadni, de szerintem nem ő az egyetlen férfi aki ezt csinálja és az ő köreikben ez nem meglepő.
2016. május 12. 13:23
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ez a hír nagyon meglepett hiszen az évek során Orly nem annak a megcsalós pasinak bizonyult.
De Katy és Orly kapcsolata számomra is meglepő mit keresnek ők egymás mellett???
Mint a tűz és a víz.
Sajnálom Orlyt mert nagy valószínűsége hogy a felesége mellett boldog volt ezek a lányok csak játékszerek az életében
Van egy gyönyörű fia és neki is az anyja mellett a helye nem lehet könnyű most neki.
A képek szemmel láthatóan magukért beszélne.
De Katy és Orly kapcsolata számomra is meglepő mit keresnek ők egymás mellett???
Mint a tűz és a víz.
Sajnálom Orlyt mert nagy valószínűsége hogy a felesége mellett boldog volt ezek a lányok csak játékszerek az életében
Van egy gyönyörű fia és neki is az anyja mellett a helye nem lehet könnyű most neki.
A képek szemmel láthatóan magukért beszélne.
2016. május 12. 16:11
Nem lehet semmit sem tudni az ilyen képekről..az meg hogy Selena rib*nc egyáltalán nem igaz..mert mindenhez kettő személy kell, szóval az Orlando is ugyanolyan hibás nem csak Selly. Ha egyáltalán van igaz alapja ennek az egésznek. De persze könnyebb azt szidni akit nem szeretsz...
2016. május 12. 17:01
Basszus!
Attól,hogy megölelték egmást?Nem hinném.Mondjuk ki tudja?
2016. május 12. 20:41
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Úristen...nem tudom,mit mondjak...nem vagyok fanja egyik embernek sem, de ez azért...sok
2016. május 12. 22:21
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Na ez van ő meg annak idején Robert Pattinson-ra mászott rá amikor az még Kristen-nel volt bár bőszen tagadtak mindent. A képek nem tiszták egy sima baráti ölelés vagy üdvözlő puszi is lehet, nem azt látjuk hogy tépik le a ruhát egymásról és csókolóznak szóval felesleges leribancozni Selenát Kathy sem egy ártatlan kis angyal
2016. május 12. 22:39
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Annyira csőlátásúak vagytok, hogy az valami hihetetlen. Egy csókhoz két ember kell, legalábbis legutolsó információim szerint. Való igaz, hogy szelenítának tudnia kellene, hogy Orlinak van párja (bár végülis azt sem értem, hogy ez miért elvárás, azért neki csak kevesebb ideje van a bulvárlapokat böngészgetni), na de utóbbinak esetleg nem kellett volna eszébe jutnia, hogy ott van neki egy Katy Perry?
Egyébként meg a szemtanúk és a TMZ informácira én annyira nem alapoznék, sőt. Igazából a képen is lehetne a szomszéd Jóska bácsi és Mariska néni, annyira elmosódott...
Egyébként meg a szemtanúk és a TMZ informácira én annyira nem alapoznék, sőt. Igazából a képen is lehetne a szomszéd Jóska bácsi és Mariska néni, annyira elmosódott...
2016. május 13. 11:45
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Nem Selena hibája vagyis nem egészben mivel MIND KÉT fél hibája és szerintem Selena nem volt kiszámítható állapotban és Orlano kapott a lehetőségen pár hónap múla elfelejtik ezt és majd akk Joe-val lesznek ilyen képei és a médi a ezt is meg írja mivel tudomásom szerint Sel turnéján ő is ott van lesz pár férre értett Selfie és úgy fogják beadni h ők együtt vannak
2016. május 13. 15:57
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Miajóúristenezgyermekeim????????????? KORKÜLÖNBSÉG?????
2016. május 13. 17:49
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Mondtam már,hogy milyen jó minőségűek a képek ? Ez nem feltétlen Selena hibája basszus ! Ott voltatok ? Nem ! Akkor mi a jó istenér kell baromságot pofázni ?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: