Orlando Bloom Selena Gomezzel csalja Katy Perryt?
2016. május 11. 17:39
Mégis miért ne hibáztathatnák az emberek Selenát?Ha a helyében lennék és egy olyan pasi kezdene el velem flörtölni mint Orlando, akkor én közölném vele hogy hagyjon, mert én nem leszek semmi féle pótlék és főleg nem keverednék ilyen balhéba, hisz híresek vagyunk mindketten, még szép hogy a falaknak nem csak füle hanem szeme is van ilyen esetekben. És ne mondjátok már hogy Selena nem tudja hogy Orlando foglalt, ráadásul a zeneipar egyik legismertebb énekesnőjével alkot jelenleg egy párt. (egy kicsit remélem hogy a képeken az ott nem Orlando és közte meg Katy között minden rendben van)
2016. május 11. 18:01
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
Hát nem tudom, hogy velem van a baj vagy tényleg nincs csók a képeken?!? Amúgy erre nem igazán tudok mit mondani max annyit, hogy nem kellene hirtelen következtetést levonni néhány képből minden háttér infó nélkül, mert valahogy én az ilyen "szemtanúknak" nem nagyon hiszek. Na meg a sz*r kavaró firkászoknak/paparazziknak sem.
2016. május 11. 18:01
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nemtudom, sírjak vagy röhögjek
2016. május 11. 18:08
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 online
|
Hát én nem is tudom hogy mit kéne erre mondjak? Hmmm... ? Az még ódáig oké hogy meg ölelik egy mást és ennyi. De úgy látszik a képen mintha nem csak egy baráti ölelkezés lenne mert annyira kapaszkodnak egymásban mint ha lenne ott más is
Én ezt látom a képeken.
2016. május 11. 18:10
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nos.. HA ez az egész igaz, van valóságalapja, akkor azt kell mondjam, hogy hatalmasat csalódtam Orlando Bloomban. Selena meg egy nagy ri**nc. Miért ne lehetne szalonkagomez hibás? Nekem ne mondja senki, hogy nem tudja, hogy Orlando Katyvel randizik.
A csók nem igazán látszódik, max ölelés. De én soha nem ölelnék meg olyan embert (legalább is olyan módon, ami a képen van ) akiről tudom ,hogy foglalt.
Imádom Orlandot, imádom. Életem szerelme, a filmjei 90%-át láttam. Remélem, hogy kamu, mert ha nem akkor hatalmasat csalódtam Orlandoban.
A csók nem igazán látszódik, max ölelés. De én soha nem ölelnék meg olyan embert (legalább is olyan módon, ami a képen van ) akiről tudom ,hogy foglalt.
Imádom Orlandot, imádom. Életem szerelme, a filmjei 90%-át láttam. Remélem, hogy kamu, mert ha nem akkor hatalmasat csalódtam Orlandoban.
2016. május 11. 18:13
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
RÖHÖGÖK!!! XD
2016. május 11. 18:30
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Hát ezen a képeken Selena eléggé ki van tekeredve az "ölelkezésnél"
És igazad van Lianda, hogy eléggé kapaszkodnak egymásba, de szerintem mert Selena részeg lehetett.
Mármint..nightclub..és ölelkezésnél az emberek nem igazán szoktak kicsavarodni. Szerintem Orlando csak elkapta, hogy ne essen el.
2016. május 11. 18:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Orly nagyon belehúzott, pedig lehet, inkább már meg kéne állapodnia.
Szerintem Mirandával tökéletesek voltak, sajnálom, hogy véget ért.
Remélem, ez meg csak kamu. Bár Katyvel se illenek jobban össze...
Szerintem Mirandával tökéletesek voltak, sajnálom, hogy véget ért.
Remélem, ez meg csak kamu. Bár Katyvel se illenek jobban össze...
2016. május 11. 19:31
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Igen, ilyenkor szembesülnek sokan azzal hogy a drágalátos sztárok is pusztán földi halandók mint mi, ők is művelnek rossz dolgokat. Van mikor rosszabbakat is mint amit ki néznénk az adott emberkéből...
2016. május 11. 20:24
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
És máris kezdődik a ribancozás. Elmosódott pillanatképek alapján. Vicceske.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 11. 20:42
A képek mosódottak, így ameddig Katy vagy Orlando nem nyilatkozik a dologról, addig semmi sem biztos.
De, hogyha igaz, akkor Orlando Bloom sokak szemében óriásit süllyed. Az eddigi infók alapján úgy tudtam, hogy egy normális ember.-.- Ha ott van neki a barátnője, akkor minek megy oda flörtölgetni máshoz? Ha meg valamiért nem elég neki az, ami Katy-vel van, akkor se a háta mögött lépegessen félre, hanem álljon elé, ahogy egy felnőtt emberhez illik és rendezzék le egymás között.
Selena Gomez enyhén szólva sem a kedvencem, de ha ő lenne a feltételesen megcsalt fél, akkor a történetben ominózus nőszemélyről ugyanaz lenne a véleményem...azaz, hogy mehet a sarokra -.- Ha már a pasinak nincs annyi esze, aki elvileg szereti a barátnőjét, akkor legalább neki kellett volna felérni ésszel, hogy ez mennyire undorító húzás. Visszatérve konkrétan Selena-ra... nem is tudom, hogy miért lepődök meg rajta. Amióta bekattant nála ez a "nem akarok többi cuki kislány lenni" hülyesége, azóta piszok nagy k*rva lett. És ha valóban igaz a hír, akkor még szánalmas is...mert már úgy sem tud elég felkapott lenni akkor, hogy ott van az a folyamatos "nagy szerelmi" cécó vele meg az ütődött volt pasijával. -.-
De, hogyha igaz, akkor Orlando Bloom sokak szemében óriásit süllyed. Az eddigi infók alapján úgy tudtam, hogy egy normális ember.-.- Ha ott van neki a barátnője, akkor minek megy oda flörtölgetni máshoz? Ha meg valamiért nem elég neki az, ami Katy-vel van, akkor se a háta mögött lépegessen félre, hanem álljon elé, ahogy egy felnőtt emberhez illik és rendezzék le egymás között.
Selena Gomez enyhén szólva sem a kedvencem, de ha ő lenne a feltételesen megcsalt fél, akkor a történetben ominózus nőszemélyről ugyanaz lenne a véleményem...azaz, hogy mehet a sarokra -.- Ha már a pasinak nincs annyi esze, aki elvileg szereti a barátnőjét, akkor legalább neki kellett volna felérni ésszel, hogy ez mennyire undorító húzás. Visszatérve konkrétan Selena-ra... nem is tudom, hogy miért lepődök meg rajta. Amióta bekattant nála ez a "nem akarok többi cuki kislány lenni" hülyesége, azóta piszok nagy k*rva lett. És ha valóban igaz a hír, akkor még szánalmas is...mert már úgy sem tud elég felkapott lenni akkor, hogy ott van az a folyamatos "nagy szerelmi" cécó vele meg az ütődött volt pasijával. -.-
2016. május 11. 21:01
|
|
Hanna6155új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 192481 offline
|
Én egyébként nem tudom ki az Orlando vagy kicsoda.. még életemben nem hallotam róla.. De rákerestem interneten meg stb. és azt láttam, hogy sokan kedveleik.. Én a képek alapján úgy itélem meg, hogy valami igaz lehet valami nem.. Én nem értem, hogy a fiú miért nem vette észre magát.. Szalonna(bocsi csak így nevezem am Selennáról van szó) szvl szalonna meg keressen olyan fiút akinek még nincsen csaja.. amúgy is eddig mindig justinka volt a toppon.. most rájött, hogy neki megint kell egy pasi aki majd őt végre elviseli.. egyépként se szívlelem azt a lányt.. szvl én ezt gondolom.. szerintem valami igaz lehet mert nem hiszem, hogy bevágtak Olrandóról meg szalonnáról egy képet és mondták, hogy ez meg az történt.. szerintem igaz..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.