Orlando Bloom Selena Gomezzel csalja Katy Perryt?
2016. május 11. 14:57
Jajj ezt annyira bírom! Fiú-lány barátság VAN!!! Nem értem, ha két barátnő ölelkezik vagy megpuszilják egymást, az természetes, de ha egy fiú és egy lány teszi ugyanezt, akkor ők már járnak, és ha a fiúnak barátnője van, akkor a lányból ribanc lesz, a fiúból meg ilyen-olyan seggfej. Istenem, miért ne ölelhetnék meg vagy puszilhatnák meg egymást??? Selena Gomez mindig Orlando Bloom barátja volt, épp ezért hozták őket össze korábban is. Ez hol megcsalás? Hol? Ha megölelsz egy fiút-aki nem mellesleg a barátod- akkor máris megcsaltad a pasidat és világ ribije vagy? Ezt kikérem magamnak! Baromság az egész ügy.
2016. május 11. 14:58
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Barátok? Röhög a májam!!! A képek elég egyértelműek. A "barátok" nincsenek így összeborulva, főleg ha az egyiküknek történetesen van párja. Bár az ilyen semmitérő nőcskéknek az ilyen nem számít.
2016. május 11. 15:02
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nem nagyon vehető ki, hogy csókolóztak e a képen. Én inkább ölelésnek látom.
2016. május 11. 15:12
Bár én nem kedvelem Selena Gomezt, az üggyel nem értek egyet. És igen, nem a hűség és szűziesség mintaképe, de ezek a képek nem bizonyítanak semmit. És nem azért, mert pártját fogom, egyszerűen a pletykák és rossz nyelvek ellen vagyok.
2016. május 11. 15:30
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Selena újból bebizonyította ,hogy egy rossz k*rva,pedig össze illetek Katyvel
2016. május 11. 15:51
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
"szemtanúk"! Pár hónapja a "szemtanúk" Niall Horannel látták csókolózni! Szerintem csak barátok! Nekem is van olyan barátom akivel folyamatosan ölelkezünk és fiú!
2016. május 11. 15:59
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Szerintem nem történt köztük olyan dolog amire egyesek gondolnak én szurkolok Katy nek és majd meglátjuk mi lesz......
2016. május 11. 16:01
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Ja és még valami
Ha egy lány megölelik egy fiút akkor az ribanc
Fuck Logic
Ha egy lány megölelik egy fiút akkor az ribanc
Fuck Logic
2016. május 11. 16:07
Orlando miért csalná meg Katyt Selenával??
Katy magasról veri Sellikét,nem csak szépségben,korban,és tapasztalatban de még tehetségben is....Szóval erről ennyit..^^
Katy magasról veri Sellikét,nem csak szépségben,korban,és tapasztalatban de még tehetségben is....Szóval erről ennyit..^^
2016. május 11. 16:08
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
Sajnálom.DE:szerintem Orlando csak kihasználta.
2016. május 11. 16:17
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
nahát, lehet hogy most valakinek újat mondok, de szerintem attól, hogy egy lány megöleli egy BARÁTját, nem lesz sem ribanc, sem más amit itt leírtak. Nekem is vn olyan fiúBARÁTom, akit meg szoktam ölelni, viszont tényleg semmi sincs köztünk barátságon kívül.
és khm...biztosan azokat a képeket osztották meg, amiken tényleeg úgy tűnik, hogy valami mást is tesznek!
Hát, remélem mindneki megértette, hogy egy ölelés nem jelent semmit két barát közt.
Hát, remélem mindneki megértette, hogy egy ölelés nem jelent semmit két barát közt.
2016. május 11. 16:39
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Én megmondom mi zajlik... a nagy SEMMI!
és megint ezek a "szemtanúk"
vagy ahogy máskor hávják őket a pletykáknál a "magát nem megnevező benfentesek" vagy mik
..annyira röhejes már ez a dolog... látni a képeken,hogy nem smárolnak könyörgöm,hanem ölelkeznek
..amugyis már elnézést,de Selena egy kis csitri hozzá képest ..és Katyhez képest főleg
szoval nemhinném,hogy Orlando eldobná az agyát egy lányka miatt
..hjaj ezek a pletykázások
2016. május 11. 16:41
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Ezek a képek az ég világon semmit sem bizonyítanak, főleg mivel olyan csapnivaló minőségűek, hogy nem is látszik rajtuk semmi. Szóval még ne kezdjétek temetni az Orlando/Katy párost, és lehetőleg Selenát se vessétek azonnal máglyára...
2016. május 11. 16:43
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
1. tényleg olyan mintha a srác karja tetoválva lenne
2. egyik képen sem smárolnak, csak megölelik egymást
Szóval amíg biztosat nem tudunk szerintem fölösleges ilyenekről pletykálkodni
És ha tényleg lenne köztük valami "titkos" akkor azt tényleg titokban folytatnák nem pedig így...
2. egyik képen sem smárolnak, csak megölelik egymást
Szóval amíg biztosat nem tudunk szerintem fölösleges ilyenekről pletykálkodni
És ha tényleg lenne köztük valami "titkos" akkor azt tényleg titokban folytatnák nem pedig így...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: