A TMZ birtokában lévő kiszivárogtatott képek tanúbizonysága szerint ismét közel került egymáshoz a Gyűrűk Ura sztárja és a Hands To Myself énekesnője, akárcsak 2014-ben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Orlando Bloom Selena Gomezzel csalja Katy Perryt?
2016. május 11. 13:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 11. 13:34
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Az tuti h ez több mint barátság
Vagy barátság extrákkal
De Orlando legalább férfi, végre már egy felnőttel értelmes férfival vannak róla képek
2016. május 11. 13:49
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Tudom hogy ez nem csak a drága Selenácska műve, de csak gratulálni tudok neki megint. Mekkora egy r...c ez a csaj istenem. Orlandoról meg nem tudok mit mondani. Nem tudom hogy miért nem elég neki Katy amikor 1000x tehetségesebb Selenanál
mondjuk valószínüleg mindketten ittak, és ez lett belőle. Hát gratulálok
1 felhasználónak tetszik:
KatyCat00
2016. május 11. 13:53
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A TMZ nem a hitelességéről és a korrektségéről híres, ugyebár, de ha az egész sztori úgy, igaz, ahogy van, akkor az a véleményem, hogy Orli bizony egyre égőbb.
Katy Perry, Selena Gomez...
Ki jön ezután, Rebecca Black?
Elleth
2016. május 11. 14:10
Most biztos nem lennék Katy helyében..de a Selenájéban sem..xD
2016. május 11. 14:12
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
A képek alapján nekem nem tűnik kacsának.
Amit viszont sosem fogok megérteni, hogy miért jó az, ha megcsalsz valakit. Úgy lenne a tisztességes a másikkal szemben, hogy ha már nem szeretnél együtt lenni vele, és úgy érzed, hiányzik valami a kapcsolatotokból, akkor szakítasz vele. Nem pedig félrelépsz...
Amit viszont sosem fogok megérteni, hogy miért jó az, ha megcsalsz valakit. Úgy lenne a tisztességes a másikkal szemben, hogy ha már nem szeretnél együtt lenni vele, és úgy érzed, hiányzik valami a kapcsolatotokból, akkor szakítasz vele. Nem pedig félrelépsz...
2016. május 11. 14:23
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Bírom hogy itt mindenki Selenát fikázza, mikor kezdhetjük azzal is hogy Orlando volt az, aki odament hozzá és csapni kezdte neki a szelet. Mind a két fél hibás a történtekben, nem tagadhatjuk, viszont én csak annyit tudok mondani hogy inkább észnél kellett volna lenni, és akkor most nem lennének ebben a helyzetben. A csávó egy paraszt ha csalja a barátnőjét, Selena pedig igen, tényleg egy r*banc ha hagyta hogy része legyen ennek, mikor egészen biztosan tudta hogy Orlandonak van barátja. Mind a kettő ugyan annyira szánalmas. Bár mint tudjuk a TMZ is csak 50%-ban megbízhato a celebhírek tekintetében. Egy-két homályos képet bárki tud lőni, aztán feltenni azokat, ahogyan én elnéztem ezeket a képeket mind a csávó, mind a csaj lehet valami jött-ment. Ha ennek csak a fele is igaz én nem adok két-három napot sem nekik és attól lesz majd hangos a sajtó hogy Katy dobta a pasiját - teljes joggal, tenném hozzá.
Szandi0820
2016. május 11. 14:24
Orlando Bloom jobb, mint Justin Bieber... Csak egy kicsit nagy a korkülönbség Orli és Selena között! De már voltak ilyen kapcsolatok Hollywoodban!
2016. május 11. 14:44
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Ha talán nem vájkálna a média mindenki életébe, többet megtudnának, mint amit amúgy akarnak. Könnyebb kérdés, hogy Selena kivel nem kavar?
2016. május 11. 14:45
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Jesszus mert barátok nem lehetnek:DDD A barátok nem ölelkezhetnekXDD Még mielőtt itt mindenki a "ribanc" meg egyéb ilyen szóval dobálózna gondolkodjon már el
D Meg itt melyik képen smárolnak? Mutassátok meg mert én nem látom 

Szánalmasak
2016. május 11. 14:48
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Biztos nem jött össze azzal a ribanccal!
2016. május 11. 14:57
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Ha ez igaz, akkor sajnálom Katyt, remélem ez csak valami félreértés és nem fognak szakítani!
Szelenítá meg menjen .....-ba! Már unom, hogy mindig rá kell másznia valakire. Múltkor még Bíbőrkén se volt túl! Álszent r*banc!
Szelenítá meg menjen .....-ba! Már unom, hogy mindig rá kell másznia valakire. Múltkor még Bíbőrkén se volt túl! Álszent r*banc!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.