Ismét csalódást okozott rajongóinak Justin Bieber
2016. május 13. 06:34
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ha már állat...legyen állatkerti:D
2016. május 13. 08:46
|
|
LuLu04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 256276 offline
|
Már annyira elszállt magától ez a díszb**is, hogy hihetetlen. Mit képzel magáról, hogy azt írja: Senkinek nem tartozók egy képpel.?
Persze, hogy igenis tartozik minden rajongónak egy képpel, jhiszen miattuk emelkedett ilyen magasra (utálom őt)
Persze, hogy igenis tartozik minden rajongónak egy képpel, jhiszen miattuk emelkedett ilyen magasra (utálom őt)
2016. május 13. 19:30
Nem hiszem, hogy ez végleges lenne, csak besokallt. Viszont azt a tényt, miszerint ez a munkájával jár, előbb vagy utóbb úgyis be kell látnia.
2016. május 14. 14:57
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Ismét csalódást ?! Már a média is oda formálja a sztarokat ahová akarja nem gondoljak a rajongók h Justin lehet besokalt és ha hű rajongói lennétek Justinak akk megêrtenétek de ink hagyuk mert "ismét csalódást " okozott miért mas embernek nincs bűne csak ennek az egyszál fiúnak ?! Szegényt mindig rossznak és hülyének állítja be a média .....
2016. május 24. 20:24
|
|
bakdomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157376 offline
|
Szerintem egy ekkora hírnévvel rendelkező személy nem teheti ezt meg. Értem én hogy sok meg minden de a rajongók húzták fel miattuk csinálhatta azt amit szeret (tet) miattuk lett gazdag a rajongók emelték fel de el is vehetnek tőle mindent. Mindenki tudja h a hírnév ilyenekkel jár ezt a legelején el kell dönteni hogy képes leszek-e ezt akkor is csinálni mikor már megunom. Az hogy zavarja hogy egy kávézóba nem üllhet be elhiszem de ezt is tudta előre. A M&G pedig szerintem úgy szintént felháborító. Nem fog abba a pár képbe bele hallni. Akkor vigyék lejjebb a M&G jegyek számát vagy csinálják úgy h pl Koncert előtt van egy "Justin óra " szépen beáll mindenki a sorba mindenki oda megy amien koran csak tud és aki azon az 1 órán oda jutt az csinálhat egy képet a többiek meg majd legközelebb. Vagy ha annyira elege van hagyja abba ezt az egészet. Olyan nincs h az ember csak azt csinálja amihez kedve van. Akkor bontsa fel a szerződést és hagyja abba. Pénz miatt aggódnia nem kell az biztos és nem kell szemvednie sem. Énekelni meg énekelgethet a családjának. Ilyen esetben elfogadható h nem csinál képet nem beszél a rajongókkal mert ez egyértelműen az hogy nem tudja tovább csinálni ez nekem csak diváskodás
2016. május 27. 15:54
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Én teljesen megértem, és különben sem kell ezért letámadni. És amúgy tegye azt amit jónak lát..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: