Starity

Ismét csalódást okozott rajongóinak Justin Bieber

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 13. 06:34 #61
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Ha már állat...legyen állatkerti:D
2016. május 13. 08:46 #62
LuLu04
LuLu04
új tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 256276
Már annyira elszállt magától ez a díszb**is, hogy hihetetlen. Mit képzel magáról, hogy azt írja: Senkinek nem tartozók egy képpel.?
Persze, hogy igenis tartozik minden rajongónak egy képpel, jhiszen miattuk emelkedett ilyen magasra (utálom őt)
2016. május 13. 19:30 #63
- törölt felhasználó -    
Nem hiszem, hogy ez végleges lenne, csak besokallt. Viszont azt a tényt, miszerint ez a munkájával jár, előbb vagy utóbb úgyis be kell látnia.
2016. május 14. 14:57 #64
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Ismét csalódást ?! Már a média is oda formálja a sztarokat ahová akarja nem gondoljak a rajongók h Justin lehet besokalt és ha hű rajongói lennétek Justinak akk megêrtenétek de ink hagyuk mert "ismét csalódást " okozott miért mas embernek nincs bűne csak ennek az egyszál fiúnak ?! Szegényt mindig rossznak és hülyének állítja be a média .....
2016. május 14. 21:56 #65
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
Pityang szerintem mindent elmondtál helyettem smileeee.gif
2016. május 24. 20:24 #66
bakdomi
bakdomi
új tag

StátuszNe csak álmodj! Küzdj!
Hozzászólás: 73
Azonosító: 157376
Szerintem egy ekkora hírnévvel rendelkező személy nem teheti ezt meg. Értem én hogy sok meg minden de a rajongók húzták fel miattuk csinálhatta azt amit szeret (tet) miattuk lett gazdag a rajongók emelték fel de el is vehetnek tőle mindent. Mindenki tudja h a hírnév ilyenekkel jár ezt a legelején el kell dönteni hogy képes leszek-e ezt akkor is csinálni mikor már megunom. Az hogy zavarja hogy egy kávézóba nem üllhet be elhiszem de ezt is tudta előre. A M&G pedig szerintem úgy szintént felháborító. Nem fog abba a pár képbe bele hallni. Akkor vigyék lejjebb a M&G jegyek számát vagy csinálják úgy h pl Koncert előtt van egy "Justin óra " szépen beáll mindenki a sorba mindenki oda megy amien koran csak tud és aki azon az 1 órán oda jutt az csinálhat egy képet a többiek meg majd legközelebb. Vagy ha annyira elege van hagyja abba ezt az egészet. Olyan nincs h az ember csak azt csinálja amihez kedve van. Akkor bontsa fel a szerződést és hagyja abba. Pénz miatt aggódnia nem kell az biztos és nem kell szemvednie sem. Énekelni meg énekelgethet a családjának. Ilyen esetben elfogadható h nem csinál képet nem beszél a rajongókkal mert ez egyértelműen az hogy nem tudja tovább csinálni ez nekem csak diváskodás
2016. május 27. 15:54 #67
Esztii. SellykeFan
Esztii. SellykeFan
Hozzászólás: 933
Csatolások: 17
Azonosító: 197399
Én teljesen megértem, és különben sem kell ezért letámadni. És amúgy tegye azt amit jónak lát.. good.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok