Starity

Ismét csalódást okozott rajongóinak Justin Bieber

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 11. 17:48 #41
- törölt felhasználó -    
Megértem, de basszus híresség és ez vele jár! ezzel már tisztában kéne lennie!! amúgy tényleg, vannak még rajongói?^^
2016. május 11. 17:51 #42
ivettke28
ivettke28
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 176
Csatolások: 0
Azonosító: 222238
Akkor vonuljon vissza, szerzett már akkora vagyont, hogy élete végéig elég, akkor ne menjen turnézni, vagy ha már megy, akkor viselje el a rajongókat, ők tették lehetővé, hogy gazdag legyen, ha akkor jó volt, legyen most is.
2016. május 11. 18:09 #43
ármin12345
ármin12345
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 252433
Hmmm ez hónapok múlva mehet a süllyesztőbe
2016. május 11. 18:21 #44
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Pitypang, Cintia99 - köszönöm, mindent leírtatok, amit akartam!wink.gif
2016. május 11. 18:33 #45
- törölt felhasználó -    
EZ AZ EMBER MÁST SEM CSINÁL CSAK CSALÓDÁST OKOZ
Legboldogabbá tenne, ha elhúzna a köztudatból. Fejezze be a zenélést, kész.
Ha valaki híres lett, akkor vállalja a következményeit.
2016. május 11. 18:46 #46
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1472
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Az az igazság hogy gyorsan össze kéne szedni a magát mert rajongók nékül Juntin senki lesz.
2016. május 11. 20:02 #47
Annapolisz
Annapolisz
visszatérő vendég

StátuszLove you Michael! But I won't forget, that you love me more!
Hozzászólás: 176
Azonosító: 162908
Én megértek mindenkit, aki felháborodik ezen, mert valóban bántó lehet, hogy valaki akit szeretsz, nem akar megállni, hogy csináljon veled egy fotót, vagy beszélni egy pár szót, de az a helyzet, hogy fogalmunk sincs, hogy milyen sztárnak lenni. Vállalta, és? Ez nem azt jelenti, hogy az egész életét, a magánszféráját is teljes mértékben fel kell áldoznia. És mondják azt is, hogy miért nem tud megállni EGY rajongónak. Könyörgöm, egész nap ezt csinálhatná. És bele lehet gondolni, ha folyamatosan olyan emberekkel találkozol, akik körülugrálnak, pedig most látnak először, nagyon fárasztó főleg, hogy eszméletlen mennyiségű őrült rajongó létezik, akik rád akaszkodnak, nyivákolnak, mert ugyanis sokan roppant mód eksztázisba kerülnek.
Az én apukám zenész. Most nem mondom, hogy a legismertebbek közül való, de olyan elismert helyen játszott már, mint a new yorki Carnegie Hall, vagy a spanyol király, és többek között Kínában is járt már nem is egyszer. Egy esetnél voltam vele, mikor odajött hozzá egy csodálója, és nagyon ijesztően mosolygott, mintha valami hátsó szándéka lenne, látszott rajta, hogy totál bezsongott, ez még nekem is furcsa volt. Nem igazán tudnám megszokni. És nem mondom, hogy mindegyik rajongó ilyen, mert nyilván nem, de én teljes mértékben meg tudom érteni. Az elején még nem tűnik vészesnek, de amikor már 7 éve alig van nyugodt perced, és mindenhol attól kell félni, hogy jön valaki, akivel foglalkozni kell, akármilyen kevés időt is, az fárasztó, nagyon.
És azt is teljesen át tudom érezni, hogy amikor nem tudom mennyit próbált a koncert előtt, előkészült, akár betegen is kimegy a színpadra, lead egy két órás koncertet, végigénekli, végigtáncolja, rohadt nagy hangerő, és holnap korán reggel indul a gépe, vagy a turnébusz egy totál másik helyre, ahol ugyanezt végig kell csinálni, és van vagy 50-60 ilyen alkalom, ahhoz még pont nem hiányzik 50-60 óra fényképezkedés a rajongókkal. És igen, lehet mondani, hogy vállalta. De hányszor vállalunk be egy olyan dolgot, amit nem bírunk aztán megcsinálni, mert nincs erőnk hozzá? Sokszor fordul elő ilyen az életben, és mindent megteszünk, hogy megkönnyítsük a dolgunkat. Ja és persze ott van a menedzsment presszúrája is. És attól még, hogy sztár, ugyanolyan emberi lény, határokkal, hibákkal.
Nem vagyok Justin Bieber fanatikus, nem vagyok senki fanatikusa, de nagyon szeretem a zenéjét, és szerintem ennyi pont elég.
Ítélkezni könnyű, átérezni nem.
Hangsúlyozom még egyszer én vagyok az, aki el tudja képzelni, hogy mennyire rossz, ha valaki, akit szeretsz, elutasító veled. De ha igazán nagyon szereted, akkor megérted. Ha pedig nem szereted, akkor meg miért nem mindegy? Elég, ha az elfogadja, aki szereti.
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2016. május 11. 20:19 #48
Hope01508
Hope01508
új tag

StátuszÁllj ki amellett, amiben hiszel, még akkor is, ha egyedül maradsz.
Hozzászólás: 29
Azonosító: 255035
Én úgy vélem, hogy aki nem fogadja el Justin döntését az nem is igazi rajongó... De azért lássuk be. Sehol nem lenne Justin a rajongói nélkül. Mindig csak a botrányairól hallok, a zenéiről alig hallottam bármit is.
Egyetértek Annapolisz hozzászólásával. Annyi különbséggel, hogy én nem igazán szeretem Justin zenéit.
2016. május 11. 20:31 #49
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Minden sztár úgy áll hozzá az elején, hogy na én tudom kezelni majd. És a fotelból könnyű pálcát törni felette.
2016. május 11. 21:30 #50
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Megértem,hogy nehéz lehet neki is meg minden, de azért na! Minden munkának megvan a hátránya, ez ezzel jár!
2016. május 11. 22:23 #51
RenaXx
RenaXx
visszatérő vendég

StátuszSm;)e !!
Hozzászólás: 253
Azonosító: 206336
Igazábol érthető.. Valami miatt azért elszakadt az a cérna. Ahogy írja is.. sok bunkó ember nem is köszön egy szót se csak rögtön kér egy fotot.. szoval gyanítom ezek miatt akadt ki nem pedig csak úgy mert egy köcsög.. Am nem vagyok fan de emiatt nem igen tudnám megszólni..
2016. május 11. 23:52 #52
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nem vagyok a rajongója, de igazat kell adnom neki. Gyerekként cseppent bele a sztárvilágba, évek óta állandóan képekhez pózolgat, megelégelte a dolgot. Szerintem csak egy kis tér kell neki, nem hiszem, hogy örökre szólt a mondandója. Mindenkinek vannak gyengébb időszakai, mikor érzelmileg nem áll a dolgok magaslatán. Ilyen hírnévvel a háta mögött iszonyat stresszes élete lehet, még ha nem is tűnik annak...
2016. május 12. 07:05 #53
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Érdekes, minden sztár el tudja ezt viselni. Ha nagyon unja akkor meg menjen el legalább nyaralni valami privát szigetre egy hónapra, aztán majd ott feltöltődhet, de most épp turnézik, ott dolgozni kéne nem nyavajogni... Ugyanis a rajongókkal való fényképezkedés ugyanis a munkája része a turnén, a színpadon való tátogás mellett.
2016. május 12. 16:49 #54
- törölt felhasználó -    
igazad van pitypang!
2016. május 12. 17:01 #55
- törölt felhasználó -    
Mikor nem?
2016. május 12. 17:15 #56
Pite
Pite
új tag
Hozzászólás: 35
Azonosító: 255159
Candy_attack, ugazad van, de Pitypangnak is!!!
2016. május 12. 18:00 #57
funnyboys
funnyboys
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 249350
Nekem mind1 én ugysem foggok velle talizni világ életben biggrin.gif de azért jo volna de na am picit durva volt tőlle
2016. május 12. 18:22 #58
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
De igenis megérdemlik a fanok a közös képet vele, ha már sok pénzt költenek rá azzal, hogy koncertjegyeket és albumokat vesznek. Azon a részen én megértem ezt, hogy sokan már nem is köszönnek neki, csak tartják a telefont, mert az már tényleg bunkóságon túli. De emiatt nem kéne elvenni a lehetőséget az olyan fanoktól, akiket érdekli a hogy léte, mert szerintem ők megérdemelnének egy közös képet.
2016. május 12. 20:38 #59
Megint
Megint
visszatérő vendég

StátuszHow can an Angel break my heart?
Hozzászólás: 135
Azonosító: 244631
Idézet (exoverdose @ 2016.05.11. 23:52)
Nem vagyok a rajongója, de igazat kell adnom neki. Gyerekként cseppent bele a sztárvilágba, évek óta állandóan képekhez pózolgat, megelégelte a dolgot. Szerintem csak egy kis tér kell neki, nem hiszem, hogy örökre szólt a mondandója. Mindenkinek vannak gyengébb időszakai, mikor érzelmileg nem áll a dolgok magaslatán. Ilyen hírnévvel a háta mögött iszonyat stresszes élete lehet, még ha nem is tűnik annak...

Tökéletesen egyetértek, minden gondolatomat megfogalmaztad biggrin.gif
2016. május 13. 06:33 #60
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Ez a meet and geratet alkalmazás egy eléggé...hogy is mondjam...riches alkalmzás volt,még jó,hogy betiltotta. Szerintem ez az ötlet a legutóbbi bíróságos sztori után jöhetett.
Egyébként te nem vagy egy cirkuszi állat. Te nem lehetsz cirkuszi,mert te olyan bugyuta vagy,hogy nem lehet téged betanítani semmire,de nyugi,állat azért lehetsz,és vagy is.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok