Úgy tűnik, az énekes teljesen kiszipolyozva érzi magát lelkileg, ezért is utasítja el rajongói közeledését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét csalódást okozott rajongóinak Justin Bieber
2016. május 11. 09:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 11. 10:02
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Jaj de nagy sztár lett h nem pozol képekhez.. pfuuu minek van eltelve magával? a rajongoibol él meg, azért ilyen nagy a lemezeinek a sikere mert a rajongok megveszik azt, nem tudom mire ez a nagyképűsége, más sztárok mint Demi lovato, Miley Cyrus, Selena, és még sorolhatnám sokkal régebb óta vannak a reflektorfényben mégis mindig fotozkodnak a rajongokkal, hiszen a rajongok nélkül sehol se lennének. Erre jön ez a kis tenyérbe mászó hülyegyerek, és... ahjjj annyira idegesitő egy egyber ez. Remélem hamar bebukja a karrierjét mert nem érdemli meg az ilyen a sikert aki a rajongokkal nem hajlando fotozkodni se...
2016. május 11. 10:18
|
telekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.01. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 250263 offline
|
Igen, de ha nem venné meg valaki a félrerakott kicsi pénzéből a "művész úr" albumát, akkor nem lenne neki mit zabálni, mert alkalmatlan arra, amit a hétköznapi emberek végigszenvednek azért a kevés kis fizetésért, amit sokkal értékesebb és felelősségteljesebb munkával keresnek meg.
2016. május 11. 10:55
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
"Belátom, hogy az emberek csalódottak lesznek, de nem tartozok senkinek sem egy képpel" Mi az hogy nem tartozik senkinek egy képpel?Pont hogy legalább ennyivel tartozik!Örüljön neki hogy vannak még rajongói azok után amiket még 2-3 éve csinált!Ha nem lennének akkor nem lenne pénze,sok díj amit a rajongók miatt nyert meg!Pont a rajongói miatt van fent a csúcson és nem a tehetsége miatt(ami nem valami sok)Szánalmas!Szerintem előbb vagy utóbb ha így folytatja az összes rajongója elfordul majd tőle aztán pápá Justin írány a sülyesztő!
2016. május 11. 11:28
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hm... ha ennyire depressziós, miért nem megy be egy kezelésre? Lehet az segítene valamennyit. A másik meg ha nem lennének rajongói Ő sem lenne kvázi ennyit megérdemelnek a fanatikusok hogy egy képre oda álljon.. szerintem keres annyit hogy ezzel kárpótolják őt. Meg akkor ha ennyi minden baja van, miért nem szakad le egy kicsit a közösségi oldalakról, élvezze az életet utazgasson mint sem itt rinyáljon.
2016. május 11. 11:34
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Pedig ez a kis senkiházi sehol se lenne a rajongói nélkül. Habár azt se érdemli meg, hogy legyenek neki rajongói, ha még csak képet sem csinál velük...
Ja és ha meg ennyire depressziós, akkor menjen el egy (inkább több) kezelésre! De persze, neki ennyi esze sincs, csak arra képes, hogy itt sajnáltatja magát! Undorító!
Ja és ha meg ennyire depressziós, akkor menjen el egy (inkább több) kezelésre! De persze, neki ennyi esze sincs, csak arra képes, hogy itt sajnáltatja magát! Undorító!
2016. május 11. 11:53
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
már megint mi ez itt alattam? (úgyértem a lenti komik..) Ő is egy ember, nem kötelező neki semmi, ahigy senki másnak sem. Gondolom valami nyomós oka van rá hogy ezt írta. Bár szerintem így év alatt amennyi képet csinált már kicsit elege van neki is, lehet hogy ha te ezt így elképzeled nem olyan rossz. De képzeld már el, hogy sehová nem tudsz elmenni úgy hogy ne ismerjenek fel téged és n menjenek utánad 600-an. Meg mi az hogy sajnáltatja magát? Szerintem ha ide nem teszik ki, akkor te nem is látod, csak azok látták akik követik, akiket érdekel mi van vele. Ha pedig ilyen véleménnyel vagytok egyáltalán miért nézitek meg az ilyen cikkeket?
2016. május 11. 11:54
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
így 10 év alatt*
2016. május 11. 13:06
az a baj, hogy az emberek nem veszik eszre, hogy Justin nincs igazan jol. A hirnev egy ido utan (a legtobb embert) tonkretesz, raadasul Justin gyerekkora ota hires
2016. május 11. 13:06
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
LaraGrande igazad van... ha nem is érdekel titeket ez a cikk akkor nem kell alá kommentelni szerintem! igen megvan mindenkinek a véleménye nekem is de JB szíve joga, hogy mit csinál vagy mit nem...
2016. május 11. 13:14
arrol miert nem szuletik cikk, hogy megjelent egy video ahol Justin megprobalt beszelgetni a fanokkal, mint normalis atlag emberek, ahol a fanok csak sikkangattak? Hat persze, hogy elege van az ilyen orultekbol. Justin jobban szereti, mikor a fanok beszelgetni akarnak vele, nem pedig egy hulye fontot kernek tole, mert ez mar tenyleg ugy jon le, mintha egy allat lenni az allatkertben. Miert kell mindig csak "rosszakat" terjeszteni rola?
2016. május 11. 13:18
Fackyee kirohogod masok velemenyet? mekkora egy parasztsag
2016. május 11. 13:28
Nem tudom a háttérét a döntésének és nem is akarom elítélni miatta, de szerintem Justin pont az az ember, aki se hírnévvel, se hírnév nélkül nem akar élni. Azt akarja,hogy milliók hallgassák a dalait és olvadozzanak a Clavin Kleinos reklámképein, de azt nem,hogy odamenjenek hozzá egy képért. Én megértem, hogy néha nagyon fárasztó tud lenni ez a dolog, de ez nem csak rá igaz!!! A világon többszáz sztár van. Vannak akik sokkal de sokkal régebb óta vannak a szakmában, de még nem hallottam senkitől ilyen megnyilvánulást.
Én azt látom, hogy Justin nem boldog és próbálja keresni azt az utat, amin boldog lehet. De úgy gondolom,hogy ezt a döntést túl elhamarkodottan hozta meg. Ha pl. van egy rajongója, aki tegyük fel, magyar származású, épp Los Angelesben nyaral és meglátja a kedvencét,akit évek óta szeret és támogat, megvéd az utálóktól, szavaz rá a díjátadókon, megveszi a lemezét, a szeretetét küldi felè minden nap, és odaszalad egy közös képet kérni, mert lehet, hogy az egyetlen esélye hogy találkozzanak. És Justin Bieber nemet mond.
Szerintem ez szörnyű érzés lenne.
Én azt látom, hogy Justin nem boldog és próbálja keresni azt az utat, amin boldog lehet. De úgy gondolom,hogy ezt a döntést túl elhamarkodottan hozta meg. Ha pl. van egy rajongója, aki tegyük fel, magyar származású, épp Los Angelesben nyaral és meglátja a kedvencét,akit évek óta szeret és támogat, megvéd az utálóktól, szavaz rá a díjátadókon, megveszi a lemezét, a szeretetét küldi felè minden nap, és odaszalad egy közös képet kérni, mert lehet, hogy az egyetlen esélye hogy találkozzanak. És Justin Bieber nemet mond.
Szerintem ez szörnyű érzés lenne.
2016. május 11. 13:49
Komolyan mit képzel magáról?! Ha ennyire nem akar senkivel fotózkodni akkor zárkózzon be az egyik kis villácskájába és ne jöjjön ki onnét soha többet!
2016. május 11. 13:55
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hát már mindenkiből egy paraszt lesz. Bieber uraság sehol sem lenne, ha nem lenne hatalmas rajongó tábora. Merthogy az tuti, hogy nem a "tehetsége" juttatta ide, mert az neki kb a 0-ás szinten van. Szóval ennyivel igazán tartozna a rajongóinak. Mindegy is, ha ennyire nem tudja elfogadni hogy ő a híresebb emberek közé tartozik, akkor bújjon el
2016. május 11. 14:04
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Sosem volt ép az elméje. Azt hiszi tehetséges, közben csak pár ügyeskedő menedzser kiszipolyozza a nagy lóvét a tinilányok zsebéből...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: