Tiffany a következő Girls' Genertaion-tag, aki szólóban is megmutathatja tehetségét. I Just Wanna Dance című lemezével karöltve legújabb klipje is megjelent!
A teljes cikkhez kattints ide!
Szólóénekesként mutatkozik be a Girls’ Generation énekesnője, Tiffany
2016. május 11. 10:09
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
<3 első hozzászólás
2016. május 11. 13:00
|
|
Vaszilisszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 254787 offline
|
Nekem ez a dal őszintén szólva nagyon nem tetszik, a hangja nagyon jó de a dal számomra csalódás... de ez csak egyéni vélemény, amúgy szeretem Tiffanyt
2016. május 11. 17:39
ettől a számtól én is többet vártam, de tetszik. Tiffanyt nagyon szeretem és a hangját is valamint a tánctudása is jó. Örülök a solokarrierjének, de választhattak volna egy jobb számot az albumról...
Tiffany hwaiting!
Tiffany hwaiting!
2016. május 11. 19:10
Kezdjük ott, hogy azóta várom Tiffany debütálását, amióta novemberben csak az SM kijelentette, hogy várható.~
Hihetetlenül tetszik, az egész. Minden.
Tiffany gyönyörűbb, mint valaha, és szerintem a hangja is jobb.
A klip nekem valami hihetetlen módon tetszik. Ez a chilles stílus nagyon jó és az egész olyan Tiffanys lett. Akárki mondja, hogy neki mennyire tetszik, ez Tiffany stílusa és én nagyon büszke vagyok rá ezért az egészért. (Ne felejtsük el, hogy ultra nagy Tiffany fangirlként, ha a világ legrosszabb száma is lenne ez, akkor is imádnám szerintem. xD)
Jaj, meg valami kifelejtettem.
Tiffany a legrosszabb táncos a Soshiban mégis itt nagyon jól táncol.
Tökéletes nekem minden. *w*
Az albumot meg megéri szerintem meghallgatni. Minden szám nagyon jó és Fany-ra és Soo-ra büszke vagyok, hogy ők csinálták a What Do I Do-t.
Sok sikert kívánok neki! ^^
FIGHTING PATINI UNNIE ~!
Hihetetlenül tetszik, az egész. Minden.
Tiffany gyönyörűbb, mint valaha, és szerintem a hangja is jobb.
A klip nekem valami hihetetlen módon tetszik. Ez a chilles stílus nagyon jó és az egész olyan Tiffanys lett. Akárki mondja, hogy neki mennyire tetszik, ez Tiffany stílusa és én nagyon büszke vagyok rá ezért az egészért. (Ne felejtsük el, hogy ultra nagy Tiffany fangirlként, ha a világ legrosszabb száma is lenne ez, akkor is imádnám szerintem. xD)
Jaj, meg valami kifelejtettem.
Tiffany a legrosszabb táncos a Soshiban mégis itt nagyon jól táncol.
Tökéletes nekem minden. *w*
Az albumot meg megéri szerintem meghallgatni. Minden szám nagyon jó és Fany-ra és Soo-ra büszke vagyok, hogy ők csinálták a What Do I Do-t.
Sok sikert kívánok neki! ^^
FIGHTING PATINI UNNIE ~!
2016. május 11. 21:15
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem nem tetszik ez a szám, de a többi se lett nagyon érdekes. maga stílus illik hozzá, de szerintem a földön fetrengős meg lábkalinpálós rész eléggé nevetséges. meg tiffany és a tánc alapból két külön dolog. nincs vele bajom, sőt ő volt a legelső női kedvenc előadóm az egész k-popban, de nála sokkal jobbak is vannak. seohyun-nak kellett volna szólóznia. de ez az egész ki kapjon saját albumot harc az sm-nél (a rajongók között is) borzalmas...
mondjuk a rengeteg rajongó miatt sejtettem, hogy nem fogják hagyni flopnak, még ha maga szám egy középkategóriás vontatott dal, akkor sem...meg irdatlanul promotálják őt egy ideje, anno yesunggal meg ryeowookkal ellentétben
mondjuk a rengeteg rajongó miatt sejtettem, hogy nem fogják hagyni flopnak, még ha maga szám egy középkategóriás vontatott dal, akkor sem...meg irdatlanul promotálják őt egy ideje, anno yesunggal meg ryeowookkal ellentétben
2016. május 14. 23:35
Őszintén szólva, tekintve hogy Tiffany a kedvenc SNDS tagom, jobbra számítottam. Nekem már alapól a borító sem tetszik. (Esküszöm olyan Paint feelingje van xDD). De a dalokat tekintve csak a Once In A Lifetime és a Yellow Light tetszik.
Mondjuk mikor Tiffany a Once In A Lifetime-ot "énekelte" az egyik showban, és hirtelen mikor őt vette a kamera bakizott egyet, és meglátszott hogy nem is énekel, csak tátog. És aki hallott a dalt, tudja hogy nem egy végig riszálós szám - megjegyezném; a koncert közben ült - szóval arról sincs szó hogy azért csinálta ezt mert egy nehéz tánc lépés miatt nem tudott volna tisztán énekelni. Én elhiszem hogy valószínűleg nem Ő akarta így, hanem az SM erőltette rá, de én akkor is csalódtam benne. :/
Mondjuk mikor Tiffany a Once In A Lifetime-ot "énekelte" az egyik showban, és hirtelen mikor őt vette a kamera bakizott egyet, és meglátszott hogy nem is énekel, csak tátog. És aki hallott a dalt, tudja hogy nem egy végig riszálós szám - megjegyezném; a koncert közben ült - szóval arról sincs szó hogy azért csinálta ezt mert egy nehéz tánc lépés miatt nem tudott volna tisztán énekelni. Én elhiszem hogy valószínűleg nem Ő akarta így, hanem az SM erőltette rá, de én akkor is csalódtam benne. :/
2016. május 15. 13:03
Még sohasem hallottam róla, de nagyon tetszik a száma, tehetséges és gyönyörű!
2016. május 24. 18:32
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mikor előszór hallgattam meg az I just wanna dance szerzeményét, egyáltalán nem nyűgözött le. Szerintem ez nem is kpop stílusú dal. Ha angol nyelven énekelnék simán lehetne egy slágergyanús dal is, amit a rádiók játszanának szerte a világon
Aztán párszor még meghallgattam, és nagyon megtetszett
nem értem miért kap ennyi utálatot Tiffany
oké, hogy a playbackelés nem megy neki, és eléggé ciki végig nézni egy előadását, de ettől független ez a dal rohadt jó! csak hát ugye, nem kifejezetten kpop hangzású, talán ezért nem tetszik sokaknak.
2016. július 17. 17:08
Habár írtam már egyszer, amikor kijött mégegyszer muszájnak érzem, hogy írjak.
Az hogy Tiffany eltért attól, amit Koreában szeretnek... Szerintem egy nagy előre lépés és én tényleg büszke vagyok rá, hogy ő igenis a saját stílúsát hozta a szolójában és nem érdekelte, hogy most ez egyeltalán nem K-popos. Meg... Mostmár szerintem az, hogy "K-pop" az annyira nem is létezik, mert habár az talán az egésznek a neve kezd átmenni az egész különböző stílusokba és már van K-HipHop, K-R&B és a többi... Szóval ez úgymond csak egy előre lépés volt az egész koreai pop zenében.
Az hogy sokaknak nem tetszik... Előfordul az ilyen, az a lényeg, hogy sokaknak tetszik akkoris, ha nem erre számítottak.
Ahogy exoverdose is mondta, ha angolul lenne akkor akár egy világslágerig nőhette volna ki magát. Kicsit sajnálom is, hogy csak egy angol verziós remixig sikerült eljutni, nem pedig egy rendes angolul változathoz. ^^"
De ennyit erről, még utóljára; Nagyon büszke vagyok Tiffanyra, mert szerintem egy nagyszerű szoló debütálást csinált végig és szép kis besorolásokat kapott rengeteg helyen(iTunes, Spotify, Billboard...).
Jaaaj, meg még valami ténylegesen utóljára. Az hogy playbackelt és csak ült mégis csak tátogot... Csalódtam én is és szomorú voltam, de egyben úgy voltam vele, hogy ez még csak az első hét, amikor csak promotálnak és utána úgyis rendesen előfogja adni a dalokat (na meg Tiffany hangja ha mindent végig énekel, akkor elmegy) és a végén úgyis lett. Igen, az első héten rendesen playbacken ment az egész, de utána Tiffany az utálók arcába csapta, hogy ő igenis tökéletesen is előtudja adni az I Just Wanna Dancet és gyönyörűen kitudja énekelni a highnoteokat.
(Most nagyon védeni fogom, de... Én tényleg furcsálom, hogy tudott egyeltalán énekelni még a legutóbbi Sketchbookos liveban, mert hogy addigra már a koncerteken, a liveokon is túl volt. Na meg a Heartbreak Hotelen is... Ha még azt a promociós első hetet végig énekelte volna akkor biztos nem lett volna hangja akkorra.Jaaa, meg ne felejtsük el, hogy az Unniessal is debütálnia kellett... Eléggé túl dolgoztatta magát már így is. ><)
Az hogy Tiffany eltért attól, amit Koreában szeretnek... Szerintem egy nagy előre lépés és én tényleg büszke vagyok rá, hogy ő igenis a saját stílúsát hozta a szolójában és nem érdekelte, hogy most ez egyeltalán nem K-popos. Meg... Mostmár szerintem az, hogy "K-pop" az annyira nem is létezik, mert habár az talán az egésznek a neve kezd átmenni az egész különböző stílusokba és már van K-HipHop, K-R&B és a többi... Szóval ez úgymond csak egy előre lépés volt az egész koreai pop zenében.
Az hogy sokaknak nem tetszik... Előfordul az ilyen, az a lényeg, hogy sokaknak tetszik akkoris, ha nem erre számítottak.
Ahogy exoverdose is mondta, ha angolul lenne akkor akár egy világslágerig nőhette volna ki magát. Kicsit sajnálom is, hogy csak egy angol verziós remixig sikerült eljutni, nem pedig egy rendes angolul változathoz. ^^"
De ennyit erről, még utóljára; Nagyon büszke vagyok Tiffanyra, mert szerintem egy nagyszerű szoló debütálást csinált végig és szép kis besorolásokat kapott rengeteg helyen(iTunes, Spotify, Billboard...).
Jaaaj, meg még valami ténylegesen utóljára. Az hogy playbackelt és csak ült mégis csak tátogot... Csalódtam én is és szomorú voltam, de egyben úgy voltam vele, hogy ez még csak az első hét, amikor csak promotálnak és utána úgyis rendesen előfogja adni a dalokat (na meg Tiffany hangja ha mindent végig énekel, akkor elmegy) és a végén úgyis lett. Igen, az első héten rendesen playbacken ment az egész, de utána Tiffany az utálók arcába csapta, hogy ő igenis tökéletesen is előtudja adni az I Just Wanna Dancet és gyönyörűen kitudja énekelni a highnoteokat.
(Most nagyon védeni fogom, de... Én tényleg furcsálom, hogy tudott egyeltalán énekelni még a legutóbbi Sketchbookos liveban, mert hogy addigra már a koncerteken, a liveokon is túl volt. Na meg a Heartbreak Hotelen is... Ha még azt a promociós első hetet végig énekelte volna akkor biztos nem lett volna hangja akkorra.Jaaa, meg ne felejtsük el, hogy az Unniessal is debütálnia kellett... Eléggé túl dolgoztatta magát már így is. ><)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: