Az igazi viszont nagyon is jól áll neki!
Itt vannak az első képek Harry Styles hajáról
2016. május 10. 19:13
Amikor a felső képet megláttam azt hittem, hogy szívrohamot kapok!
2016. május 10. 19:24
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
az első kép még tök jó
2016. május 10. 19:28
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Na így még viszonylag normálisan is néz ki
2016. május 10. 19:35
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Wow*-*szerintem nagyon jól áll neki
2016. május 10. 19:38
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
TamoArva | Ma, 18:39
az első kép ami legfölül van olvadoztam mire rájöttem, hogy nem ő az.. aztán megláttam és esküszöm, hogy a pál utcai fiúk c. könyv jutott eszembe..
Nekem is az ugrott be
az első kép ami legfölül van olvadoztam mire rájöttem, hogy nem ő az.. aztán megláttam és esküszöm, hogy a pál utcai fiúk c. könyv jutott eszembe..
Nekem is az ugrott be
2016. május 10. 19:43
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Pedig ezerszer jobb lett volna, egy olyan frizura neki mint a legfelső kép. Vagy ha mondjuk ezt a haját rendesen ápolná, és mindig megcsinálná nem lenne rossz, mert manapság ritka a fiúknál a göndör haj amit sajnálok.
2016. május 10. 19:49
|
|
Goldika25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.07. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 256164 offline
|
Nem tudom, én addig nem alkotokteljes véleményt, amíg sapka nélkül láttam. A legelején én is abba a hibába estem, hogy azt hittem a legelső kép ábrázolja Őt. Több frontos szívrohamot kaptam, a jó értelemben. Aztán tovább olvastam, és megnéztem a hozzá kapcsolódó képet. Hát... Nem is tudom. Nekem bejött a hosszú haja. Főleg amikor még cask olyan fülig ért neki. Asszem az 2013-ban volt. Alig várom, hogy sapka nélkül is láthassam!
2016. május 10. 19:58
Most én vagyok a hülye hogy nem tudom azt mondani hogy jól áll neki?? Nem is látszik semmi a hajából!!!
Am megnézném olyan hajjal ami az 1. Képen van...
Am megnézném olyan hajjal ami az 1. Képen van...
2016. május 10. 20:11
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Sokkal jobb ezzel a hajjal!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: