Június 8-án, Nashville-ben adják át a country legjobbjait illető díjakat. Lássuk, idén kik az esélyesek!
A teljes cikkhez kattints ide!
CMT Music Awards 2016: itt vannak a jelöltek!
2016. május 10. 12:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 10. 13:40
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Az év videoklipje: Thomas Rhett – Die A Happy Man (Bármennyire is imádom a kategoria többi jelöltjét, de Thomas dala viszi nálam a Pálmát. Érzékeny és szívmelengető dallal szolgált a Die A Happy Man kislemezt kiadva, szóval szerintem senki nem érdemlné meg nála jobban ezt a díjat!)
Az év férfi előadó által készített videoklipje: Thomas Rhett - Die A Happy Man (Itt is egyértelmű számomra, hogy kinek adnám a díjat. Keith Urban a John Cougar, John Deere, John 3:16 klipjével nem nyűgözött le, Luke Bryantől pedig már láttam jobbat is. Ha Thomas nem jött volna e csodálatos klippel és dallal, akkor a választásom Sam Huntra esne, mert az is igazán remek lett!)
Az év női előadó által készített videoklipje: Cam - Burning House (Félreértés ne essék, én imádom Carriet, oda meg vissza vagyok tőle, viszont a Smoke Break klipje nem az amit vártam tőle. Jana, I Got The Boy című dalához készített kisfilmje is tetszik, de valahogy mégsem érzem úgy, hogy le tudná körözni Camet!)
Az év együttes / duó által készített videoklipje: Little Big Town – Girl Crush (Talán mégis a FGL-ra kellene adnom a voksom, de van valami a Girl Crushban ami megfogott. A dal és a klip teljesen és 100%-an passzol egymással. A FGL klipje is tetszik, dinamikus és pörgös, talán túl sok is, amit a fiúk kitaláltak. Az Old Dominion is jó munkát vágzett, de nálam idén a Little Big Town a nyerő!)
Az év legkiemelkedőbb újonca által készített videoklipje: Cam – Burning House (Nem is nagyon részletezném tovább a választásom, fentebb már megvan az ok amiért rá szavaznék!)
Az év CMT előadása: Adam Lambert & Leona Lewis – Girl Crush (Mivel imádom a dalt magát, ezért is szavaznék Adamre és Leonara. Tökéletesen összehozták!)
Akit hiányolok a jelöltek közül az Brett Eldredge, Dierks Bentley és Kip Moore - Ők is adtak ki remek kisfilmeket az elmúlt évben, szerintem ők is kaphattak volna egy esélyt!
Az év férfi előadó által készített videoklipje: Thomas Rhett - Die A Happy Man (Itt is egyértelmű számomra, hogy kinek adnám a díjat. Keith Urban a John Cougar, John Deere, John 3:16 klipjével nem nyűgözött le, Luke Bryantől pedig már láttam jobbat is. Ha Thomas nem jött volna e csodálatos klippel és dallal, akkor a választásom Sam Huntra esne, mert az is igazán remek lett!)
Az év női előadó által készített videoklipje: Cam - Burning House (Félreértés ne essék, én imádom Carriet, oda meg vissza vagyok tőle, viszont a Smoke Break klipje nem az amit vártam tőle. Jana, I Got The Boy című dalához készített kisfilmje is tetszik, de valahogy mégsem érzem úgy, hogy le tudná körözni Camet!)
Az év együttes / duó által készített videoklipje: Little Big Town – Girl Crush (Talán mégis a FGL-ra kellene adnom a voksom, de van valami a Girl Crushban ami megfogott. A dal és a klip teljesen és 100%-an passzol egymással. A FGL klipje is tetszik, dinamikus és pörgös, talán túl sok is, amit a fiúk kitaláltak. Az Old Dominion is jó munkát vágzett, de nálam idén a Little Big Town a nyerő!)
Az év legkiemelkedőbb újonca által készített videoklipje: Cam – Burning House (Nem is nagyon részletezném tovább a választásom, fentebb már megvan az ok amiért rá szavaznék!)
Az év CMT előadása: Adam Lambert & Leona Lewis – Girl Crush (Mivel imádom a dalt magát, ezért is szavaznék Adamre és Leonara. Tökéletesen összehozták!)
Akit hiányolok a jelöltek közül az Brett Eldredge, Dierks Bentley és Kip Moore - Ők is adtak ki remek kisfilmeket az elmúlt évben, szerintem ők is kaphattak volna egy esélyt!
2016. május 10. 15:25
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
sok sikert!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.