Megérkezett az első videó a kis Freddie Tomlinsonról
2016. május 09. 18:24
|
|
mikerowaveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 256003 offline
|
Egyem a kis zúzáját.
2016. május 09. 18:44
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Rettentően zabálni való ez a baba.
Mellesleg örülök, hogy Briana képes túllépni a beteges Larry shipperek undorítóan mocskos beszólásain és inkább a családjával foglalkozik, ahelyett, hogy néhány szánalmas utálkozóval vitatkozzon. Rengeteg kitartás kell ahhoz, hogy az ember hátat tudjon fordítani a bántó kommenteknek.
Mellesleg örülök, hogy Briana képes túllépni a beteges Larry shipperek undorítóan mocskos beszólásain és inkább a családjával foglalkozik, ahelyett, hogy néhány szánalmas utálkozóval vitatkozzon. Rengeteg kitartás kell ahhoz, hogy az ember hátat tudjon fordítani a bántó kommenteknek.
2016. május 09. 20:21
|
|
Goldika25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.07. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 256164 offline
|
Nagyon édes! Csak mosolyogni tudok. Nem tudom kik azok az elvetemültek akik ócsárolni képesek egy anyukát, és egy három hónapos kisbabát. De komolyan emberek! Hova süllyedtetek? Nem lehetne ezt magatokban tartani? Minek elrontani más boldogságát? Jobb lesz tőle nektek? Mert akkor orvosi segítségre van szükségetek. Hadjátok békén ezt az anyát, és ezt a tündérbogár gyewreket is. Igen, amikor meghallottam, hogy teherbe esett Louistól akkor ledöbbentem. Erre nem számítottam. Viszont rá egy héttel rájöttem, hogy nem érdekel. Soha életemben nem fogom látni Louist, és még csak mágszemyi esélyem sem lenne lefeküdni vele. És teljesen igaza van Brianának. Had örüljön ő is az anyaságnak. Ne rontsuk már el ennek a gyereknek a gyerekkorát! Ami történt megtörtént, már nem lehet visszafordítani.
2016. május 09. 21:53
|
|
Flowersassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 253216 offline
|
Awww nagyon édes és teljesen egyetértek Briana-val
2016. május 10. 06:58
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
nagyon kis édes Freddie!!
2016. május 10. 07:02
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Hát ilyen nincs.... Ez egy álom édes kisbaba.
2016. május 11. 10:34
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Nagyon cuki <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: