Megvált ikonikus hajától Harry Styles
2016. május 07. 13:40
|
|
minniemouse0516új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.15. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 243816 offline
|
szép dolog töle és szerintem igy sokkal jobban fog kinézni
2016. május 07. 13:54
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Hála az égnek, hogy levágatta!
2016. május 07. 14:44
|
|
Minaj4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 249591 offline
|
Nagyon szép tett volt tőle♥ most kíváncsi lennék azoknak az embereknek az arcára akik nagyképűnek és önimádónak tartják
2016. május 07. 15:31
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Ha ez igaz, akkor én erre azt mondom: VÉÉÉÉÉGGGRRREEEEE!!!! Annyira utáltam így a haját, úgy nézett ki vele mint egy 50 éves. Pedig amúgy helyes kis pofija lenne
2016. május 07. 16:12
|
|
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline
|
Harry egy földreszállt angyal, és kész.
Minden percben újra beleszeretek.
Ez csodálatos dolog volt tőle.
Imádtam a haját, de nem is vágathatta volna le jobb célra.
Minden percben újra beleszeretek.
Ez csodálatos dolog volt tőle.
Imádtam a haját, de nem is vágathatta volna le jobb célra.
2016. május 07. 16:22
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
az igazi rajongók tudták,hogy miért növeszti a haját, hiszen nem akarta,hogy ezzel legyen tele a sajtó és nem osztotta meg mindenkivel az okot, egyszer-egyszer akkor is elszólta magát
Én az elején nem szerettem,hogy ilyen hosszú a haja, de mára nagyon megszoktam és őszintén megmondom,hogy remekül állt neki, sőt amikor kontyot viselt elállta lélegzetem is!
Nagyon várom,hogy milyen rövidre vágatta le a haját, de bárhogy néz is ki, én imádom
2016. május 07. 17:13
|
|
Dead Outcastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 254802 offline
|
Azért egy kép nem ártott volna a rövid hajáról..
2016. május 07. 17:56
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
És most milyen a haja?
2016. május 07. 19:41
|
|
Shadow.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 251175 offline
|
Már mennyire várom hogy lássam milyen lett a frizurája.
Elképesztő, hogy néha mennyire mondtam hogy levágathatná már, és sokan mondták még, és ő ezt hallgatta.. Végül pedig, magunk is láthattuk hogy az a cél, amiért ezt tette, nem is lehetne nagyszerűbb.
Bár furcsa lesz így látni, mert láttuk, ahogy kezdettől fogva nőtt és nőtt az eleinte göndör,majd hullámos barna haja. Most pedig mintha megállította volna a folyamatot.
Azt mondjuk nem tudom hogy egy filmszerep is beleszólt-e ebbe a döntésbe, vagy sem..
Elképesztő, hogy néha mennyire mondtam hogy levágathatná már, és sokan mondták még, és ő ezt hallgatta.. Végül pedig, magunk is láthattuk hogy az a cél, amiért ezt tette, nem is lehetne nagyszerűbb.
Bár furcsa lesz így látni, mert láttuk, ahogy kezdettől fogva nőtt és nőtt az eleinte göndör,majd hullámos barna haja. Most pedig mintha megállította volna a folyamatot.
Azt mondjuk nem tudom hogy egy filmszerep is beleszólt-e ebbe a döntésbe, vagy sem..
2016. május 07. 20:17
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Engem a haja levágásának tényétől ezerszer jobban sokkolt az, hogy Nolan filmjében fog játszani. Why? Mit fog ő keresni korunk egyik legzseniálisabb rendezőjének második világháborús filmjében? Már most komolytalan számomra ez a film, pedig Nolan miatt vártam és kíváncsi voltam rá.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: