Justin Bieber és Selena Gomez megdöntötte Kendall Jenner rekordját
2016. május 05. 22:23
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy hajrá Ari ♥
2016. május 05. 23:33
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet
...a dobogó harmadik helyén pedig Ariana Grande trónol...
xarik
1 felhasználónak tetszik:
InoriGothGirl
2016. május 07. 07:27
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Jézusom.. trónfosztás történt, ez szőrnyű
nagyon érdekfeszítő a cikk, köszönet az írójának, megmentette vele az életem!
sarcasm
nagyon érdekfeszítő a cikk, köszönet az írójának, megmentette vele az életem!
2016. május 07. 18:26
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Roppant boldog vagyok,hogy ezt az információt megtudtam,boldogabbá varázsolt.Egyszerűen nekem is ez lesz az életcélom.
Na mindegy nem lenézni szeretném őket,ha ez a céljuk hát legyen ez,ha őket ez teszi boldoggá.Minden esetre soha nem láttam és soha nem is fogom látni,hogy mi értelme van az efféle versengéseknek.Nem elégszenek meg azzal,hogy ismeri őket a világ?Nem.Persze,hogy a mai világunkban amit élünk nem elég az,hogy szimplán ismertek legyünk,hanem,hogy a közösségi oldalakon is taroljunk.Az volt a céljuk,hogy sikeresek legyenek,de nekik nem elég ennyi,mert hát az emberi mohóság,de senki sem tökéletes a sztároknak van ez a mániájuk,a normál embereknek meg más.Ez van el kell fogadni,hogy ahogy halad a világ mindig ez lesz az első,mindegy mennyi emberi kapcsolat romlik meg.
Na mindegy nem lenézni szeretném őket,ha ez a céljuk hát legyen ez,ha őket ez teszi boldoggá.Minden esetre soha nem láttam és soha nem is fogom látni,hogy mi értelme van az efféle versengéseknek.Nem elégszenek meg azzal,hogy ismeri őket a világ?Nem.Persze,hogy a mai világunkban amit élünk nem elég az,hogy szimplán ismertek legyünk,hanem,hogy a közösségi oldalakon is taroljunk.Az volt a céljuk,hogy sikeresek legyenek,de nekik nem elég ennyi,mert hát az emberi mohóság,de senki sem tökéletes a sztároknak van ez a mániájuk,a normál embereknek meg más.Ez van el kell fogadni,hogy ahogy halad a világ mindig ez lesz az első,mindegy mennyi emberi kapcsolat romlik meg.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. május 08. 10:38
Úristen ennyi követőm van, mostmár mehetsz a rákba. Ez így hogy van, hogy instagram kell ahhoz, hogy kiválasszák ki a leghíresebb?
2016. május 08. 10:39
Teszem hozzá, Selena drágának hogyan van ennyi követője? Csakmert a múltkor még 30 millió körül volt..
2016. május 09. 18:06
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
hova ne szarjak, ez egy életcél, komolyan.. -.-
Rory gilmore 12 egy véleményen vagyunk
Rory gilmore 12 egy véleményen vagyunk
2016. május 09. 18:13
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
a témához szólva annyi, hogy Kendallnak sokkal de sokkal jobb a képe. minden, a minőség, kreativitás..
látszik, minden a népszerűségről szól.
látszik, minden a népszerűségről szól.
2016. május 11. 10:30
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
De jó Team Jelena <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.