Félmilliós manikűrrel parádézott Gigi Hadid
2016. május 07. 08:36
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Komolyan, mi a lényege a köröm alatti kristályoknak? Először a szöveg elolvasása nélkül ránéztem a képre, és feltettem magamnak a kérdést: mi kerül abban a fémesen csillogó körömlakkban félmilliónak, mikor a claire'sben 500-ért lehetne venni?!
Nekem kicsit vicces, hogy ennyire nem tudnak a "celebek" mit kezdeni a pénzükkel.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. május 07. 11:14
Aki megteheti..
Inkább adományozta volna el jótékony célra.
Inkább adományozta volna el jótékony célra.
2016. május 07. 16:57
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Hihető.. azon kívül kifejezetten ronda körmök lettek.
2016. május 07. 20:59
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Hihetettlen hogy egyeseknek mindenre van pénzük csak arra nem hogy mondjuk másokon segítsenek.Elnézést ha estleg tévedtem de még akkor sem szabadna senkinek ennyi pénzt költenie pláne ilyen felesleges dolgokra amikor van akinek semmije sincsen.
2016. május 07. 21:49
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Hű! Ez hülye. lehet, hogy Zaynt is megvette
2016. május 07. 22:14
|
|
Stellarevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 253414 offline
|
Maga a manikűr jól néz ki:D De minek a kristály a köröm ALÁ???
Ismerem Mar y Soul munkáit. Egytől-egyig csodásak, de itt most ő is inkább a 2000 dollárt látta, mintsem azt, hogy van-e értelme az egésznek.
2016. május 08. 11:18
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
Tudom hogy a noknek vannak igenyei es szeszelyei.De ez mar tulment minden hataron,ebbol is latszik hogy a mai hires kis modelleknek ( van kivetel ) nincs szivuk es ha Giginek ez a 2000 dollar nem er semmit es van meg mibol eltartsa magat akkor mert nem adja azt a penzt akiknek igazan szukseguk van.O ameddig megcsinaltassa csodas kormeit addig vannak olyan gyerekek vagy akar felnottek ,hogy epp ez ido alatt halnak meg ehseg miatt.
2016. május 08. 12:12
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Istenem, ennek a csajnak nemcsak a neve idegesítő és az arca olyan "pofánvágnám egyszer-kétszer arc", de még mellé buta és sötét, mint az éjszaka. Igyekszem nem rosszindulatú lenni, de van egy-két tippem, hogy miért kellettek a köröm alá azok a kövek *itt mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját.
2000 dollárt eljótékonykodhatta volna, ez tény, de ebből valami harmadik világ beli falu kb. jó esetben 1 hétig lakik jól, utána ugyanúgy éheznek tovább. A szegénység felszámolására nem a kajaadomány a megoldás, hanem a fogamzásgátlás. Ha a developing world nem k..élne orrba-szájba és nem a gyerekeikben látnák a munkaerőt meg a kiugrási lehetőséget, akkor történhetnének változások. Addig nem.
Sorry not sorry, a földrajzos énem, aki pont most tanulja ezt nagyon előjött belőlem.
2000 dollárt eljótékonykodhatta volna, ez tény, de ebből valami harmadik világ beli falu kb. jó esetben 1 hétig lakik jól, utána ugyanúgy éheznek tovább. A szegénység felszámolására nem a kajaadomány a megoldás, hanem a fogamzásgátlás. Ha a developing world nem k..élne orrba-szájba és nem a gyerekeikben látnák a munkaerőt meg a kiugrási lehetőséget, akkor történhetnének változások. Addig nem.
Sorry not sorry, a földrajzos énem, aki pont most tanulja ezt nagyon előjött belőlem.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. május 08. 12:33
Meglátszik, hogy már nem tudja mire költeni a pénzét.
2016. május 08. 18:17
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Akkor sem érteném, ha az Oscar gálára menne egy ilyen drága körömlakkban. Ja, elnézést, mit keresne ez a csaj az Oscaron...
Szerintem modellnek jó, de azért ez már mégis csak felháborító!
2016. május 09. 15:12
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nekem valahogy a kristályok a köröm alatt nem fekszenek. Mi a funkciójuk tulajdonképpen? 2000 dollár ilyen vacakra, pár nap múlva pedig valószínűleg hűlt helye lesz.
Sohasem értettem, hogyan gondolkodnak az ilyen pénzes emberek. Össze- vissza dobálóznak a pénzzel?
Sohasem értettem, hogyan gondolkodnak az ilyen pénzes emberek. Össze- vissza dobálóznak a pénzzel?
2016. május 09. 17:26
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
LeerdammerGirl: Én sem értem a köröm ALATTI kristályok szerepét. Ha a köröm alatt vannak (ergo: nem látszanak), akkor mi értelmük van?! xD
Ő kereste meg a körmeinek az árát, ezért senkinek semmi köze, ahhoz hogy a pénzét mire költi, de ez nem azt jelenti, hogy amíg mások éheznek, addig neki a 2000 dolláros karmaival kell hencegnie ezzel megalázva a szegény és éhező embereket. -.-
Ő kereste meg a körmeinek az árát, ezért senkinek semmi köze, ahhoz hogy a pénzét mire költi, de ez nem azt jelenti, hogy amíg mások éheznek, addig neki a 2000 dolláros karmaival kell hencegnie ezzel megalázva a szegény és éhező embereket. -.-
2016. május 09. 18:11
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
húúú ez aztán csúnya! szar ez az uccsó kép, bárki bármit mond.
a körmei meg, áhh, az emberek nem tudják mire költeni a pénzüket kínjukban.
a körmei meg, áhh, az emberek nem tudják mire költeni a pénzüket kínjukban.
2016. május 10. 14:54
imádom Gigit <3.
és szerintem meg nagyon csodálatos is *--*.
#gigihatersgotofuck.
és szerintem meg nagyon csodálatos is *--*.
#gigihatersgotofuck.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.