Félmilliós manikűrrel parádézott Gigi Hadid
2016. május 05. 22:25
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
A "fémes" köröm nem is rossz viszont mi az , hogy a körmei vannak a gyöngyök . Minek ? miért ?... alapból most 2000 dollar....Még mindig nem értem, hogy lett modell ez a csaj... Szerintem kimondottan csúnya és olyan a képeken mint aki kómába van Bár a mostani modelleket elnézve....szinte a fele nagyon ronda
2016. május 05. 22:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Középsulis koromban évekig rendszeresen hordtam műkörmöt, és mindenféle csilli-vili kombinációt kipróbáltam, de még így sem tudok rájönni. Miért rakat valaki a körme aljára köröm díszítő követ?
Kajak nem vágom, hiszen ezeknek az elemeknek pont az a lényege, hogy megcsillanjon a fényben, és általában a körmünk teteje az, ami erre a célra megfelel. Az engem speciel hidegen hagy, hogy mennyiért csináltatta meg. Van rá pénze, akkor igazából nem mindegy? Ha neked is lenne, te is dőzsölnél...
2016. május 05. 22:58
|
|
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline
|
Míg mások fél milliót mondjuk kanapéra költenek addig mások műkörömre!Csak gratulálni tudok ehhez!!Én is láttam már csodás műkörmöt de minek a köröm aljára teszi a kristályokat?:oEnnek már végképp nem látom értelmét!
2016. május 05. 23:51
|
|
A.R.M.Yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 255220 offline
|
Nekem tetszik bár azért nem vettem volna meg
Van aki írja ,hogy hogy lett modell.Egyszerű.Az a jó modell akinek érdekes az arca..Kész ennyi (jó meg hogy magas d az lényegtelen
xd)
Van aki írja ,hogy hogy lett modell.Egyszerű.Az a jó modell akinek érdekes az arca..Kész ennyi (jó meg hogy magas d az lényegtelen
2016. május 06. 06:46
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Tetszik a köröm maga bár szerintem a pénz kicsit sok rá de aki megtehet az megteheti szerintem a köveket nem kellett volna felrakni oda belülre mert az úgy néz ki mint ha valami nagy gumós kosz lenne benne de amúgy jól néz ki
2016. május 06. 16:34
|
|
mikerowaveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 256003 offline
|
Nem is olyan rossz.
Bár aki meg teheti
Bár aki meg teheti
2016. május 06. 17:08
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
annyira nem értem néha a társadalmat, és most nem gigire célzok, az ő pénze, ha értelmetlenül akarja szórni az az ő dolga, de mért van az hogy a tisztességesen dolgozó emberek aprópénzt kapnak, még az ilyen kis senkik meg hülyérre keresik magukat a semmi kis 'szerepeikkel' és 'tehetségükkel'?
2016. május 06. 17:53
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Éjla100 teljesen igazad van!!!
2016. május 06. 19:17
Hihetetlen,hogy mások éheznek,nyomorban élnek,Gigi meg egy félmilliós manikűrre költi a pénzét.Szörnyű ez az óriási ellentét a világban!
2016. május 06. 21:00
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Aztán a kristályoknak a köröm alatt mégis milyen funkciójuk van? Mert gondolom, nem dekorációs célzattal tették a köröm alá...
Ilyen (gél)lakkot veszek nagyon max négyezer forintért, és simán megcsinálom a saját körmömet, ami megnövesztve van ilyen hosszú, és erős is...
A felesleges rongyrázás helyett inkább költhetné másra a pénzt. Elhiszem, hogy ő dolgozott meg érte, de szerényebb manikűr mellett is nézhetett volna ki olyan jól.
Ilyen (gél)lakkot veszek nagyon max négyezer forintért, és simán megcsinálom a saját körmömet, ami megnövesztve van ilyen hosszú, és erős is...
A felesleges rongyrázás helyett inkább költhetné másra a pénzt. Elhiszem, hogy ő dolgozott meg érte, de szerényebb manikűr mellett is nézhetett volna ki olyan jól.
2016. május 06. 22:28
Pffff..ez normális...?! Lenyalt haj..ráadásul ennyit költeni, ilyen (megbocsássatok) de szar körmökre..basszus, hihetetlen. Fura, de ha én híres lennék nem pont a körmömre szánnék ennyi pénzt..inkább adományoznék a szegényeknek..ez meg csak itt szórja a pénzt ilyen értéktelen dolgokra, ráadásul ez nem is tart örökké, de ha egyszer olyan sorsra jutna, hogy az utcán éhezik, biztos visszasírná azt félmillió forintot..:c
2016. május 06. 23:11
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
és ebben mi volt annyi pénz?XDDD
2016. május 06. 23:48
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Diala @ 2016.05.06. 21:00)
Aztán a kristályoknak a köröm alatt mégis milyen funkciójuk van? Mert gondolom, nem dekorációs célzattal tették a köröm alá...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: