Megszületett Istenes Bence és Csobot Adél kisfia
2016. május 08. 18:05
Volt idő amikor én is osztottam a cikkben, található kommentelők véleményét. De szerencsére változik az ember és hála az égnek néha még jó irányba is. Mára már inkább visszamaradottnak találom ezt a logikát, hogy: ha Magyarországon élsz, akkor csak magyarnevet adhatsz a gyerekednek.
2016. május 10. 22:19
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2016.05.05. 20:05)
A Nátán héber eredetű férfinév, a Netanja rövidítése, jelentése: Isten ajándéka, de később a Nátánael rövidüléseként használták.
Szerintem is jól kicsesztek vele, a suliban agyon fogják szívatni. Náthás, sátán...
Szerintem is jól kicsesztek vele, a suliban agyon fogják szívatni. Náthás, sátán...
Akkor megtaláltam a nevem férfi párját,mert az enyémnek is ez a jelentése
2016. május 11. 08:33
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
de édesek
Gratulálok nekik!*-*
2016. május 14. 16:39
Gratulálok nekik!
Egyébként, nem belekötni akarok Adélba, de rosszul vagyok attól a rengetek kérdőjeltől. xD
De... Miért lett ez a neve? A North rosszabb egy West vezetéknevű kislánynak, de azért a Nátán furcsa név és nem hétköznapi. Lehet ezért is lett ez a neve, de az egyszer biztos, hogy én nem nevezném el így a gyerekem.
Egyébként, nem belekötni akarok Adélba, de rosszul vagyok attól a rengetek kérdőjeltől. xD
De... Miért lett ez a neve? A North rosszabb egy West vezetéknevű kislánynak, de azért a Nátán furcsa név és nem hétköznapi. Lehet ezért is lett ez a neve, de az egyszer biztos, hogy én nem nevezném el így a gyerekem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: