Új tetoválása miatt savazzák Miley Cyrust
2016. május 05. 15:11
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem értem, hogy egy szimpla tévedés miatt miért kell Mileyt rögtön bántani. Mi van, ő talán nem ember? Ő talán nem hibázhat? Lassan már azért is savazni fogják, mert szegény élni mer, vagy mi? Ez annyira röhejes már
2016. május 05. 17:22
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
mindenbe bele kell ma már kötni...
2016. május 05. 19:14
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
2016. május 05. 21:47
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Már tényleg kezdek meg sem lepődni rajtatok...
Én is hasonlóan stilizált stílusban fogok pár hónap múlva a kézfejemre varratni, mégsem tartom ízléstelennek magamat.
Még hogy ronda... nem tudom, tükörbe néztetek-e már, de ameddig nem vagytok tökéletesek, én nem szólalnék meg a helyetekben. Sablonos ezt mondani, de a szépség relatív. Ha úgy nézne ki, mint a mai tinipcsák, hosszú hajjal, szétsminkelt képpel, biztos nem lenne "szörnyen ronda".
És nem, nem azért, hogy védjem, mert nem a szívem csücske, de szörnyen igazságtalan és pár centire látó ez a csordaszellem, ami itt van.
Amúgy ja, kissé beégette magát. Gondolom rögtönzött.
Én is hasonlóan stilizált stílusban fogok pár hónap múlva a kézfejemre varratni, mégsem tartom ízléstelennek magamat.
Még hogy ronda... nem tudom, tükörbe néztetek-e már, de ameddig nem vagytok tökéletesek, én nem szólalnék meg a helyetekben. Sablonos ezt mondani, de a szépség relatív. Ha úgy nézne ki, mint a mai tinipcsák, hosszú hajjal, szétsminkelt képpel, biztos nem lenne "szörnyen ronda".
És nem, nem azért, hogy védjem, mert nem a szívem csücske, de szörnyen igazságtalan és pár centire látó ez a csordaszellem, ami itt van.
Amúgy ja, kissé beégette magát. Gondolom rögtönzött.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 05. 22:20
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Hat nem hinném hogyha valaki hirtelen lát egy bolygót meg egy gyűrűt akkor rá vágja egyből hogy melyik bolygó az. Miley is ember ő is tévedhet.. ♥
2016. május 09. 17:20
|
|
Dead Outcastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 254802 offline
|
A többiek is pofáznak, de ők sem tudnak semmit.
2016. május 09. 18:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
tetszik a tetkó, viszont én is majdnem leszóltam magamban hogy a jupiternek nincs gyűrűje, de nem is tudtam hogy már 37 éve felfedezték..
dejó, hogy erről az emberiség nagy része nem tud -.-
így jó hogy leszólták szegényt, hiszen mindenki úgy tanulta h ennek a bolygónak nincs gyűrűje
dejó, hogy erről az emberiség nagy része nem tud -.-
így jó hogy leszólták szegényt, hiszen mindenki úgy tanulta h ennek a bolygónak nincs gyűrűje
2016. május 09. 18:33
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Oké tévedett és akkor most ezért kellett neki beszólni ? Lemerem fogadni,hogy az illető aki ezt írta előtte megnézte az interneten vagy utána járt valahol,mert szerintem senki sem vágja rá egyből azt,hogy pontosan milyen bolygó van a képen !
2016. május 11. 18:10
|
|
LJoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.09. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 256217 offline
|
Jobban járt volna, ha azt írja: "bb planet". Abba nem kötöttek volna bele. Habár, ki tudja? Egy hírességnek sok rajongója van, de akad legalább annyi rosszakarója is...
2016. május 14. 16:03
Tévedni emberi dolog, bizony.
Amúgy nekem tetszik a tetoválás, de... Valaki megszámolná nekem hány tetoválása van? Mármint ezen a képen a karján össze-vissza látok még vagy 6-7 tetkót. o_o"
Amúgy nekem tetszik a tetoválás, de... Valaki megszámolná nekem hány tetoválása van? Mármint ezen a képen a karján össze-vissza látok még vagy 6-7 tetkót. o_o"
2016. május 14. 17:13
Ööö.. És ez miért olyan nagy hír? Meg... ennek a tetoválásnak nagy az értelme. -.- Mindegy, ő tudja.
2016. május 15. 15:48
Khmm..már nem azért bocs,nem szeretem Mieyt, de ilyenért belekötni aztán tényleg felesleges..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.