Új tetoválása miatt savazzák Miley Cyrust
2016. május 04. 17:37
Domi05 Miley az összes képen ronda amúgy és tökre egyetértek.
2016. május 04. 17:39
Miley szép, a tetkó pedig aranyos.
Tévedett. Mi lesz, megölitek érte?
Tévedett. Mi lesz, megölitek érte?
2016. május 04. 17:49
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Most mit kellett szadizni Miley- t.Tévedett vagy elirta? Nem tudjuk . Csak ő tudja ezt . De el lehetne fogadni hogy Miley se tökéletes és ő is hibázik egyszer az életben fogadjátok el és ennyi ha ő a jupitert szerette volna magára tetováltatni és a szeturnusz lett akkor ez az ő hülyesége és az ő hibája . De Jupiter vagy Szaturnusz egyre megy bolygó bolygó mind a kettő és innentől pont.
És most azért akadtak fel ezen a kis tekon mert mar nem lehet mit piszkálni és cikizni Miley -n? Vagy mi ? A sok féltékeny élettelen kutya aki mindenkibe a rosszat keresi annak üzenem hogy Miley nak tökéletes élete van tökéletes pasija és tökéletes mindene és igen is boldog és ezt fogagyátok el és menjetek mást piszkálni.......
És most azért akadtak fel ezen a kis tekon mert mar nem lehet mit piszkálni és cikizni Miley -n? Vagy mi ? A sok féltékeny élettelen kutya aki mindenkibe a rosszat keresi annak üzenem hogy Miley nak tökéletes élete van tökéletes pasija és tökéletes mindene és igen is boldog és ezt fogagyátok el és menjetek mást piszkálni.......
2016. május 04. 17:57
Nem értem ugyan, hogy miért épp ezt varratta magára, de ő tudja mit csinál, ezért nem értem ezt a hatalmas felháborodást már megint.
2016. május 04. 18:17
|
|
DorkaXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 224548 offline
|
Btw Liamet nem kell sajnálni, mivel saját akaratából van vele úgy, hogy ismeri (amit a kommentelők nagy része nem mondhat el magáról, így ismeretlenül sározzák). az a vicc, hogy mondják neki, h művelődjön, de a végén kiderül, h nekik is kéne.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 04. 18:17
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nem kell rögtön leszólni mert írt egy hülyeséget, néhány sötét ember sokkal nagyobb marhaságokat tud összehozni. Egyébként meg bírom hogy az emberek csillagászati tudása egészen eddig itt van leragadva, holott ennek is iskolai tananyagnak kellett volna lennie az iskolákban, ha már ilyen okosan felfedezték a gyűrűket, ami nem mellesleg mint olvashattátok egy nem is mai felfedezés.
Nem hibáztatom azokat akik erről nem tudnak, nem baj az ha elgépel valamit, bár ennyi utálóval a háta mögött a folyamatos feltűnési viszketegsége miatt nem is meglepő ha ennyien ugranak neki...
Nem hibáztatom azokat akik erről nem tudnak, nem baj az ha elgépel valamit, bár ennyi utálóval a háta mögött a folyamatos feltűnési viszketegsége miatt nem is meglepő ha ennyien ugranak neki...
2016. május 04. 18:26
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Oké, oké sokan nem szeretik Miley-t, értem. De most mit tett, hogy így szemétkedjetek? Magára varratott egy... bolygót? A másik kedvencem, hogy ronda. Szerintem egy tetoválás felvarratása után, vagy épp most kelve ti sem vagytok szebbek, sőt senki sem az. A tetoválása szerintem szép, de ízlések és pofonok. Viszont azzal, hogy milyen szarul néz ki olyan szinten szembeszállnék, hogy Tumblr, We Heart It és egyéb portálok felhasználói közül hányan szíveltetek be egy olyan képet amin egy ilyen bolygó rajza van. Nem értem miért kell már egy tévedésért leszólni, ami nem is tévedés.
2016. május 04. 18:27
Idézet (DorkaXoxo @ 2016.05.04. 18:17)
Btw Liamet nem kell sajnálni, mivel saját akaratából van vele úgy, hogy ismeri (amit a kommentelők nagy része nem mondhat el magáról, így ismeretlenül sározzák). az a vicc, hogy mondják neki, h művelődjön, de a végén kiderül, h nekik is kéne.
2016. május 04. 19:20
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Semmi bajom nincs ezzel a képpel, főleg, hogy Lauren Winzer készítette. Csak nem értem miért jó egy bolygót magára tetováltatni. Ja még annyit, hogy a kép Ausztráliában készült mivel Lauren maga is ott van és Liam is ott volt akkor. Nem akarok találgatni, sőt értelmét sem látom ennek, de ebben jobban hiszek, mint az állítólagos ˝eljegyzésükben˝
2016. május 04. 19:40
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Hát, én nem tudom, hogy kivel csináltatja Miley kisasszony a tetkóit, de számomra a legtöbb nagyon amatőr benyomást kelt. Ha neves művészről van szó, márpedig gondolom, hogy nem egy no name-hez megy, akkor ezekért kár, mert ezt még én is felrajzolom neki az ált- sulis rajztudásommal.
Ezek a tetkók inkább Miley ízléstelenségét mutatják. Kár ezekért a tintát pazarolni.
Nekem is van több tetoválásom, szóval én abszolút tetkópárti vagyok, de ezek baromira nem jönnek be.
Ezek a tetkók inkább Miley ízléstelenségét mutatják. Kár ezekért a tintát pazarolni.
Nekem is van több tetoválásom, szóval én abszolút tetkópárti vagyok, de ezek baromira nem jönnek be.
2016. május 05. 09:33
Jól van, kijavították, most már tudja. De nem kell ezen annyira fenn akadni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.