Az énekes-színésznő a közösségi oldalakon mutatta meg több milliós rajongótáborának az új ábrát, amit a bal alkarjára tetováltatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új tetoválása miatt savazzák Miley Cyrust
2016. május 04. 10:04
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Mint csillagászatmániás ember, elég gáznak találom... de aki nem az, szerintem az is tudja melyik bolygónak vannak gyűrűi. (Jó, a Jupiternek is, de nem hiszem, hogy mindenki arra gondol először.) Nem nagy hír, de cikinek ciki. A "rosszmájú felhasználó" kommentjén azért elmosolyodtam...
2016. május 04. 10:18
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Ilyen az, amikor a hülyék próbálnak okoskodni (guglival kb. fél perc kideríteni az igazságot)... vagy amikor annyira elfogult hater valaki, hogy egy apró tetkóba képes belekötni. Pech, hogy most minden ilyen ember a saját dugájába dőlt.
Bár azt én sem értem, hogy ez mitől hírérték, de mindegy.
Bár azt én sem értem, hogy ez mitől hírérték, de mindegy.
2016. május 04. 11:39
A tetkó elég csúnya lett, és egyet kell értenem AryaStark-kal, ennek semmi hírértéke nincs, bár már kezdem megszokni.
2016. május 04. 11:40
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Alapból nem mostani info mert már egy hete meg van neki a tetkó, látszik hogy nincs friss hír sehonnan ezért vmit gyorsan bedobnak ide h nesztek olvassátok friss hír... szánalom. Az meg hogy vannak olyan követői akik már nem rajongók arról ő nem tehet, ha meg elolvasnátok amit a kép alá is be irt a szerkesztő h a Jupiternek is vannak gyűrűi , na meg persze ha utána néznétek kicsit a dolognak... no mindegy... Szerintem klassz lett illik Miley-hoz. Az meg hogy azon a beszóláson nevet mindenki.. hát gondoljátok végig.. követi Mileyt de leszólta egy tetkó miatt. Saját magát minősítette az emberke de semmi gond.
SZÉP TETKÓ OLYAN MILEY-S
SZÉP TETKÓ OLYAN MILEY-S
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 04. 12:13
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Nem értem, az embereknek miért kell mindig mindenben a hibát keresni. Én se megyek oda Selena Gomez oldalára, hogy megmondjam, milyen tudatlan.
2016. május 04. 13:02
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Juj de jó egy bolygó. Én szeretem a bolygókat.
2016. május 04. 13:22
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ezt a képet, s ilyen cikket már láttam egy jó pár napja. A starity levan maradva
2016. május 04. 15:23
Kezdjük azzal, hogy a Jupiternek tényleg van gyűrűje, ugyanúgy mint a Neptunusznak és az Uránusznak, csak a legláthatóbb a Szaturnusz-é, mivel nem a vastagsága, hanem a sűrűsége miatt látszik, és a gyűrű mivel jégből áll, kisebb nagyobb darabokból, ez mind visszaveri a fényt. A Jupiternek szabad szemmel, sőt se egy normális csillagászati távcsővel sem látható a gyűrűje, gondolom egy űrteleszkóp már profibb ebben. Miley pedig kicsit művelődhetne, ha már ez a bolygó rajta van.
2016. május 04. 15:27
Háá de vicces..
Minek a szarnak kell bele kötni??!!
Le lehetne végre szállni róla.És ha neki így tetszik?? Az ő teste azt csinál vele amit akar..
Olyan unalmasak és fafejűek vagytok néhányan..
Kik vagyunk mi neki hogy elítéljük,és kérdőre vonjuk egy tetkó miatt??
Minek a szarnak kell bele kötni??!!
Le lehetne végre szállni róla.És ha neki így tetszik?? Az ő teste azt csinál vele amit akar..
Olyan unalmasak és fafejűek vagytok néhányan..
Kik vagyunk mi neki hogy elítéljük,és kérdőre vonjuk egy tetkó miatt??
2016. május 04. 16:05
Gyűrű ide vagy oda, egy biztos Jupiter nem ilyen színű. Tehát...mégis csak elvan tájolódva.
2016. május 04. 16:28
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Sok emberrel egyet értek!Ink.nem mondok semmit (nincs értelme)
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.