Hivatalosan is visszatért a héttagú dél-koreai fiúbanda, a BTS, hisz új videoklipjükkel karöltve legújabb albumuk is megjelent.
A teljes cikkhez kattints ide!
BTS: Young Forever – megérkezett az új album és klip
2016. május 04. 16:34
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal:3 Nagyon jó lett a Fire^^ Meg az egész album isx3 Army forever<333
2016. május 04. 17:26
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
Imádom az egész albumot BTS forever:)
2016. május 04. 18:10
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Tökéletes! *~* Egyszerűen Imádom :33 Nagyon jól sikerült minden a Young forever is A Fire is minden. Csak így tovább!! Fighting!!:33
2016. május 04. 21:51
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Az egész album tökéletes lett <3 méltó zárása az album szériának ...imááádom <3 A 3 új dal fantasztikus lett
a többi remixnek pedig nagyon örültem. A kedvencem a Butterfly prologue verziója, amit már akkor jobban szerettem mikor megjelent a Pt2
valahogy nekem az a verzió mindig is jobban tetszett és nagyon örültem hogy teljes egészében tudom hallgatni
amit még nagyon szeretek az az I Need U Remixm amit már a Melon Music Awardson is előadtak <3 na meg a Run ballad verziója...éééééééééés a kedvencem a House Of Cards teljes verziója...komolyan valami tökéletes lett ez az album
ISMÉT nagyot alkottak <3 imádom a fiúkat ők a mindeneim <3 ♥♥♥♥♥♥♥♥
2016. május 04. 22:50
|
|
mikerowaveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 256003 offline
|
Nem vagyok nagy rajongójuk de egész jó lett.
2016. május 04. 23:47
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Még csak a Fire dalt hallgattam, de egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, sajnos. Talán majd egyszer rászánom magam a többi dalra is.
2016. május 06. 19:05
Imádom a BTS-et és ez az album is nagyon jó lett.Army!
2016. május 07. 18:01
szerintem még életemben nem voltam annyira felcsigáva egy kpopos dologért, mint azért, hogy végre láthassam a Fire tánc videóját. olyan szinten tetszik az egész koreográfia, hogy nem bírok várni^^
2018. május 16. 09:30
Először nem igazán jött be ez a számuk, de aztán wow! Megszerettem. ♡
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

1 felhasználónak tetszik: