A negyvenes évei elején járó Donnalouise Gragg nem kevesebb, mint hetven kilótól szabadult meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swiftnek köszönheti bámulatos átváltozását egy új-zélandi nő
2016. május 03. 14:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 03. 15:18
Ez nagyon remek, de nem mondanám azt, hogy Taylornak lenne különösebb köze a dologhoz. Más zenére is lehetett volna mozogni.
2016. május 03. 15:35
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Ez egyáltalán nem Taylor érdeme, csupán olyaaaaan régen (irónia, remélem érezni) hallotunk már e felől a csaj felől.
2016. május 03. 15:44
Szerintem sem Taylor érdeme...
Az csak egy dolog hogy az ő szerzeményére végezte a torna gyakorlatokat,de a legnehezebb dolgot még is Donna csinálta (mármint a nő) ő szánta el magát és kő keményen,becsületesen végre is hajtotta a kitűzött célját..
Elhiszem hogy rég volt már cikk a drága Taylorról de azért ilyen hülyeségeket nem kéne róla írni,ennyi erővel én meg Riri slágereire végzem a gyakorlatokat szóval akkor én meg neki köszönhetem hogy jó kondiba vagyok??
Az csak egy dolog hogy az ő szerzeményére végezte a torna gyakorlatokat,de a legnehezebb dolgot még is Donna csinálta (mármint a nő) ő szánta el magát és kő keményen,becsületesen végre is hajtotta a kitűzött célját..
Elhiszem hogy rég volt már cikk a drága Taylorról de azért ilyen hülyeségeket nem kéne róla írni,ennyi erővel én meg Riri slágereire végzem a gyakorlatokat szóval akkor én meg neki köszönhetem hogy jó kondiba vagyok??
2016. május 03. 15:47
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Már nem azért, de ez mióta Taylor érdeme? xdd azért, mert a szám az övé, az érdem még nem
2016. május 03. 15:58
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ez hülyeség, nem Taylornak köszönheti, hanem saját magának. Az már más kérdés hogy ki milyen módszert választ magának. Ennyi erővel akik kondi terembe járnak és szól a zene (rádió) az összes előadónak hálával kéne tartozniuk??
2016. május 03. 16:00
nem taylor miatt fogyott le és nem is a száma miatt, hanemazért mert gyomorszűkítő műtéte volt.
2016. május 03. 16:37
egyáltalán nem Taylornak köszönheti, hanem saját magának mert ő kezdett el edzeni...bírom az ilyen értelmetlen cikkeket...
2016. május 03. 17:39
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Gratulálok.Bár hülyeség.Mármint csak egy dalra csinált valamit.Ennyi erőből bárki mondhatná ezt...
azt hittem másról szól ez a cikk!
Tévedtem...
azt hittem másról szól ez a cikk!
Tévedtem...
2016. május 03. 18:40
Hát...jó. Ez egy hülyeség, komolyan, semmi köze Taylorhoz, attól még hogy a Shake It Off-ra tornázott. Istenem...
2016. május 04. 06:53
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Tényleg semmi köze Taylor-hoz attól függ , hogy az o zenéjét hallgatja nem o miatta fogyott le.Ezt saját magának köszönheti
2016. május 04. 07:04
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
És ennek mi köze van Taylornak?
Attól,hogy az ő zenéjét hallgatta tornázás közben,attól még semmi köze nincs hozzá. Donnalouise saját magának köszönheti és 70 kiló az szép teljesítmény.
Attól,hogy az ő zenéjét hallgatta tornázás közben,attól még semmi köze nincs hozzá. Donnalouise saját magának köszönheti és 70 kiló az szép teljesítmény.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: