Louis Tomlinson és Harry Styles szóba sem áll egymással
2016. május 05. 08:27
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Egy bennfentes minek ad ki ilyen információkat?
Ha nem beszélnek, az az ő dolguk. Egyébként pedig nem hiszem, hogy lassan több hónapja nem kommunikálnának, főleg hogy a turnék alatt 24/7-ben együtt voltak..
2016. május 06. 17:38
|
|
Ayame Channelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.30. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 239689 offline
|
Én esküszöm nem olvasok több ilyet. Megígérték, hogy visszajönnek, ez csak plusz feszültség a rajongóknak, hogy "biztos nem jönnek vissza". Ha nem ez lenne mindenhol, hogy nem jönnek vissza, sőt egy szó sem esne róla, minden rajongó sokkal nyugodtam lenne.
2016. május 06. 21:50
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Van egy oldal, aminek az írója utánanézett és 99.9% -ban ez NEM igaz.
http://onedirectionweb.org/
http://onedirectionweb.org/
2016. május 06. 22:04
|
|
kármen366Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 2009 Csatolások: 140 Azonosító: 207955 offline
|
Én imádom az 1D-t így nagyon nem lenne jó, ha nem térnének vissza.
Amúgy meg, lehet csak kamu az egész, egyik elöttem komizó is írta. Reménykedem!
2016. május 08. 12:51
Én értem,hogy a remény hal meg utoljára és én is imádom őket mint embereket és énekeseket,de gondolkodjatok már..majd szerintetek 30 évesen is a színpadon fognak énekelni? Mindenkinek lejár az ideje egyszer..Louis is apa lett,Harry színészkedni akar,Zayn karriert csinál egyedül..nem valószínű,hogy újra összeállnak. Ugyan ki akar 21-22 évesen csak a színpadon élni,mindig a középpontba lenni,úgy,hogy nem is tud igazán élni? Elegük lett és ez érthető.
2016. május 11. 10:35
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
nem vagyok directioner de higyjétek el, nem jött el a vég
2016. május 12. 13:28
|
|
MrsFeltonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 255981 offline
|
Én mindig is abban reménykedtem, hol tényleg újra összeállnak, de akárhogy is nézem, már csak 4-en vannak, ők nem beszélnek egymással, Loui-nak meg már van egy kisfia, akivel foglalkozni kell. Mindenki éli a saját kis életét és kész.
2016. május 14. 16:22
Most meg kijött a hír, hogy újra egyesül a One Direction.
Mivan? Kezdek összezavarodni.
Mivan? Kezdek összezavarodni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: