Louis Tomlinson és Harry Styles szóba sem áll egymással
2016. május 02. 16:56
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Egyébként miért hiszik azt az emberek, hogy már egyáltalán nem beszélnek? Lehet telefonon hívják egymást, lehet SMS-ben kommunikálnak egymással. Csakmert nem mutatkoznak együtt a nyílvánossag előtt, nem jelenti azt, hogy rosszban vannak. És egyébként is, megígérték, hogy nem mennek szét. Nem hinném, hogy csak úgy ígérgetnének azoknak az embereknek, akik nélkül sehol sem lennének. Gondolom tisztában vannak azzal, hogy rengeteg Directoner álmát törnék össze, ha egy kis állítólagosal vita miatt nem gyártanának többé együtt zenét. Szerintem meg az, mikor egy "bennfentes" nyilatkozik, nem mindig 100%-ban igaz. Sőt, többnyire egyáltalán nem igaz. Majd elhiszek, ha ők mondják.
2016. május 02. 16:57
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Neeeee. Miert?
2016. május 02. 17:31
|
|
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline
|
Hoxa: Ha nem mondod úgyis hatásos, elég a szívcsakráidat a No Control dalszövegére koncentrálod, és a belső fény megtölti a szívedet-ha minden rajongó így tesz olyan energiaforrást hoznak létre, amelynek nem tud ellenállni a menedzsment és újra összetrombitálja a Larryt, illetve a csapatot.
A dátumot tényleg rosszul angyalkártyáztam ki, nem december 31-e lesz, hanem holnap, szóval az igazi rajongók készüljenek.
No Control 4eva!!!!!
A dátumot tényleg rosszul angyalkártyáztam ki, nem december 31-e lesz, hanem holnap, szóval az igazi rajongók készüljenek.
No Control 4eva!!!!!
2016. május 02. 17:34
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Lisaxx: te mégis miről beszélsz? o.O Ugye csak viccelsz?
2016. május 02. 17:39
|
|
White Soulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 250587 offline
|
Szerintem ez várható volt, szünetük van, nyilván nem fognak minden nap beszélgetni. Van külön-külön is elég bajuk
2016. május 02. 17:59
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Attól még,hogy nem raknak ki naponta közös képeket az Instagramra attól még az nem azt jelenti,hogy utálják egymást
Miért pont Harry és Louis ?? Niall csak Louis-val találkozott a szünet óta arról miért nem írunk cikket ?? Egyébként meg melyik bennfentes tudja biztosra,hogy azóta nem telefonáltak? A fiúk pedig elmondták,hogy mikor jönnek vissza majd jövő nyáron amit megértek hiszen már 5 éve folyamatosan dolgoznak és rohangálnak ide-oda szerintem rájuk fér ez a szünet! Louis-nak pedig gyereke van megértem,hogy miért nem rohangál Harry után folyamatosan . Ez az egész cikk egy szánalom! Nem értem miért kell f*szságokat kitalálni ha egyszer elmondták a szerencsétlenek vagy 60-szor azt,hogy mikor jönnek vissza ! Szerintem az ilyen hülye cikkeknek semmi értelme nincs nem lehet igaz,hogy nem tudják már abba hagyni az ilyen cikkeket ! Szánalom az egész...
2016. május 02. 18:13
Oh ne. Csak ezt nem, nem lehet tenyleg vege a bandanak.
2016. május 02. 19:42
|
|
Directionergirl126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 205007 offline
|
Szeretem a bennfenteseket,haha
úgyis visszajönnek.
úgyis visszajönnek.
2016. május 02. 20:31
@Lambika ha nem érdekel miért szólsz hozzá és kommentelsz és irsz olyanokat h másoknak rosszul essen??!!
2016. május 02. 20:54
Nem biztos hogy nem beszélnek egymással, maximum nem mutatkoznak mindenki előtt,de ha mégse vannak már jóban,akkor fölösleges lenne újra visszatérniük,mert borzasztóan kínos lehetne nekik és mindenkinek akivel együtt dolgoznak.
2016. május 02. 20:56
|
|
Werchy11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 255145 offline
|
Az oldalak nem tudhatnak minden fontos infót. Ezt honnan tudnák, mert nem másznak bele olyan roha**ul az életükbe hogy ezeket megtudják. Amúgy meg ha a valóságban nem találkoznak és beszélnek attól még ott marad a telefon (amiket szerintem talán nem hallgatnak le). Meg megígérték nekünk, a Directioner-eknek, hogy visszatérnek. Egy ekkora felelősségel járó mondattal szerintem nem szórakoznának. Végig támogattuk őket, kitartottunk mellettük. És ha teljes szívből, igazán szeretnek minket, akkor nem siratnák meg lányok millióit. Mert mind a 4 fiú csodáltos személyiség, érző lelkek. És őket is bántották már meg, és remélem nem akarják a fél világot megsiratni. Meg ha tényleg tudják a magazinok hogy szóba se állnak egymással, akkor ideírták volna hogy miért.. Vagy legalább egy hozzákapcsolódó szavat/ esetleg mondatot.. De így lehet hogy csak meg akarják ilyesztrni a rajongókat, hogy legyen valami témájuk. Bízok a fiúkban, és remélem hogy ők is látnak reményt abban hogy újra látjuk őket együtt. Megígérték. Visszajönnek. Megígértük. Várunk rájuk. Mert mi egy család vagyunk. Szeretjük őket, és ők is minket. A családok összetartanak. Ők olyanok mint a testvérek és mi vagyunk a lányaik. Örökké.. ♡ Engem (és remélem hogy a nagy család többi tagját is), nem számít hogy mikor jönnek vissza. Megvárjuk. Amennyire megismertem Harryt, Liamet, Louist, és Niallt mind becsületes emberek. Remélem azok is lesznek a döntésük során. Remélem most beszélhetekba rajongók nevében. Szeretünk titeket és mellettetek állunk mindenben: Az összes Directioner ♡
2016. május 02. 21:15
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Lambika:
Ha nem érdekel téged,akkor meg se nyisd a cikket, oké? ne legyél már ilyen bunkó. Tudod hány Directioner van -köztük én is- akit ez nagyon megérint? és tudod rohadt szar érzés. Ha nem érdekel, akkor ne olvasd el
Amúgy én még reménykedek, elképesztő szomorú lennék ha soha többet nem állnának össze. Ők az életem
.
Ha nem érdekel téged,akkor meg se nyisd a cikket, oké? ne legyél már ilyen bunkó. Tudod hány Directioner van -köztük én is- akit ez nagyon megérint? és tudod rohadt szar érzés. Ha nem érdekel, akkor ne olvasd el
Amúgy én még reménykedek, elképesztő szomorú lennék ha soha többet nem állnának össze. Ők az életem
2016. május 02. 21:40
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Már ne is haragudj Lisaxx, de milyen féle drogot használsz, mert ilyen baromságot rég olvastam.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: