Megjelent Martina Stoessel első lemeze
2016. május 02. 19:21
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Domi05: Való igaz.
2016. május 02. 19:23
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Adok egy tippet nektek. Most gondoljatok csak bele, hogy a többi "ÓRIÁSI NAGY SZTÁROCSKÁK" is innen indultak el és nagy sikerük lett. Név szerint:Miley Cyrus, Selena Gomez,Demi Lovato....Tudtommal ők is a Disney Channel-en lettek láthatóvá és gyakorlatilag ők is ilyenek voltak, de egy bizonyos idő után sokat fejlődtek..... Mert van TEHETSÉGÜK pont mint ennek a csodálatos leányzónak vagyis Tini-nek. És a mai napokban már az a .....személyiség is egy "szenny ". Ő pedig Miley Cyrus. Ott fönt a Mindenható Isten adott valamit Tini-nek, amit tehetségnek hívnak. Mindenkinek van, csak van aki nem jól használja ki ezt az adottságot. És én szerintem Tini dalai gyönyörűek.
2016. május 02. 19:44
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Astronomergirl.:Mileynak legalább van valami a torkában. Tinike meg csak nyivákol, és felkapják, mert a legtöbb üresfejű tinilány ilyen szennyeket bámul a diznin, sőt még tetszik is nekik. Nem rossz Tinike hangja sem, de valami nagy tehetségnek szegényke nem mondható. Elnézést, hogy 12 évesen még nincs húsz tucatlemezem, vagy tizennyolc bestsellerem, esetleg hét Oscar- díjas filmem. Ez azt jelenti, hogy most életem végéig erre a haramdrangú, csinált lánykára fogok irigykedni, mert én annál többet karaok az életben, minthogy körbeugráljanak a kétes ízlésű rajongóim. A valódi tehetségek nem a Disney sztárok, talán Mileyban még van valami talentum is, de Selenita és Demike nagy semmik, ahogyan a többi ilyesféle is. Hozzájuk tartozik Tini is, sajnálom. Elnézést, hogy mi nem ilyen kis csinált senkikért vagyunk oda, mint Tinike, hanem valódi művészekért.
2016. május 02. 19:58
Domi05: Nyugi. Itt mindegyikünk többet fog le tenni az asztalra, mint ez a kis csitri. De ahogy mondod, nem erőltetéssel, amit ő csinál, hanem sok tudással! Én úgy vélem.
2016. május 02. 20:07
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nem lett a kedvencem... xD
2016. május 02. 22:09
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Igen, igen megint én vagyok az "okoskodó"... Először is. Ez nem egy építő kritika lesz... Számotokra (tisztelet a kivételnek).
Khm. Mint már mondtam ő nem Violetta bla, bla, bla. Meg azt is, hogy karrierkezdet, tucatdalok, majd belejön. DE! Meghallgattam az új számait és azok nem tucatok (néhányat leszámítva) Vegyük példának Laura Marano új számát (amiről egyébként sehol sem látok hírt). Jó kis dal, ütemes, ritmusos, fülbemászó, tetszik is... amíg meg nem tudod miről szól. Vagy pl. Sia. Na ő aztán viszont tényleg nem tucat. Aki nem tudja miért,-már bocsánat, de-bújjon el. Na Tini a kettő között van. Mondjuk a Finders Keepers dala- nem tucat
My Stupid Heart- tucat
Értitek? Visszatérve rátok. Manapság elég népszerű jelző lett Tinire az, hogy szenny. Hogy mi a szenny? Koszos ruha. Szerintem ő se nem koszos, se nem ruha...
Tehát ő nem szenny max egy kicsit tucat. Mondom kicsit. Félreértés ne essék én is szeretem, csak realista vagyok. Nem fényezem, csak az utálókat ásom el JÓ mélyre. Viszont egy dolgotvége. mindig nem tudok felfogni. MI A FÉSZKES FENÉÉRT KELL MINDEN RÓLA SZÓLÓ CIKK ALÁ ÓCSÁROLÁST ÍRNI??? Nem elég az, hogy egy cikk alá kiírod oszt' békénhagyod?? Ez magas. Én feladom. Meg ennek a Starity-s társaságnak (ismétlem, tisztelet a kivételnek) semmi se jó. Az oldal 95%-nak az felel meg hogyha valami ázsiai bandácskáról szól minden cikk. Arra vannak külön rajongói oldalak. És ha látod, hogy ilyen cikk van itt akkor miért veszed figyelembe? Akkor miért nem tojod le oszt' cső? Mert érdekel. Mert kritikát akarsz írni. Mert a kicsi lelked azt mondja, hogy "ócsárold szerencsétlen lányt, úgysem kap még eleget". Mert így próbálod elrejteni a mélyen megbúvó szégyenérzetet, hogy te valószínűleg sosem fogsz eddig eljutni. Mert ha itt szidod akkor több, jobb leszel. Ha nagy a szád akkor vagy valaki. Gratulálok mai magyar fiatalság. Süllyedjenek el. (Ismét; tisztelet a kivételnek) Pardon, hogy egy ekkora regényt írtam, de ha egyszer kifakadok akkor annak nincs egyhamar vége
Khm. Mint már mondtam ő nem Violetta bla, bla, bla. Meg azt is, hogy karrierkezdet, tucatdalok, majd belejön. DE! Meghallgattam az új számait és azok nem tucatok (néhányat leszámítva) Vegyük példának Laura Marano új számát (amiről egyébként sehol sem látok hírt). Jó kis dal, ütemes, ritmusos, fülbemászó, tetszik is... amíg meg nem tudod miről szól. Vagy pl. Sia. Na ő aztán viszont tényleg nem tucat. Aki nem tudja miért,-már bocsánat, de-bújjon el. Na Tini a kettő között van. Mondjuk a Finders Keepers dala- nem tucat
My Stupid Heart- tucat
Értitek? Visszatérve rátok. Manapság elég népszerű jelző lett Tinire az, hogy szenny. Hogy mi a szenny? Koszos ruha. Szerintem ő se nem koszos, se nem ruha...
2016. május 02. 22:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Igen, igen megint én vagyok az "okoskodó"... Először is. Ez nem egy építő kritika lesz... Számotokra (tisztelet a kivételnek).
My Stupid Heart- tucat
Tehát ő nem szenny max egy kicsit tucat. Mondom kicsit. Félreértés ne essék én is szeretem, csak realista vagyok. Nem fényezem, csak az utálókat ásom el JÓ mélyre. Viszont egy dolgot még mindig nem tudok felfogni. MI A FÉSZKES FENÉÉRT KELL MINDEN RÓLA SZÓLÓ CIKK ALÁ ÓCSÁROLÁST ÍRNI??? Nem elég az, hogy egy cikk alá kiírod oszt' békénhagyod?? Ez magas. Én feladom. Meg ennek a Starity-s társaságnak (ismétlem, tisztelet a kivételnek) semmi se jó. Az oldal 95%-nak az felel meg hogyha valami ázsiai bandácskáról szól minden cikk. Arra vannak külön rajongói oldalak. És ha látod, hogy ilyen cikk van itt akkor miért veszed figyelembe? Akkor miért nem tojod le oszt' cső? Mert érdekel. Mert kritikát akarsz írni. Mert a kicsi lelked azt mondja, hogy "ócsárold szerencsétlen lányt, úgysem kap még eleget". Mert így próbálod elrejteni a mélyen megbúvó szégyenérzetet, hogy te valószínűleg sosem fogsz eddig eljutni. Mert ha itt szidod akkor több, jobb leszel. Ha nagy a szád akkor vagy valaki. Gratulálok mai magyar fiatalság. Süllyedjenek el. (Ismét; tisztelet a kivételnek) Pardon, hogy egy ekkora regényt írtam, de ha egyszer kifakadok akkor annak nincs egyhamar vége.
My Stupid Heart- tucat
2016. május 02. 22:12
|
|
|
Bocsi hogy kétszer ment ki, csak meghülyült...
2016. május 03. 07:07
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Amúgy nem tudom, hogy tudjátok e, de " kitört a |||. világháború ".....a Tinisták és az utálók között....
2016. május 03. 07:59
Martina Stoessel is megérdemelt már egy lemezt! Szinte minden Disney és Nickelodeon sztárnak van, így neki is kijár! Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz!
2016. május 03. 09:59
Nagyon jó lett
Remélem, Magyarországra is eljut a Cd-je *-*
2016. május 03. 10:54
Nem vagyok valami nagy rajongó, de ezeket az állandó negatív kommenteket már én is túlzásnak tartom. Martina csinált egy albumot, amibe a lelkét beletette, és amiben -szerintem- vannak szép számok. Nem mondom, van, ami rágógumipop, de kezdésnek egyáltalán nem rossz. Tehetségtelennek pedig végképp nem mondanám, mert akkor nem tartana itt. Értem, hogy sokan nem szeretik a sorozatot, amiben szerepelt, de meg kéne érteni, hogy a szerepe nem egyenlő a valódi személyiségével. Jön felé ez a sok utálat, pedig ő mindig nagyon kedves a rajongóihoz, nincsenek botrányai, egy teljesen normális lány. Na mindegy, ez csak az én véleményem.
2016. május 03. 16:21
|
|
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline
|
Még mielőtt elkezdtem a mondandómat előre szólók hogy senkit sem akarom megbántani de már nagyon elegem van. Mindannyian másokért, más valamiért vagyunk itt, ezen az oldalon regisztrálva. Valaki személyes célzattal, valaki azért hogy támogassa a kedvencét, kifejezze a véleményét, cikket írjon, de nem azért hogy a másik kedvencét,a másikat pocskondiázzuk. Nagyon sok ember van akit én sem szeretek, ez teljes érthető, hiszen mindenki más-más a stílusa de én nem olvasok el olyan cikket ami nem érdekel, vagy esetleg olyan valakiről vagy valamiről van benne szó amit utálok, főleg nem írok alá hülye, értelmetlen kommenteket. Nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet egyszerűen csak elsiklani emellett a cikk mellet olyanoknak akik nem szeretik Tini, a sorozatot, vagy a zenéjét. Csak az időtököt vesztegetitek, Istenem. Menjetek és éljétek az életeteket, szeressétek a kedvenceiteket és hagyjátok azokat békén akiket utáltok, és azokat is akik ezekért a személyekért rajonganak. Imádom Tinit és mindig is fogom. Megvédem őt mert semmi olyan nem tett amivel ezeket a kommenteket kiérdemelte volna, és főleg mert a példaképemnek vallom őt. Gondolom, itt kedves előttem kommentelő utálok, hogy ha a ti kedvenceitekről hasonlót írnak/írnának ti is vélekednétek. Úgy hogy tegyetek meg egy szívességet magatoknak és nekünk is: Hagyjátok meg az utálkozó véleményeiteket és foglalkozzatok a kedvenceitekkel.
2016. május 03. 18:48
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Mielőtt valaki tovább olvassa, én is Tinistas-nak vallom magam, de minden elfogultság nélkül próbálom írni ezt most.
Én sem szeretek sok mindenkit. Én sem vagyok tökéletes. Az életben én is nagyon sokszor mondok kritikát. Csakhogy azt az illető szembe mondom, és nem alaptalan dolgokat mondok róla. Mert nagyon sokan minden indok nélkül, olyanokat írtok/mondtok, amik másnak rosszul esnek. Mi fanokat nem érdekel, hogy ki szereti és ki nem. De nagyon sok dolgot el kell viselnünk, csak azért mert szeretünk valamit. Miért lennénk üresfejű libák? Mert szeretünk valamit? Mert nézünk egy sorozatot? Nos, ehhez gratulálni tudok. Nekem tényleg nincs problémám azzal, hogy szerinted tehetségtelen, vinnyogó hangú, de akkor legalább ne nézzetek le bennünket, fanokat. Ráadásul, mindenkinek valahol el kell kezdenie, ő így kezdte, ennyi. Semmi esélyt nem adtok neki. Általánosságban ez nem csak Tinire, de minden sztárra/rajongóra igaz. Köszönöm, ha végig olvastad!
Tini albumára:Én hihetetlenül büszke vagyok rá*-*
Én sem szeretek sok mindenkit. Én sem vagyok tökéletes. Az életben én is nagyon sokszor mondok kritikát. Csakhogy azt az illető szembe mondom, és nem alaptalan dolgokat mondok róla. Mert nagyon sokan minden indok nélkül, olyanokat írtok/mondtok, amik másnak rosszul esnek. Mi fanokat nem érdekel, hogy ki szereti és ki nem. De nagyon sok dolgot el kell viselnünk, csak azért mert szeretünk valamit. Miért lennénk üresfejű libák? Mert szeretünk valamit? Mert nézünk egy sorozatot? Nos, ehhez gratulálni tudok. Nekem tényleg nincs problémám azzal, hogy szerinted tehetségtelen, vinnyogó hangú, de akkor legalább ne nézzetek le bennünket, fanokat. Ráadásul, mindenkinek valahol el kell kezdenie, ő így kezdte, ennyi. Semmi esélyt nem adtok neki. Általánosságban ez nem csak Tinire, de minden sztárra/rajongóra igaz. Köszönöm, ha végig olvastad!
Tini albumára:Én hihetetlenül büszke vagyok rá*-*
2016. május 03. 18:54
|
|
pilkó1600új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 255163 offline
|
CSAK ÚGY SZÓLOK HOGY EZ A LÁNY 19 ÉVESEN SOKKAL TÖBBRE JUTTO MINT TI MÁR 13 ÉVES BEVÁLOGATTÁK A VIOLETTÁBAN AKKOR KEZDJÉL EL VALAKIT KRITIZÁLNI HA TE IS UTÁNA TUDOD CSINÁLNI.ÉS CSAK ÚGY MONDOM HOGY VOLT A VIOLETTA LIVE FRANCIA ORSZÁGBAN VOLT EGY LÁNY AKI NAGYON SZERETTE VIOLETTÁÉKAT ÉS EL IS MENT VOLNA A KONCERTRE CSAK NEM JUTOTT EL MERT AZ APUKÁJA MEGÖLTE MERT SOKKAL JOBBAN SZERETTE AZ ANYUKÁJÁT ÉS TINI ÉS A TÖBBIEK MEGHÍVTA A LÁNY ANYUKÁJÁT A KONCERTRE ÉS EL ÉNEKELT NEKI ÉS NEM NEBETVE HANEM SIRVA MERT ANYIRA SAJNÁLTA A LÁNY PLUSZ ADOMÁNYOZAT AZ ANYÁNAK EGYMILLIÓ EURÓT A SÁJÁT PÉNZÉBŐL HA ESZT MEGTENÉD ÉS ILYEN SOKKAT ÉRNÉL EL A KARIEREDBEN AKKOR BADAGJÁL ADDIG MARADJ NYUGTON JA MEG ANNYI TINI SOKKAL KEDVESEBB SZTÁR LÉTÉRE MINT TE KIS CSÍRA LÉTEDRE
2016. május 04. 19:47
|
|
Tini Stoessel Soloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 250776 offline
|
A legjobb album
Tini a szívét lelkét beletette az albumba és meg is látszik rajta!
❤
Tini a szívét lelkét beletette az albumba és meg is látszik rajta!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: