Starity

Reboot készül a Tomb Raiderből

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 01. 04:47 #21
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Most az a divat, hogy mindent agybafőbe rebootolnak, mert ugyebár könnyebb egy kasszasikerről még egy bőrt lehúzni, hiszen már megvan a rajongói tábor, akik be fognak ülni és megnézni, mintsem egy egészen új, korszakalkotó művel előállni. Szerintem is Angelina Jolié úgymond Lara, s az első filmek megszégyenítése lenne, ha ehhez is hozzányúlnának. Alicia kiemelkedő tehetség, de valóban nincs meg benne az, ami Lara Croft karakteréhez szükségeltetik. Az Ex machina-féle drámai szerepek nagyon jól állnak neki, de valahogy nem tudom elképzelni, ahogyan Dessert Eagle-el lövi szét a rossz fiúk valagát.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. május 01. 21:50 #22
- törölt felhasználó -    
Az igazi Lara Croft az csakis kizárólag Angelina Jolie lehet. Ő tökéletesen alakította, egy csomó akciófilmben szerepelt. Jól áll neki a műfaj, ért az ilyen karakterek megformálásához. A fenti kép is azt tanúsítja. Angie-ben megvan az a kisugárzás, ami kell ehhez, de ebben a csajban nincs. Ha a készítők jó filmet akarnak és azt, hogy a régi nézők is ugyanúgy megnézzék, akkor hagyniuk kéne Angie-t. Így nagy bukás lesz...
2016. május 01. 21:55 #23
Dóri1996
Dóri1996
visszatérő vendég

StátuszNegyed mérföldről negyed mérföldre élek ... ♥ F&F ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 475
Csatolások: 68
Azonosító: 189093
Esküszöm ezek hülyék az előbb a Jumanji most meg ez??? komolyan.. minek?
2016. május 02. 20:55 #24
- törölt felhasználó -    
Nem akarom bántani a legnagyobb Lara rajongókat, de jelenleg Angelina Jolie már szinte el fog fogyni! Most ő sem tudná eljátszani ezt a szerepet... ohmy.gif

Viszont Alicia Vikandernek is lehet adni egy esélyt, még ha nem is ő a legtökéletesebb a szerepre, de attól még lehet jó! Tehetséges színésznő, így én várom a filmet tőle! Biztosan megnézem majd! smileeee.gif
2016. május 03. 10:19 #25
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Erre a szerepre nem igazán tudnék mást elképzelni, csak Angie-t.

Bukás lesz ebből.
2016. május 07. 18:56 #26
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég

StátuszWhy so serious?
Hozzászólás: 241
Csatolások: 0
Azonosító: 232003
Húha, reboot? Én úgy tudtam, hogy a tavaly megjelent Rise of the Tomb Raiderből fog készülni a film. ohmy.gif Egyébként igaza volt itt az egyik hozzászólónak és ezt nem parasztságból mondom, de Angie jelenleg rossz bőrben és nem mellesleg rossz lelki állapotban is van. Nem hiszem, hogy bármikor is eltudná már játszani Lara Croft szerepét. Ha pedig tényleg az új videojátékból lesz a film, nézzetek meg egy gameplayet, mert Lara legfeljebb 25-nek néz ki benne. Ez van. :/ Igazából akinek nem tetszik az nem nézi meg és ennyi. Alicia pedig nagyon tehetséges színész, de tény és való, hogy ehhez hasonló szerepet még nem kellet eljátszania. Ettől függetlenül nem alkotok róla véleményt, lehet, hogy előhozzák belőle a "badass" énjét. Néha egy-egy színész teljesen átalakul a szerepéért. Ne ássátok el egyből. Daisy pedig, mit ne mondjak, már jó régóta az egyetlen "normális" női karakter, amit feltudtak mutatni, (főleg a Disney részéről) A Star Warsnak köszönhetően. Szerintem ők nem is engedték volna el más filmbe szerepelni (szerződés meg mifene), és amúgy is pörgetik a többi részt. Én mindenesetre őt tartottam volna jó választásnak.
És Lara karakterére, na meg az új játékra visszatérve, Lara nekem már nem azt a fajta személyiséget adta vissza itt, mint amit Angie valamikor a filmekben. Szerintem ez az új arculat már amúgy sem Angiehez illene ( a játék alapján, amitől nem tudok elszakadni), sokkal inkább tényleg egy Daisy karakterű csajhoz. biggrin.gif Na de előítéletekkel félre emberek, azt hiszem ez a film már új generációra lett tervezve, amibe szerintem én is bele csöppentem, mert alig várom már, hogy kijöjjön. biggrin.gif
2016. május 08. 11:52 #27
- törölt felhasználó -    
Őszinte legyek,néztem egy ideig,de nem lett a kedvenc,úgy,hogy szerintem nem fogom megnézni.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok