Hamarosan ismét filmvászonra viszik Lara Croft történetét egy reboot keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Reboot készül a Tomb Raiderből
2016. április 29. 08:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 29. 09:01
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nagyon szeretem a Tomb Raidert mind a játékot mind a filmet, DE Angelina nélkül nem biztos, hogy érdekelni fog az új film
2016. április 29. 10:13
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Hm, úgy látszik, tényleg kifogytak az ötletekből "Hálivúdban"...Teljesen felesleges ez az új film belőle, szerintem.
Nem akarom bántani Aliciát, biztos kiváló színésznő, de Lara Croftnak nem tudom elképzelni. Láttam pár bikinis fotóját korábbról és szörnyen deszka, semmi izom nincs rajta. Ha valahogy szeretne kinézni erre a szerepre, akkor rendesen rá kell gyúrnia, mert különben nem lesz túl hiteles akcióhősként. Nem mintha Angie most jobb formában nellen, de anno pont jó húsban volt Lara szerepére.
Tényleg nem bántásból mondom, amit, én sem a sovány, sem a telt kategóriákat nem preferálom, számomra egy izmos, sportos test, ami vonzó és egészséges és szerintem egy Lara Croftnál ez elengedhetetlen.
Nem akarom bántani Aliciát, biztos kiváló színésznő, de Lara Croftnak nem tudom elképzelni. Láttam pár bikinis fotóját korábbról és szörnyen deszka, semmi izom nincs rajta. Ha valahogy szeretne kinézni erre a szerepre, akkor rendesen rá kell gyúrnia, mert különben nem lesz túl hiteles akcióhősként. Nem mintha Angie most jobb formában nellen, de anno pont jó húsban volt Lara szerepére.
Tényleg nem bántásból mondom, amit, én sem a sovány, sem a telt kategóriákat nem preferálom, számomra egy izmos, sportos test, ami vonzó és egészséges és szerintem egy Lara Croftnál ez elengedhetetlen.
2016. április 29. 10:13
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Javítás: nellen = lenne
2016. április 29. 11:19
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (DirtyDiana1990 @ 2016.04.29. 10:13)
Hm, úgy látszik, tényleg kifogytak az ötletekből "Hálivúdban"...Teljesen felesleges ez az új film belőle, szerintem.
Egyetértek. Alicia a tipikusan pici, cuki, törékeny lány, akit az első szél elfúj. Nem hogy akcióhős alkat lenne, de inkább ő lenne a tipikusan "Mentsetek meg mert elraboltak"-lány. Daisy Ridley szintén. Miért olyan borzasztó az Hollywoodban, ha valakin van esetleg egy kis izom is, nem csak csont és bőr?
2016. április 29. 15:58
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Uuu mar varom
2016. április 29. 18:05
|
|
xoxo_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.11. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 231273 offline
|
nah ez már tuti nem lesz Tomb Raider film..csak utánzat..mint a mostani új játékok is(bár mindegyiket 50x vittem végig). Meg már bocs de azt se tudom ki ez a csaj...ahogy a fejét elnézem a film biztos a mostani játékot fogja "feldolgozni" mivel a régi Lara-ra egyáltalán nem hasonlít..
2016. április 29. 18:39
xoxo_girl: Teljesen egyetértek. Csak egy rossz utánzat lenne, mint a "mai Tomb Raider" játékok. Azok sem ugyanazok, jók, szuperek, mint a régiek. Alicia-ról egyáltalán nem hallottam még, de ahogy megnézegettem a képeit, nem való ahhoz, hogy Lara Croft bőrébe bújjon. Én KIZÁRÓLAG Angelina-t tudnám/tudom elképzelni. Hiszen már az első részben is megtudta mutatni, hogy ő igenis egy ilyen szerephez is való. Nemhiába színésznő. De méghozzá a legjobb. De nekem ez a véleményem.
H.Niki: Nos, lehetséges. De az ő hangja szerintem túlságosan nyálas. Nem kelletett volna szinkronizálnia Lara-t. Én Keeley Hawes-t szavaznám meg. Az ő hangját már megszoktam. A Legend-ben, Anniversary-ban és az Underworld-ban nagyon jól szinkronizált. Bár ő sem bújhatott volna Lara szerepébe.
H.Niki: Nos, lehetséges. De az ő hangja szerintem túlságosan nyálas. Nem kelletett volna szinkronizálnia Lara-t. Én Keeley Hawes-t szavaznám meg. Az ő hangját már megszoktam. A Legend-ben, Anniversary-ban és az Underworld-ban nagyon jól szinkronizált. Bár ő sem bújhatott volna Lara szerepébe.
2016. április 30. 13:43
Elegem van ebből a hülye változtatáskényszerből ami a filmgyártókat jellemzi! Azért nem jó Angelina, mert "régi", vagy mi?
2016. április 30. 14:13
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos szerintem nagyon szarnak igérkezik a film
Angelina igazi vérbeli Tomb Raider nő volt... és illett hozzá a szerep,mert olyan harcias a kisugárzása meg minden
de Alicia? .. egy romantikus filmben még eltudom képzelni ,de hogy Lara Croft ként?
uuhh..szerintem röhelyes film lesz
2016. április 30. 14:48
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Nos. A film ugyebár egy Játék adaptációja mint az köztudott.És abban a főhősünk Lara Croft egy nagyon csinos de erős testű, és meglehetősen "bögyös" alkatű nő. Nos ezzel szemben Alicia Vikander se nem erős testalkatú se nem bögyös.És ráadásul még fiatal is. Szóval ez a film bukás lesz.Ezt a szerepet Angelina nagyon jól alakította és nem is tudok mást elképzelni a helyére. Nekem annyira egyé vált a karakterrel, hogy ha a számítógépből életre kelne, Lara akkor úgy tudnám elképzelni mint Angelinát.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.